مدیریت ازدواج

یک نظر اضافه کنید
15 دقیقه زمان مطالعه

چگونه زندگی متأهلی خود را مدیریت کنیم؟

شاید برای شما سؤال شده باشد چگونه باید زندگی متأهلی خود را مدیریت کنید؟ در رابطه با مدیریت ازدواج باید چه باید ها و نباید هایی انجام داد؟ این سؤال ها برای بقای یک زندگی زوجی بسیار پررنگ و مهم هستند. با ما همراه باشید تا از این روش ها، باید ها و نباید ها آگاه شوید تا بتوانید زندگی متأهلی خوبی برای خود رقم بزنید.

مدیریت ازدواج

نقل قولی از باربرا دی انجلیس در رابطه با ازدواج

زندگی مجردی (شرایط، مشکلات و موانع)

بیشتر برای آقایان این جمله استفاده می شود؛ زیرا در کشور ما به خاطر نوع فرهنگ. اعتقادات، آقایان از استقلال بیشتری بهره مند هستند و آزادانه هر کاری را که بخواهند در هر سنی انجام می دهند. البته به غیر از موارد خاص که والدین حساسیت بسیار زیادی بر نوع زندگی فرزند خود داشته باشند.

معمولا آقایان از سن ۱۵ سالگی کم کم رفتاری هایی از خود بروز می دهند که نشان دهند دیگر بچه نیستند و می خواهند روی پای خود بایستند. درست است، این طرز فکر از نظر منطقی و عقلانی کاملا اشتباه هست. زیرا هنوز شخصیت اجتماعی فردی شکل نگرفته و تحت تأثیر رفتار های بزرگ ترها چنین رفتاری را بروز می دهند.

اگر آموزش و تربیت والدین در حق این نوجوانان نو پا، به طور کامل صورت نگیرد، فرزند آینده ای نمی تواند برای خود رقم بزند. همچنین رفتاری هایی که باعث محدودیت استعداد ها و مهارت های فردی فرزندان دختر یا پسر می شوند، باعث شکل گیری فاجعه های بزرگی در زندگی آینده آن ها خواهد بود.

البته برخی از خانواده ها به خاطر یک سری عقاید و تعصب، به هر طریقی از به استقلال رسیدن فرزند خود جلوگیری می کنند. حتی این مشکل تا سنین بزرگسالی دختران یا پسران مشاهده شده. در چنین کیس هایی این افراد به هیچ عنوان نمی توانند زندگی اجتماعی و فردی خوبی داشته باشند.

حتی در صورت رسیدن به زندگی متأهلی با مشکلات روانی یا رفتاری بسیار وحشتناکی روبرو می شوند که متأسفانه در بیشتر موارد به جدایی و طلاق زوجین منجر می شود. پس از چنین اتفاقاتی این افراد دیگر هیچ وقت نمی توانند از اختلالات روانی به وجود آمده در امان بمانند و تا آخر عمر تنها زندگی خواهند کرد.

معمولا تا قبل از سخت شدن شرایط زندگی در این کشور جوانان تا بعد از تحصیلات یا حداکثر تا ۳۰ سالگی پا به زندگی متأهلی می گذاشتند. اما در حال حاضر به خاطر شرایط اقتصادی و معیشتی چنین امری بسیار سخت به سرانجام می رسد. مگر اینکه ۲ طرف خانواده ها مسائل امروزی را نادیده گرفته و احساسات فرزندان خود را اولویت قرار دهند.

خوب اما زوج هایی که وارد زنگی متأهلی می شوند باید چگونه مدیریت ازدواج داشته باشند؟ باید چه کار هایی انجام دهند تا یک زندگی مملو از آرامش، شادی، مهر و محبت داشته باشند؟

شروع یک سبک متفاوت از زندگی

تجارت صرفاً در رابطه با اعداد، ارقام و محاسبات سرد و بی روح نیست. ازدواج هم به نوبه خود یک تجارت به حساب می آید. تجارتی که پایه آن رابطه ای بسیار قوی و نرم است؛ خدمت کردن، عشق ورزیدن و پرورش احساسات، ارائه صحیح و به موقع آن عناصر مورد نیاز این تجارت به شمار می روند.

باید بدانید که در چه شرایطی چه نوع احساساتی داشته باشید و چگونه آن ها را مدیریت کنید. در هر دو زمینه رانندگان در پی رسیدن به موفقیتی تأثیرگذار هستند. بسیاری از بلوک های سازنده صنعت تجارت می توانند در زندگی متأهلی هم استفاده شوند.

به این صورت که با استفاده از شایستگی های مشابه، یک ازدواج با کیفیتی متوسط را می توان به سطح عالی هم ارتقا داد. پیشنهاد ما کسب مدرک MBA در زمینه ازدواج نیست؛ اما گسترش دایره واژگان در رابطه با ازدواج و بهبود بخشیدن به شیوه های پیرامونی زندگی می تواند زندگی ایده آل برای زوجین فراهم سازد.

در ادامه به برخی از نکات در رابطه با مدیریت ازدواج اشاره کردیم که به شما و زندگی زناشوئی تان بسیار کمک خواهد کرد.

توانایی رهبری کردن در ازدواج

رهبری در زمینه ازدواج چه معنی می تواند داشته باشد؟ رهبری الزاماً به این معنا نیست که شما باید ویژگی های یک مدیر یا مدیریت را داشته باشید؛ رهبری به قسم تقسیم می شود، مسئولیت، استفاده از دارایی های خدادادی و همچنین پذیرفتن این وجوه تخصصی در زمینه های خاص اعضای سازنده رهبری هستند.

مدیریت ازدواج

۱۰ روش برای داشتن یک زندگی تأهلی خوب

برای مثال، مسائل مالی خانواده از خصوصیات و نقاط قوت به حساب نمی آیند. تعادل در استفاده از دسته چک ها، پرداخت قبوض، برنامه ریزی مالی باعث استرس در رابطه خواهند شد؛ بنابراین اگر یکی از طرفین که دارای وضعیت مالی مناسب تری است، می تواند نقش بسیار پررنگ تری در این زمینه اجرا کند تا برطرف شوند.

رهبری همچنین به معنای مدیریت هوشمندانه زمان و هدف گذاری هوشمندانه است. این خصلت ها می توانند از ازدواج شما در برابر فرسودگی، شکل گیری مشکلات و غیره محافظت کرده و شما را روی مهم ترین اهداف زندگی متمرکزتر کنند.

سالیان گذشته، رشد فردی و معنوی برای زوجین ارجحیت بیشتری داشته است. اما باید در نظر داشته باشید که اولویت بندی در تمامی زمینه ها بسیار مهم و کارآمد هستند. این روز ها یافتن تعهدات متعدد و مناسبت ها در تقویم زندگی زوجین به ندرت دیده می شود. لازمه این تعهدات بررسی و ایجاد تعادلی دقیق در زندگی است.

باید در نظر داشته باشید که تحت هر شرایطی بقا و حفظ رابطه تأهل همیشه باید در اولویت باشد. اگر شما نقش شوهر را در زندگی متأهلی دارید، پس باید بدانید که به خواست خداوند نقش رهبر یک خانواده را بازی می کنید.

مدیریت ازدواج

۱۰ نکته در رابطه با آماده شدن برای ازدواج

رهبری در زندگی متأهلی به معنی خدمت کردن به خانواده است. خدمت به شریک زندگی تان که مستلزم تصمیم گیری های عمدی و منطقی و غیرمنطقی است که همسر خود را در ارجحیت قرار می دهید.

در کلامی دیگر، رهبری در زندگی متأهلی به این معناست که خواسته ها و نیاز های همسر خود را جایگزین خواسته ها و نیازهای خود می کنید. گرچه برخی اوقات می تواند ناخوشایند باشد، اما انجام چنین کاری قطعاً زندگی شما را به موفقیت خواهند رساند.

برقراری ارتباط

یک زندگی زوجی تحت تأثیر روابط و صحبت کردن های عالی و پرنتیجه به شکوفایی می رسد. اما چنین کاری اصلاً ساده نیست و فقط بیان آن وجه ظاهری آسوده ای به ما ارائه می کند. صحبت هایی که با بی دقتی انجام می شوند، می توانند منجر به ایجاد سوءتفاهم شوند؛ مانع رشد شده و در نهایت به جدایی و متلاشی شدن رابطه می انجامد.

ارتباطات مؤثر باعث پرورش، رشد فردی و رشد زندگی متأهلی می شوند؛ برای مثال استفاده از کلمات مناسب می تواند زمینه های تعارض را برطرف کند و احساس عشق بیشتر متقابل را در زوجین پرورش دهد. در واقع مهارت های ارتباطی باعث تشویق و خدمت به خانواده یا همان همسرتان خواهد شد.

از آنجا که ایجاد ارتباط مناسب از ویژگی های یک فرد شایسته است، می تواند یکی از مهم ترین عوامل برای رسیدن به موفقیت در زندگی متأهلی شما باشند؛ آن هم به این دلیل است که ما می کوشیم تا با بهینه سازی ارتباطات خود در رسیدن زندگی به شکوفایی مدام در تلاش هستیم. اما چگونه باید چنین کاری کنیم؟

برای بهتر عمل کردن در این باب، ابتدا باید از موانع ارتباطی آگاه شویم، سپس برای غلبه به آن ها اقدام لازم را انجام دهیم. به طور معمول، مردان و زنان سبک های ارتباطی و شخصیتی متفاوتی دارند. مردان می توانند کمتر احساساتی و تحلیلگرانه تر رفتار کنند،در عوض زنان بیشتر جزئیات گرا باشند. چنین واقع طبیعی در زندگی همه متأهلان اتفاق می افتد و منجر به شروع بحث می شود. اما به مرور پس از پیدا کردن شناخت های عمیق طرفین از بین خواهند رفت. روابط زناشویی مؤثر از «شناخته شدن» نمی ترسند. آنها پذیرفتند که آسیب پذیر هستند و آشکارا احساسات خود را صادقانه و ابراز می کنند. شما باید بیاموزید که شنونده خوبی شوید، به صورت خودکار شنونده بودن، مهارت های ارتباطی شما را ارتقا می دهد؛ در نتیجه شما کمتر دچار سوءتفاهم خواهید شد و همسرتان متوجه این موضوع می شود که شما به او گوش فرا می دهید. چنین عملی بی شک به همسرتان حس امنیت و اطمینان بیشتر عطا می کند.

یکی دیگر از موانع ارتباطی، فشارهای روانی و سبک زندگی پرمشغله است. ازدواج های بزرگ مستلزم مشارکت متعهدانه خودکار و فعال است. به طور خلاصه، هر دوی شما باید “حضور داشته باشید”، نه فقط از نظر فیزیکی، بلکه از نظر احساسی نیز. لازم است که در طی روز، دست از کارهایتان بکشید، در کنار هم بنشینید و ارتباط چشمی برقرار کنید. ما به این زمان و عمل اختصاص داده شده نیاز داریم تا روز را خلاصه کنیم و به سادگی … به همدیگر گوش فرا دهیم. تخصیص این زمان نیازمند اولویت بندی های هوشمندانه در زندگی است. سفارش حتی یک شاخه گل بی دلیل برای همسرتان، استفاده از تعاملات غیر کلامی در طول زندگی، برنامه ریزی برای یک شب غافلگیر کننده در مرکز شهر یا انجام سرویس های ساده در منزل به وضوح عشق را به همسرتان القا می کند.

چند مثال ارتباطی، در رابطه با شروع مکالمه

در ادامه به چند مثال برای شروع کردن یک مکالمه در زمینه های متفاوت اشاره کرده ایم.

اقتصادی (مالی)

اهداف پس انداز یا سرمایه گذاری شما چیست؟

آیا بودجه ای دارید؟

آیا خرج کردن مشکل دارد؟

تفریح

آیا از همین چیزها لذت می برید؟

اخیراً برای خوش گذرانی چه کرده اید؟

زبان های عاشقانه – عشق

آیا نیازها برآورده می شود؟

انتظارات

انتظارات غیر منتظره داشته باشید

آیا می دانید چه می خواهید؟

آیا شما هم همین چیزها را می خواهید؟

نقاط عطف ازدواج

آیا اهداف مشترکی دارید؟

دوست دارید ازدواجتان تا ۵ سال دیگر به کجا رسیده باشد؟

۲۰ سال دیگر چطور؟

وضعیت ازدواج

قرار های منظم برای نوشیدن محصولات استارباکس خود را به یک جلسه شرح وضعیت هفتگی ارتقا دهید.

برای ارتباطات روتین با همسرتان برنامه ریزی کنید.

انتظارات نقش

آیا اضافه شدن های جدید به خانواده شما یا تغییرات اخیر در حرفه، نیاز به بحث در مورد تعدیل نقش ایجاد کرده است؟

مدیریت ریسک

یکی از راه های کاهش خطر این است که زندگی زناشویی خود را با ذهنیت خدمتگزاری سپری کنید. یک لحظه تأمل کنید و به قول هایی که به یکدیگر داده اید فکر کنید. این قولی که می گفت: وقتی شغلت را از دست دادی، در کنارت خواهم بود.

وقتی سلامتی، والدینت، اعتماد به نفست و دوستانت را از دست بدهی، آنجا خواهم بود. این وعده هایی که به یکدیگر می گفتید: از ضعف های هم چشم پوشی می کنیم، اشتباهات هم را می بخشیم. من نیازهای شما را بالاتر از نیازهای خودم می دانم. وقتی شرایط سخت شود، کنارت خواهم ماند …

برای جذب موفقیت و رسیدن به رشد فردی باید خدا متعال را در مرکزیت زندگی خود قرار دهید. به او تکیه کنید، با پشتوانه خدا کار ها و امورات زندگی خود را پیش برید. ازدواج موفقت تنها بر اساس صمیمیت ساده تشکیل نمی شوند؛ این ازدواج ها ممکن است قوی به نظر برسند، اما در برابر طوفان های اجتناب ناپذیر پیش رو مقاومت نمی کنند.

بازخورد

ابتدا شما را تشویق می کنیم که احساسات خود را با همسرتان در میان بگذارید. افشای در مورد احساسات و مسائل خود به صورت صادقانه بسیار مهم است. آیا هر دوی شما متعهد به حل و فصل مشکلات هستید؟ چه برنامه ای خواهید داشت؟

بخشش

آیا در رنج یا تلخی، مسائل حل نشده گیر کرده اید؟ آیا شما یا همسرتان کینه دارید؟ بخشش می تواند اولین قدم باشد.

پایه گذاری

ازدواج شما بر چه اساسی است؟ به یاد داشته باشید، ما به تنهایی نمی توانیم همه کارها را انجام دهیم. شما به ابزار، دوستان خوب و یک پایه معنوی برای حفظ و بقای رابطه نیاز دارید.

کلام آخر

راه های دیگر هم برای مدیریت ازدواج وجود دارد، مراجعه به مشاوران و روان شناسان برای سریع تر رسیدن به اهداف و موفقیت های زندگی است. همچنین مطالعه منابع معتبر می تواند کمک بسیار زیادی به کسب مهارت و جذب موفقیت شما در دست یافتن به رشد فردی کمک کند.

 

۲.۵/۵ - (۲۱ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx