هنر یادگیری زندگی کردن با عوامل استرس زا  (قسمت دوم)

یک نظر اضافه کنید
10 دقیقه مطالعه

هنر یادگیری زندگی کردن با عوامل استرس زا  (قسمت دوم)

چگونه با عوامل استرس زا مقابله کنیم؟

ما دوست داریم یاد بگیریم که چگونه از عوامل استرس زا به طور کلی اجتناب کنیم، اما این غیرممکن است. استرس اجتناب ناپذیر است. کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که یاد بگیریم چگونه عوامل استرس ‌زا را کاهش دهیم، استرس ‌هایی را که با آن‌ ها روبرو هستیم مدیریت کنیم و طرز فکر انعطاف‌پذیری داشته باشیم.

ما باید درک کنیم که استرس می تواند و در زندگی ما ظاهر خواهد شد، هیچ شکی در این مورد وجود ندارد؛ اما نحوه برخورد ما با آن می تواند تفاوت زیادی در نحوه تاثیر آن از نظر جسمی و ذهنی بر ما ایجاد کند.

هنر یادگیری زندگی کردن با عوامل استرس زا  (قسمت دوم)

در اینجا به هشت راهکار مقابله با استرس اشاره می کنیم:

  1. خودمراقبتی را تمرین کنید. اصطلاح خودمراقبتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد؛ اما شما باید هر کاری که به سلامت روان شما کمک می کند را انجام دهید، چه ماسک صورت باشد و چه پیاده روی طولانی.
  2. یاد بگیرید که مرزها را تعیین کنید. توانایی نه گفتن به افراد و تعیین حد و مرز راهی برای اولویت دادن به رفاه شماست. اگر چیزی باعث ناراحتی شما می شود، حتماً صحبت کنید. این کار به شما کمک می کند از عوامل استرس زای احتمالی نیز دوری کنید.
  3. کمک بخواهید.حتی اگر شغل شما مستقل است، هیچ وقت بد نیست که درخواست کمک کنید. تشخیص اینکه ما گیج شده ایم و بیش از حد کار می کنیم به ما می گوید که باید برای حمایت اجتماعی به دیگران تکیه کنیم. اینکه شخصی کار شما را دوباره بررسی کند یا نیمی از کار را انجام دهد، راهی آسان برای سبک کردن حجم کاری شما است.
  4. دیدگاه خود را تغییر دهید. آیا این عامل استرس زا پس از غلبه بر آن به نوعی به نفع شما خواهد بود؟ برخی استرس ها مثبت هستند و فرصت هایی را برای رشد ایجاد می کند. روی مواردی تمرکز کنید که می توانید از این چالش یا تغییرات زندگی که باعث استرس شما می شود بیاموزید.
  5. ذهن آگاهی را تمرین کنید. یوگا، تنفس عمیق، مدیتیشن و تمرین‌های مبتنی بر معنویت می‌توانند به کاهش تنش در بدن ما کمک کنند. لحظه ای به احساس بدن خود توجه کنید تا نیازهای خود را تشخیص دهید.
  6. مهارت های تفکر انتقادی را توسعه دهید. نتیجه گیری سریع و بدترین فکر کردن در مورد تهدیدها آسان است؛ اما تفکر انتقادی می تواند به شما کمک کند این تهدیدات ظاهری را باز کنید تا تصمیم بگیرید که آیا تهدید کننده هستند یا خیر.
  7. صفحه نمایش گوشی خود را خاموش کنید. آیا تا به حال در مورد جست و جو کردن مدام اخبار منفی در اینترنت شنیده اید ؟ گذراندن زمان بیش از حد در رسانه های اجتماعی یا تماشای فیلم همیشه زمانی که احساس استرس می کنیم کمکی نمی کند. در عوض، محدودیت ‌های زمانی برای برنامه ‌های خاص تعیین کنید یا عادت کنید چند ساعت قبل از رفتن به رختخواب صفحه‌های نمایش را خاموش کنید.
  8. کار خود را تقسیم کنید. اگر اهدافی دارید، سعی کنید همه آنها را همزمان تنظیم نکنید. لیست کارهای شما باید چالش برانگیز اما قابل کنترل باشد تا در عین انتظارات غیرممکن، از استرس خود جلوگیری کنید.

هنر یادگیری زندگی کردن با عوامل استرس زا  (قسمت دوم)

۷ عامل استرس زا در محیط کار

عوامل استرس زا در محل کار یکی از دلایل رایج ترک شغل هستند. یک محل کار باید یکپارچگی داشته باشد و شما نیز باید ارزش های کاری خود را داشته باشید. ممکن است به جایی برسید که ارزش آن همه استرسی که دارید را نداشته باشد.

اگر احساس می کنید شغل شما ممکن است منبع استرس باشد، این شش عامل استرس زا را که ممکن است در محل کار پیدا کنید مرور کنید:

  1. رئیس یا سایر همکارانتان در محل کار شما را زیر ذره بین می گیرند
  2. شما حجم کار فوق العاده سنگینی دارید که باید انجام دهید
  3. رهبران بقیه اعضای تیم را در اولویت قرار نمی دهند
  4. مدل کسب و کار جدید با ارزش های شما مطابقت ندارد
  5. رئیس شما استانداردهای بسیار بالایی را تعیین می کند
  6. در حین کار احساس حمایت کافی نمی کنید
  7. خواسته های شغلی شما نامشخص و دائما در حال تغییر هستند

اگر این موارد برای شما آشنا به نظر می رسند، ممکن است با یک محیط کاری سمی سر و کار داشته باشید. ناتوانی در تعیین حد و مرز برای جلوگیری از کار زیاد و فرسودگی به این معنی است که زمان تغییر فرا رسیده است.

هنر یادگیری زندگی کردن با عوامل استرس زا  (قسمت دوم)

چگونه یک مربی می تواند به استرس کمک کند؟

استرس ما می تواند دیگر اهداف و رویاهای ما را در زندگی مختل کند. اگر بیش از حد استرس داشته باشیم، نمی توانیم زمانی را به آرزوهای شغلی یا اهداف زندگی خود اختصاص دهیم. ما قبلاً به اهمیت درخواست کمک اشاره کرده ‌ایم، اما شخصی ویژه وجود دارد که می‌ تواند این کار را برای ما انجام دهد: یک مربی زندگی.

کوچینگ(داشتن مربی) فواید زیادی دارد. مربی زندگی ما می تواند به ما کمک کند تا برای یافتن ارزش ها، اهدافی که می خواهیم تعیین کنیم و چگونگی رسیدن به آن ها، به سفر اکتشاف خود برویم.

می‌ توانیم در مورد خاموش کردن زودهنگام صفحه ‌نمایش یا یادگیری نحوه تعیین حد و مرز صحبت کنیم، اما آیا واقعاً این کار را انجام می ‌دهیم؟ مربی زندگی ما بررسی می کند و ما را در این رابطه پاسخگو می خواهد.

صحبت کردن با اعضای خانواده و دوستان ممکن است خوب باشد، اما آنها همیشه توصیه های تخصصی ما برای مدیریت استرس را ندارند. یک مربی زندگی را به عنوان فردی قابل اعتماد و راهنمایی در نظر بگیرید که می ‌خواهد ما را ببیند که برای مقابله با استرس خود وارد عمل می شویم.

اهمیت آرامش

ما باید هنگام مقابله با استرس توجه بیشتری به خود مراقبتی داشته باشیم. اینکه یاد بگیریم چگونه عوامل استرس زا را از بین ببریم، غیرواقع بینانه است، اما توجه به اینکه چگونه می توانیم با خودمراقبتی بدن خود را آرام کنیم، کمک خواهد کرد.

ما باید فعال باشیم و انواع مختلف استراحت را آزمایش کنیم تا قبل از ظهور عوامل استرس زا، سطح استرس خود را مدیریت کنیم. کار و استراحت شریک هم هستند و ما باید زمانی را به هر دو اختصاص دهیم.

آرامش به ما کمک می کند خودمان را متمرکز کنیم و بیشتر حضور داشته باشیم. این می تواند راهی عالی برای یادآوری به خود باشد که می توانیم تهدیدهایی را که با آن مواجه می شویم از بین ببریم؛ اما چیزی که برخی را آرام می کند ممکن است برای دیگران مفید نباشد. به همین دلیل است که ما باید انواع تکنیک های تمدد اعصاب را بررسی کنیم.

سخت است که به خودتان اجازه دهید آرامش داشته باشید. ما معتقدیم که برداشتن یک قدم به عقب برای اولویت دادن به آرامش و رفاه شما در زمینه مدیریت استرس مهم است. یادگیری این روش می تواند تلاش زیادی را به همراه داشته باشد، اما مربیان ما اینجا هستند تا شما را برای انجام بهترین کارها توانمند کنند.

هنر یادگیری زندگی کردن با عوامل استرس زا  (قسمت دوم)

چه زمانی باید به دنبال کمک حرفه ای باشید

وقتی بفهمیم عوامل استرس زای ما چه هستند، ممکن است ببینیم که استرس چه تاثیرات منفی بر سلامتی ما گذاشته است. اگرچه صحبت با یکی از اعضای خانواده، دوست یا حتی مربی می تواند به ما در ایجاد تغییر کمک کند، اما نمی تواند جایگزین کاری شود که یک متخصص سلامت روان می تواند انجام دهد.

اختلالات استرسی شدید می تواند تهدیدی جدی برای سلامتی ما باشد که خودمان نمی توانیم آن را حل کنیم. APA دریافت که 56 درصد از آمریکایی‌ ها از زمان شروع همه‌ گیری کووید-19 می‌ توانستند از حمایت عاطفی بیشتری نسبت به دریافتی خود بهره ببرند.

جستجوی کمک حرفه ای می تواند باعث شود افراد بیشتر احساس حمایت کنند، کمتر تنها باشند و بهتر بتوانند استرس را مدیریت کنند.

به هر حال ناگریز ما استرس را تجربه می کنیم و هر چقدر هم که ما را تغییر دهد، باید به یاد داشته باشیم که تنها نیستیم.

منبع:

  • https://www.betterup.com/blog/what-are-stressors

 

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx