زندگینامه سالار کمانگر – مدیرعامل سابق Youtube

کامنت 1
6 دقیقه زمان خواندن

salar-kamangar 

درباره ی زندگی سالار كمانگر

سالار کمانگر کیست؟ یکی از جوانترین افرادی است که در شرکتی به بزرگی و عظمت گوگل توانسته به سمت های مدیریتی بالا از جمله مدیر عاملی یوتیوب دست یابد.

سالار کمانگر جوان که پس چاد هورلی مدیرعامل یوتیوب شد، متولد 1355 خورشیدی در تهران و یک ایرانی تبار موفق در میان نام های بزرگ دنیای فناوری می باشد.

تحصیلات سالار کمانگر جوان هیچ ربطی به شغل فعلی اش ندارد. سالار کمانگر فارغ التحصیل رشته بیولوژِژی از دانشگاه استمفورد است، اما حالا در دنیای پرطرفدار فناوری می درخشد.

سالار کمانگر مدیر عامل گوگل

سالار کمانگر 22 ساله بود که به گوگل راه یافت و از جمله کارمندان قدیمی این شرکت بزرگ به شمار می رود. سالار کمانگر 7 سال بعد و در حالی که هنوز به 30 سالگی نرسیده بود به یکی از کلیدی ترین و مهم ترین کارمندان گوگل تبدیل شد.

سالار کمانگر در سال 1998 و پس از پایان تحصیلاتش به گوگل پیوست ولی پله های ترقی را به ترتیب و نه یک شبه، پیمود.

یکی از بزرگ ترین و شناخته شده ترین موفقیت های این ایرانی تبار ابداع سیستم تبلیغات گوگل یا Google AdWords می باشد که باعث درآمدزایی بسیار زیادی برای گوگلی ها شده است. ضمن اینکه به پیشرفت و درخشش سالار کمانگر هم کمک شایانی کرده است.

نهمین کارمند گوگل، سابق بر این در رأس هرم بزرگ ترین سایت به اشتراک گذاری فیلم در دنیا یعنی همان یوتیوب قرار داشت که گوگل آن را درسال 2006 میلادی و به قیمت 1/65 میلیارد دلار خریداری کرد.

سالار کمانگر 40 ساله، پیش تر معاون بخش برنامه های تحت وب گوگل نظیر بلاگر، پیكاسا، جیمیل، اوركات، تقویم گوگل و … بوده است.

سالار کمانگر اولین طرح تجاری شرکت گوگل را ارائه کرده و مسئولیت فعالیت های مالی و قانونی گوگل را از ابتدا به عهده داشته است.

salar-kamangar-dive-media

سالار کمانگر اکنون به عنوان یکی از معاونان ارشد شرکت هولدینگ آلفابت (صاحب گوگل) مشغول به کار است.

سالار کمانگر این مدیر جوان در مصاحبه ای كه چند سال پیش با مجله معروف businessweek انجام داد در این باره که چگونه بعد از گرفتن مدرک در رشته ی بیولوژژی و درس خواندن در حوزه ی پزشکی سر از  فناوری اطلاعات درآورد، حرف های جالبی می زند:

“اوایل كه به مدرسه می رفتم، بسیار مشتاقانه خیال پزشک شدن را در سر می پروراندم؛ تا اینكه زمانی را به تماشای طبابت پزشكان اختصاص دادم. از آن به بعد بسیار مشتاق شدم كه دانشمند شوم. ولی هر چه می گذشت بیشتر متوجه می شدم كه این كار هیجان آور نیست. بعدها وقتی دو هفته به صورت پاره وقت در گوگل مشغول شدم، فهمیدم کارهایی که در گوگل درگیرشان می شوم،  به من انرژی می دهند. درسی كه من آموختم این بود كه تنها تصور و خیالی كه از یک كار داریم كافی نیست و باید مطمئن شویم که یك حرفه به صورت روزانه، هیجان و انگیزه ی لازم را فراهم می كند.”

سالار کمانگر، بودن در اتاقی که در آن گروهی از افراد خلاق هستند و اختیار این را دارد که با آن ها موافق یا مخالف باشد و نیز درباره ی بهتر کردن محصولات یا وضعیت داد و ستد صحبت کند، قسمت مورد علاقه ی کارش به حساب می آورد.

حرف های سالار کمانگر برای کسانی که می خواهند سالار کمانگر دیگری بشوند هم شنیدنی است:

ذهن مان را مشغول بدست آوردن یك شغل و كار عالی نكنیم. به سمت شغلی برویم كه علاقه داریم و به آن جذب شویم و بعد از مدتی در آن شغل پیشرفت كرده و به مقام های بالای آن برسیم.

سالار کمانگر مدتی قبل در نشستی درباره ی آینده ی یوتیوب و برنامه هایی که برای این سایت به اشتراک گذاری ویدئو با همکارانش دارد، به نکات جالب و حتی حیرت انگیزی اشاره کرد و درباره ی افزایش بعدها با همکاری بیننده نظر داد.

سالار کمانگر صحبت از بعد چهارم، پنجم و ششم کرد. سالار کمانگر با بیان مثالی از یک بیننده که مشغول تماشای مسابقه ای به صورت سه بعدی است توضیح داد که منظور از این بعدهای اضافه چیست. وقتی بیننده امکان انتخاب دوربین را در هر لحظه دارد بعد چهارم مطرح است. بعد پنجم به معنای ارتباط لحظه ای با دیگرانی است که در حال تماشای مسابقه اند (حتی اگر در استادیوم و از نزدیک در حال تماشای مسابقه هستند) و منظور او از بعد ششم نیز برخورداری از توان تعییر نتیجه مسابقه با حضور مجازی در صحنه است (همانطور که حاضرین در استادیوم امکان اثرگذاری غیر مستقیم در نتیجه را دارند).

سالار کمانگر در ویدئوی در یوتیوب خبر تعطیل شدن یوتیوب را اعلام کرده بود که خیلی زود مشخص شد دروغ اول آوریل یا همان دروغ سیزده خودمان است.

عکس سالار کمانگر

dbpix-google-sunvalley-tmagarticle

Salar Kamanger, YouTube

salar_david-sm_

مسئولیت و مقام های سالار کمانگر:

  • معاون برنامه های تحت وب گوگل از جمله جی میل ، تقویم ، اورکات ، بلاگر ، پیکاسا و ..
  • مدیر شرکت گوگل
  • مدیرعامل YouTube
  • مدیر پروژه
  • معاون ارشد شرکت هولدینگ آلفابت

 

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
1
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx