من چه کسی هستم؟ چگونه از بحران هویت عبور کنیم؟

کامنت بگذارید
6 دقیقه زمان خواندن

من چه کسی هستم: چگونه از بحران هویت عبور کنیم؟

ذهن انسان چیزی فوق العاده است که تجربه ها و افکار ما را تحلیل کرده و به ما کمک میکند تا هویتمان را شکل دهیم. با این حال، با تغییر شرایط زندگیمان تمایل داریم تا از خودمان بپرسیم (من واقعا کیستم؟) چرا که دیگر آنگونه که خودمان را میدیدیم، نمیبینیم.

این دقیقا همان اتفاقی است که وقتی یک نفر بحران هویت را تجربه میکند. بیایید در مورد اینکه هویت چیست، چگونه یک بحران هویتی را شناسایی کنیم و چگونه با آن مقابله کنیم حرف بزنیم.

 هویت چیست یا من واقعاً چه کسی هستم؟

منظور ما از هویت همه تجربه‌ها، ارزش ها، باورها، روابط و خاطراتی است که احساس خود بودن انسان را تشکیل می دهد.

بحران هویت زمانی شکل میگیرد که یک شکاف میان آنچه قبلا به عنوان هویت در نظر گرفته بودیم ایجاد شود.  این چیزی است که در دانشگاه در کلاس های روانشناسی مورد مطالعه قرار میگیرد و تحصیل نقش مهمی در چگونگی برخورد یک شخص با سوالات هویتی خود دارد.  نوشتن یک مقاله در مورد من چه کسی هستم یک عمل رایج برای هر دانش آموز است تا دانششان را در مفهوم هویت بگنجانند و یک تصویر واضح از خودشان در آن لحظه خلق کنند. دانش آموزان مقالات رایگانی را در مورد این موضوع برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه های خود را با دیگران منتشر میکنند.

من چه کسی هستم؟ چگونه از بحران هویت عبور کنیم؟

 نشانه های یک بحران هویت:

بحران هویت یک فرایند تکاملی است که شامل سوالاتی نظیر من کیستم میشود؛ به عبارت دیگر، این ناتوانی یک شخص برای شناختن خودش در این جهان است.  مردم ممکن است یک بحران هویت را هنگام تغییر شرایط در زندگیشان تجربه کنند.

در زیر فهرستی از شایع‌ترین رخدادهایی که میتواند ایجاد بحران هویت کند، آورده شده است:

  • ازدواج یا طلاق
  • از دست دادن یک عزیز در زندگی
  • تولد یک فرزند
  • تغییر وضعیت سلامت
  • مهاجرت
  • ترک و یا پیدا کردن یک شغل
  • عمل جراحی تغییر جنسیت

چگونه یک بحران هویت را تشخیص دهیم؟

بحران هویت چیزی خیلی واضح نیست. با این حال، مطمئن ترین راه برای فهمیدن آن این است که از یک فرد چند سوال بپرسید و ببینید که آیا می تواند با اطمینان به آنها پاسخ دهد:

  • به چه چیزی علاقه دارید؟
  • میتونید خودتون رو معرفی کنید؟
  • ارزش های شما چیست؟
  • نقش شما در جامعه چیست؟
  • چقدر از فعالیت فعلی خود راضی هستید؟
  • آیا در این مرحله از زندگی خود احساس رضایت می کنید؟

اگر منفی‌گرایی زیادی را تجربه می‌کنید، متوجه می‌شوید که خلق و خویتان پایین است و چیزهایی که زمانی شما را شاد می‌کردند، دیگر شما را سرگرم نمی‌کنند، با یک متخصص مشورت کنید، زیرا با هم می‌توانند نشان دهنده افسردگی باشند.

من چه کسی هستم؟ چگونه از بحران هویت عبور کنیم؟

چگونه با یک بحران هویت مقابله کنیم؟

بحران هویت می‌تواند مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد کند: می‌توانید ببینید که بهره‌وری شما چگونه کاهش می‌یابد (زیرا شک دارید که آیا دقیقاً همان کاری را که می‌خواهید انجام می‌دهید یا مجبورید انجام دهید)، ممکن است به دیگران دروغ بگویید (چون فکر می‌کنید که آیا آنها درگیر هستند یا خیر. تغییرات ایجاد شده را می پذیرد) و می توانید سایر شرایط فیزیکی را تجربه کنید.

چگونه آن را حل کنم؟

  1. با یک روان درمانگر تماس بگیرید. تکرار افکار یکسان در ذهن شما هیچ فایده ای ندارد. شما نیاز به مداخله حرفه ای دارید. با فرد مورد اعتماد خود صحبت کنید و چند جلسه ملاقات کنید تا ببینید آیا این متخصص خاص می تواند به شما کمک کند یا خیر.
  2. دارو را فقط در صورتی که توسط پزشک شما تجویز شده باشد، مصرف کنید. اگر بحران هویت با افسردگی یا سایر اختلالات همراه باشد، به احتمال زیاد علاوه بر روان درمانی، داروهایی برای شما تجویز می شود.
  3. باورها و علایق خود را کشف کنید. صادق بودن با خود گامی عالی برای اطمینان بخشیدن به هویت خود است. اشکالی ندارد اگر دیگر شنا را دوست ندارید، حالا چه چیزی را دوست دارید؟
  4. در هدف خود تجدید نظر کنید. شاید اهداف قبلی ربطی به شما نداشتند و بازتابی از نظرات دیگران بودند. الان برای چه چیز تلاش میکنید؟
  5. از حمایت کردن خودتان استقبال کنید. نزدیکترین افراد شما می بینند که چیزی در حال وقوع است – خود را از آنها جدا نکنید. در مورد آنچه شما را آزار می دهد صحبت کنید و چه کسی می داند، شاید آنها یک یا دو دانه بکارند که ارزش فکر کردن را دارد.

من چه کسی هستم؟ چگونه از بحران هویت عبور کنیم؟

نتیجه

پاسخ به این سوال که من کی هستم همیشه آسان نیست، زیرا این موضوع در جامعه و خانواده زیاد مطرح نمی شود. انتظار می رود که ما به نحوی آن را بفهمیم و برای بسیاری از مردم این یک مبارزه مادام العمر است.

در حالی که مقاله و کتابخوانی جنبه نظری موضوع را به شما آموزش می دهد، پرداختن به آن اقدامات بیشتری را شامل می شود. در اهداف خود تجدید نظر کنید، یک مصاحبه صادقانه با خودتان ترتیب دهید و کاری را که دوست ندارید انجام دهید، کنار بگذارید.

منبع:

https://www.successconsciousness.com/blog/personal-development/how-to-go-through-identity-crisis/

4.8/5 - (21 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx