7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

کامنت بگذارید
9 دقیقه زمان خواندن

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

نکات عملی برای جلوگیری از به تعویق انداختن کار ها

به تعویق انداختن کار احتمالاً مانع شماره یک برای بهره وری و موفقیت است. مهم نیست که چه در حرفه ی برجسته ای باشد، عملکرد آنها همیشه ضعیف خواهد بود، مگر اینکه یاد بگیرند که چگونه در وظیفه باقی بمانند و از موکول کردن کارها به فردا (پس فردا، دوشنبه آینده و غیره) اجتناب کنند.

اما متوقف کردن تعلل کاملاً ممکن است. فقط این نکات را دنبال کنید.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. اهداف واقع بینانه تعیین کنید

موفقیت و احساس موفقیت انگیزه دهنده است. به نوبه خود، عدم برآورده کردن انتظارات از خود باعث دلسردی و به تعویق انداختن کار می شود؛ بنابراین، مطمئن شوید که اهدافی که تعیین می کنید واقع بینانه هستند. برای مثال، ممکن است رزومه خود را بی نقص جلوه دهید و بهترین خدمات رزومه را بیابید، اما هنوز هم ساده لوحانه است که فکر کنید بتوانید در عرض یک هفته شغل جدیدی پیدا کنید.

همانطور که گفته شد، از تعیین اهداف بلند پروازانه نترسید. اشکالی ندارد که در مورد خود بسیار فکر کنید و به توانایی های خود ایمان داشته باشید. فقط مطمئن شوید که آنچه شما برنامه ریزی می کنید فراتر از توانایی یک انسان نیست. در غیر این صورت، زمانی که متوجه شدید دستیابی به اهدافتان تقریباً غیرممکن است، به تعویق انداختن کار اجتناب ناپذیر است.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. وظایف بزرگ را جزئی کنید

یکی دیگر از راه های مفید برای جلوگیری از به تعویق انداختن، تغییر رویکرد خود نسبت به پروژه های بزرگ و چالش برانگیز است.

روانشناسان می گویند که هر چه کار بزرگتر باشد، احتمال به تعویق انداختن کار بیشتر است. مغز ما مشکلات عمده را پیش بینی می کند و ما احساس غرق شدن می کنیم. در نتیجه ناخودآگاه سعی می کنیم با به تعویق انداختن کار از سختی کار و شکست جلوگیری کنیم.

ترفندی که به جلوگیری از این امر کمک می کند این است که تمام کارهای بزرگ را در لیست کارهای خود مشخص کنید.

هر پروژه چالش برانگیز و وقت گیر را به مراحل کوچک قابل مدیریت تقسیم کنید. به این ترتیب، پس از انجام هر یک از مراحل، یک شات کوچک دوپامین دریافت خواهید کرد و انگیره را در شما افزایش می دهد.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. لیست کارهایی که باید انجام دهید را بسازید

لیست کارها روشی باورنکردنی برای جلوگیری از فراموش کردن وظایف و غلبه بر تعلل است. این لیست به فرد کمک می کنند که سازماندهی و انگیزه بیشتری داشته باشد (به لطف قدرت انگیزشی که در کنار زدن تکالیف پشت سر هم وجود دارد).

به هر حال تغییر از قلم و کاغذ معمولی به برنامه های فهرست کارها را در نظر بگیرید. در اینجا چند مورد مناسب وجود دارد:

تودویست (todoist): یک برنامه ساده و در عین حال مفید است که می توانید از هر دستگاهی بدون در نظر گرفتن سیستم عامل به آن دسترسی داشته باشید. چنین دسترسی بسیار راحت است.

لیست وظایف در گوگل (Google Tasks): به همان اندازه مینیمالیستی است. اگر در برنامه‌های فهرست کارها تازه کار هستید، این مکان رایگان عالی برای شروع است.

ایده (Notion): یک برنامه بسیار پیچیده تر و چند منظوره است؛ اما هنگامی که یاد گرفتید که چگونه همه چیز در آنجا کار می کند، از توانایی Notion برای تبدیل خودتان به یک متخصص خودساخته قدردانی خواهید کرد.

هابیتیکا (Habitica): از روند بازی گونه دوری نمی‌کند؛ بنابراین، اگر می خواهید فهرست کارهای خود را سرگرم کننده و جالب نگه دارید، به آن فرصت دهید.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. فهرست کارها را با سطح انرژی خود تنظیم کنید

کلید شکست دادن اهمال کاری گوش دادن به بدن و ذهنتان است. مطمئناً، بسیار خوب است که یک گردشگر بی امان باشید؛ اما اگر خستگی خود را نادیده بگیرید و بدون توجه به احساستان سعی کنید از طریق فهرست کارهایتان قدرت بگیرید، زودتر شکست خواهید خورد.

مغز انسان یک ماشین نیست. شما نمی توانید آن را مجبور کنید تمام وقت کار کند.

برای تنظیم لیست کارهای خود بر اساس احساسی که در آن لحظه دارید، احساس گناه نکنید. اگر روز کم انرژی دارید، به جای اینکه سعی کنید بزرگ ترین آیتم لیست را خط بزنید، روی کارهای ساده تر تمرکز کنید؛ اما اگر احساس می کنید با انگیزه و پر انرژی هستید، با چالش برانگیزترین کارها شروع کنید.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. از شر عوامل حواس پرتی خلاص شوید.

هرکسی در مورد کارهایی که معمولاً حواسشان را پرت می‌کند، نقطه‌هایی برای به تعویق انداختن دارند. رسانه های اجتماعی و ایمیل ها حواس پرتی های تقریباً جهانی هستند.

به آنچه که شما را وادار می‌کند از کاری که انجام می‌دهید دست بکشید توجه کنید (و سپس ساعت‌ها بعد نتیجه آن را ببینید). سعی کنید آن را از بین ببرید.

به عنوان مثال، شخصی که اغلب با اعلان‌ها حواسش پرت می‌شود باید همه چیز را بی‌صدا کند تا روی کاری که در حال حاضر روی آن کار می‌کند متمرکز بماند. یا می توانید حتی فراتر رفته و شروع به استفاده از یک برنامه مسدود کننده حواس پرتی، مانند Dewo یا FocusMe کنید.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. از استراحت ها غافل نشوید

برخلاف آنچه به نظر می رسد بسیاری از مردم معتقدند، ساعت ها کار کردن بدون حتی یک استراحت به آنها کمکی نمی کند تا کارهای بیشتری انجام دهند. این چنین سخت کوش بودن ممکن است تاثیرگذار باشد، اما نتیجه معکوس نیز دارد.

مسئله این است که همه هر یک ساعت و نیم یا بیشتر خسته می شوند. هنگامی که این اتفاق می افتد، ضروری است که برای شارژ مجدد استراحت کنید.

بهترین راه برای احساس انرژی مجدد فقط در 15 دقیقه این است که فعالیت فیزیکی انجام دهید. 20 دقیقه با سگ خود پیاده روی کنید، یوگا انجام دهید یا یک تمرین سریع انجام دهید. شما فوراً احساس خواهید کرد که ذهنتان راحت شده است و آماده ادامه کار هستید.

7 نکته کاربردی برای توقف فوری به تعویق انداختن کارها

  1. برای کار خوب انجام شده به خود پاداش دهید

در نهایت، مهم است که هنگام تلاش برای حذف تعلل با خود مهربان و صبور باشیم.

اگر چیزی که قرار بود یک استراحت 15 دقیقه ای باشد، به یک استراحت یک ساعته تبدیل شده است، زیاد خود را مورد ضرب و شتم قرار ندهید. فقط ادامه دهید و سعی کنید از تکرار همان اشتباه در آینده جلوگیری کنید.

همچنین به خود پاداش دهید. اگر توانسته اید همه چیز را در لیست کارهایتان تکمیل کنید، خودتان را به یک شام خوب بیرون از خانه مهمان کنید. یا اگر تمام کارهای آن روز را زودتر از زمان برنامه ریزی شده تمام کرده اید، یک قسمت اضافی از برنامه مورد علاقه خود در نتفلیکس را تماشا کنید.

نتیجه گیری

اگر کارهایتان را بیش از حد به تعویق می اندازید، سفری طولانی در پیش دارید؛ اما تا زمانی که از تمام تاکتیک‌های شکست دادن به تعویق انداختن استفاده کنید، می‌توانید پیشرفت کنید و تقریباً کمتر تعلل کنید.

اطمینان حاصل کنید که اهداف بهره وری شما واقع بینانه هستند، وظایف بزرگ را به کارهای کوچکتر تقسیم کنید و برای هر روز فهرستی از کارها بنویسید. همچنین استراحت کنید و به بدن خود گوش دهید؛ و از همه مهمتر به خودتان ایمان داشته باشید.

نتیجه:

 

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx