8 جنبه از نتایجِ تقویت برد­باری که شما را اساساً برای موفقیت آماده می­کنند

نظرات 5
10 دقیقه مطالعه

از کودکی به ما گفته شده­است که صبوری، یک ویژگی خیلی خوب است. با این حال، تعداد کمی از ما واقعا آموزش دیده­ایم که چگونه صبور و شکیبا باشیم.

برد­باری، قابلیتی نیست که آن را داشته باشیم، بلکه چیزی است که آن را خود­­آگاه انجام می­دهیم. همچنین؛ از آن قابلیت­هایی­ست که به آسانی به دست نمی­آیند : هر­چقدر بیشتر آن را تمرین کنیم، شکیبایی­مان بیشتر می­شود.

برای تبدیل به یک فرد موفق، در هنگام سر و کار داشتن با روابطِ کارمندان، مذاکرات تجاری و ارتباطات، به همان مقدار که برای رسیدن به هدف­مان برنامه چیده­ایم، به حوصله نیاز داریم.

به­علاوه، باید در میان پیچ و خم­های راه، آرامش خود را حفظ کنیم. ما فقط از طریق بردباری می­توانیم عمیقاً از مشکلات و گرفتاریِ مسیر­مان آموزش ببینیم.

در این مطلب، 8 مورد از فوایدِ صبر و حوصله را بررسی می­کنیم.

  • دستاوردِ مثبت

بی­حوصلگی یک عادت است، حوصله داشتن هم این چنین است. هنگامی که کم­صبر و کم­طاقت باشیم، قادر نیستیم لذت و استراحت را حتی لحظه­ای به تعویق بیاندازیم، که این امر در ما موجب خستگیِ مفرط می­شود.

خستگی مفرط هم یک نیروی روانی و احساسی­ست که ما را وادار به ترک ِکار می­کند. اگر بی­حوصله باشیم، نمی­توانیم از یک روش مشخص، به سمت اهداف ِکاری­مان حرکت کنیم و به بهانه­ی شروعی دوباره، کار را رها می­کنیم و دوباره به این چرخه ادامه می­دهیم.

تغییرِ عادت، نیازمند یک انگیزه­ی بسیار قوی است. ما باید به خود اطمینان دهیم که پاداش­های خوبی بابتِ پذیرفتن این ویژگی به دست می­آوریم.

صبوری به ما باز­خوردِ مثبت از سوی دیگران، فروش بیشتر، سطح بالا­تر رضایت مشتری، سود­های بزرگ و پیشرفتی که به دنبالش هستیم؛ می­دهد. واحد اندازه گیریِ فهم و درک یک انسان، هر­چه که باشد، قطعاً مجموع صبوری و سخت­کوشی است.

8 جنبه از نتایجِ تقویت برد­باری که شما را اساساً برای موفقیت آماده می­کنند

  • تصمیم­گیریِ هوشمندانه

در زمان تصمیم گیری­های مهم، حوصله و شکیبایی، قوی­ترین دارایی شماست. بسیاری از افراد در کارشان به دنبال پیروزی در رقابت­ها و بهبود عملکرد خود هستند.

اگر شما هم از این افراد هستید، خیال نکنید که داشتن یک برنامه­ی کاریِ قوی و بهترین استعداد­ها در اطرافِ خود، می­تواند جایگزین ویژگی­های مورد نیاز برای هدایتِ یک کار در مسیر مناسب شود.

صبر و حوصله یکی از همان ویژگی هاست. اگر صبور باشیم، از افکار منفی که باعث تغییر نظر­مان می­شوند، دوری می­کنیم. ” نکنه… ” گفتن هایمان به خود، یک چیز معمولِ انسانی است،

ولی برای زمانی که می­خواهیم تصمیم­گیریِ دقیق و درست داشته باشیم، بسیار مخرب است. وقتی صبور هستیم، ذهنیت این را داریم که توقف کنیم و روی همان لحظه تمرکز کنیم. با در لحظه بودن، قادر به تصمیم­گیری­های عاقلانه­ای می­شویم که تاثیرات بزرگ و کوچکی در کارمان خواهند داشت.

  • ایجاد اعتبار و خوش­نامی

بازرگانانِ موفق، به وسیله­ی کسب مهارت در توانمندی­های مورد نیاز برای پیشرفت، بین خود و بقیه تفاوت ایجاد می­کنند و خود را بالاتر می­برند. برد­باری به ما ثبات می­دهد.

به ما تواناییِ این را می­دهد که به طور مداوم برای رسیدن به اهداف­مان زحمت بکشیم و بلا­فاصله که به اهداف­مان دست یافتیم، شروع به کسبِ اعتبار کنیم. شهرت­های بزرگ از طریق پشتکار به دست آمده­اند، نه نا­امیدی و دست کشیدن. و درست زمانی که با وجود احتمالاتِ نا­چیزی برای موفق شدن، ایستادگی می­کنیم؛ به همان سطحی از موفقیت می­رسیم که به دنبالش بوده­ایم.

هر کوششی که قابلیت آن را دارد تا یک موفقیتِ بزرگ ایجاد کند، نیاز­مندِ آن است که خود را وقفِ تلاشی سخت و طولانی کنیم. این تنها زمانی ممکن است که فارغ از پیشرَویِ زیاد یا کمِ عملکردمان، در مسیرِ خود صبور باشیم .

  • خود­­داری و خون­سردی

برد­باری، یک نظارتِ دقیق نسبت به خودمان ایجاد می­کند. و برای موفقیت، هیچ کمکی قوی­تر از خون­سردی نیست. اگر باحوصله باشیم، به جای گول خوردن توسط احساسات­مان، به خودمان برای پاسخ دادن به یک پیشنهاد، زمانِ کافی برای فکر کردن می­دهیم. برد­باری به ما اجازه می­دهد فارغ از چیزی که رخ داده، خودمان را به آسانی جمع­و­جور کنیم.

با مدیریتِ خود، ما به خودمان اطمینان می­دهیم که از پسِ هر اتفاقی که رخ دهد، برمی­آییم. عدمِ موفقیت یا پیشرفت، تقریباً همیشه می­تواند به­دلیلِ کم­صبری و کم­طاقتی باشد. بیشترین دلیل اصلیِ کم­صبری، کم­نظارتی بر خود است.

هنگامی که کنترل و نظارت کمی بر خود داشته­باشیم، فهم و  بینش­مان کاهش می­یابد و توانایی برنامه ریزی، ارتباط و داشتنِ انتظاراتِ واقع­بینانه را از دست می­دهیم. ولی هنگامی که بر تمام این موارد، کنترل داشته باشیم، از نتایجی که شکیبایی برایمان به ارمغان می ­آورد، بهره و لذت می­بریم.

  • تحمل

صبر و حوصله، باعث افزایش آستانه­ی تحمل­مان می­شود و به ما بینشِ این را می­دهد که موانعِ پیش­رو را در نظر بگیریم و با مهارت با آن­ها مقابله کنیم

. اگر توقعِ سختی­ها و چالش­های پیشِ­رو را داشته باشیم، با جرات، قدرت و خوش­بینیِ بیشتری به آن­ها پاسخ می­دهیم؛ متوجه می­شویم که رنج و زحمت، بخشی از رو­یا­رویی با هر مانع است و می­پذیریم که مشکلات، قسمتی طبیعی از چرخه ­ی کسب ­و ­کار هستند؛

بنا­براین، هیچ سختی، تلخی و کینه­ای را به این پروسه اضافه نمی­کنیم و به جای آن، خود را آماده برای عمل و پشرفت می­کنیم و کارِ مورد نیاز را انجام می­دهیم.

هر­چه آسان­تر با سختی­ها مقابله کنیم و یاد بگیریم تغییرات و جریاناتِ غیر قابلِ پیش­بینی در چرخه­ی موفقیت را بیشتر از دیگر انسان­ها تحمل کنیم، استرسِ کمتری را تجربه می­کنیم و انعطاف­پذیر­تر می­شویم.

  • امید

صبر، امید می­آورد و باور­های پیوسته جدیدی را که نسبت به اهداف دلخواه­مان و قله­های  در نظر­مان داریم، به­وجود می­آورد. وقتی امیدوار هستیم، انعطاف­پذیری و تمایلی طبیعی به تلاش کردن داریم چون در این که نتیجه­ی خوبی کسب کنیم، مطمئن هستیم. زمانی که به موفقیت برسیم، نه سریعاً ولی حتماً متوجه می­شویم که تاخیر در موفقیت به معنای نبودِ آن نیست.

فرهنگ مثبت کار گروهی

  • فرهنگ مثبت کار گروهی

صبور بودن به نتایج قابل توجهی منجر می­شود. تمرکز و اولویتِ اصلی هر تاجر یا کاسب، رئیس و شرکت، طرز برخورد یا لحنِ مربوط به فرهنگش است.

اگر فرهنگِ تجارت و کسب و کار­مان درست باشد، بقیه­ی عناصرِ مورد نیاز برای موفق شدن نیز، مانند خدمات مشتری، پدید می­آیند. توسعه و پرورشِ فرهنگِ تعامل فقط از طریق صبوری در به دست آوردنِ چیزی که برای آن تلاش می­کنید حاصل می­شود.

شکیبایی، شانسِ ما را در به دست آوردن آنچه می­خواهیم، بالا می­برد. وقتی صبور هستیم، انسان­ها، مدیر­ها و رهبر­های تجاریِ بهتری می­شویم. صبور بودن باعث می­شود با بقیه­ی مردم با شرافت رفتار کنیم که به نوبه­ی خود، احتمال این­که با ما با مهربانی برخورد کنند را بالا می­برد.

  • برتری و ممتاز بودن

صبور بودن باعثِ برتری و ممتاز بودن می­شود. صبرِ طولانی­مدت باعث ایجادِ استعداد می­شود. در مرکزِ هر موفقیتِ حقیقی، آگاهی به مشکلاتِ ذاتی هر پیروزی و اطمینان به این­که با پا­­فشاری کردن و صبور بودن، چیزِ ارزنده­ای محقق می­شود، وجود دارد.

از این طریق، نبوغ، چیزی جز صبو­ر­تر بودن نیست. ما با شکیبایی، استعداد­های پنهانِ خود را شکوفا می­کنیم و همچنین می­توانیم ویژگیِ برتر­مان که ما را از بقیه متمایز می­کند، به جهان عرضه کنیم. جهان، شدیداً به این که بهترین چیز­هایی که داریم را عرضه کنیم، نیاز دارد.

ساختنِ یک برند و مشهور کردنِ آن زمان می­برد. ما نمی­توانیم دانه­ای را بکاریم و انتظار داشته­ باشیم که یک شبه گل بدهد. موفقیت، همیشه با صبر و تعهد به پشتکارِ مورد نیاز برای بهترین شدن، آغاز می­شود. ولی هنوز هم صبور بودن، راحت نیست. آن نوع از تاجران باشید که بیشتر از واکنش­های لحظه­ای، تصمیماتِ صحیح از باور­های سخت می­گیرند.

صبوری، صفتِ نیکویی­ست که ما را به تاجرِ خوبی تبدیل می­کنند. صبوری، احتیاج به زمان و تلاشِ هوشیارانه برای خوب یاد گرفتن دارد، ولی بی­حوصلگی و بی­تابی منجر­به سقوط می­شود.

همان­طور که توماس ادیسون می­گوید: بسیاری از ناکام­های زندگی، آن مردمی هستند که تسلیم می­شوند در حالی که نمی­دانند چقدر به موفقیت نزدیک بوده­اند.

https://www.entrepreneur.com/article/250211

5/5 - (1 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

5 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
5
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx