هر آنچه باید از بازگشت به رابطه بعد از جدایی بدانید
بازگشت به رابطه بعد از جدایی موضوع مهمی در زندگی برخی افراد است. بر این اساس توجه داشته باشید که رابطه یکی از پایگاه های مهم عاطفی افراد در زندگی شخصی است و تأثیر زیادی نیز در دیگر ابعاد زندگی اجتماعی افراد دارد.
در ادامه به این موضوع توجه داشته باشید که اثرات روحی و روانی بازگشت به رابطه بعد از جدایی در زندگی افراد به حدی است که اگر به موقع از حمایت های روحی و روانی خاصی برخوردار نشوند، ممکن است در طولانی اثرات آن از بین نرود و برای همیشه افراد با آسیب های روحی ناشی از جدایی زندگی کنند.
مورد مهمی که در این باره باید به آن توجه داشته باشید، استفاده از خدمات حمایتی مناسب از جمله دیدار با روانشناس یا همدلی خانواده است. در ادامه لازم به ذکر است، افراد زیادی با این موضوع مواجه شده اند و در نهایت با توجه به شرایط خود به راحتی از آن عبور کردند و به موفقیت های زیادی در زندگی خود نیز رسیدند.
راهکارهایی برای جلوگیری از آسیب های روحی بازگشت به رابطه بعد از جدایی
به این موضوع توجه داشته باشید که آسیب روحی بعد از جدایی امری طبیعی است و برای افراد زیادی اتفاق می افتد. بر این اساس می توان گفت، سعی کنید در مواجهه با این افراد در مرحله اول آنها را درک کنید و در مراحل بعدی همراه آنها باشید که در نهایت به زندگی خود بازگردند.
توجه داشته باشید، افرادی که در این بازه از زندگی خود بسیار به مسائل مختلف حساس می شوند و دید منفی به زندگی پیدا می کنند. بر این اساس در این بازه سعی کنید، کنار این افراد بمانید و به انجام فعالیت هایی در راستای رشد و پیشرفت آنها بپردازید.
بر این اساس در ادامه به بررسی راهکارهای برای افزایش روحیه افراد بعد از جدایی و بازگشت به رابطه می پردازیم.
استفاده از راهنمایی های روانشناس
برای بازگشت به رابطه بعد از جدایی سعی کنید از خدمات درمانی مانند راهنمایی های روانشناسان در این زمینه استفاده کنید. بر این اساس توجه داشته باشید که این افراد به شما کمک می کنند که براحتی با مشکلات خود کنار بیایید و در طولانی مدت به آسیب های روحی جبران ناپذیری دچار نشوید.
در ادامه لازم به ذکر است که روانشناسان به این افراد کمک می کنند که به زندگی عادی خود بازگردند و فعالیت هایی را در جهت رشد و پیشرفت خود آغاز کنند و به اعتماد به نفس از دست رفته خود را بازگردانند.
شناخت چالش های ذهنی یکدیگر برای ساختن رابطه بهتر
به این موضوع توجه داشته باشید که بازگشت به رابطه بعد از جدایی با چالش های خاصی همراه است. بر این اساس بهتر است در ابتدا با چالش های ذهنی یکدیگر آشنا شوید و در ادامه سعی کنید با همراهی و همکاری یکدیگر با آنها مواجه شوید و راه حل هایی برای از بین بردن آنها پیدا کنید.
بهتر است به این مورد توجه داشته باشید که بازگشت به رابطه نیز با چالش های خاص خود همراه است و قبل از آغاز مجدد رابطه خودتان را برای چالش های مختلف آماده کنید و بعد از مواجهه با آنها اعتماد به نفس خود را از دست ندهید.
برای شناخت بیشتر یکدیگر زمان بگذارید
طبیعی است که بعد از شروع مجدد رابطه احتیاج به شناخت یکدیگر دارید. بر این اساس بهتر است که زمانی را برای از بین بردن مشکلات بین فردی خود بگذارید و برای پیدا کردن راه حل های مختلف به یکدیگر زمان دهید.
صحبت کردن راجع به مسائل مختلف این امکان را برای شما فراهم می کند که در ادامه زندگی خود با چالش های بیشتری مواجه نشوید و با آرامش بیشتری رابطه جدید را بسازید.
مسائل گذشته را حل کنید
بازگشت به رابطه بدون حل کردن مشکلات گذشته در نهایت باعث آسیب های روحی و روانی بیشتری به شما می شود. بر این اساس توجه داشته باشید که بازگشت به رابطه بدون حل کردن مسائل گذشته باعث می شود که در نهایت با مسائل گذشته مواجه شوید در نتیجه بهتر است قبل از شروع دوباره رابطه خود راجع به مسائل گذشته صحبت کنید.
با صحبت راجع به یکدیگر به شناخت بیشتر می رسید و در نهایت امکان ساختن رابطه آرامتری را برای یک دیگر فراهم می کنید.
دلایل بازگشت به رابطه را بررسی کنید
در راستای افزایش شناخت و ساختن رابطه بهتر سعی کنید، دلایل بازگشت خودتان به رابطه را بررسی کنید. بر این اساس توجه داشته باشید که باید زمان زیادی را برای بررسی دلایل خودتان به رابطه صرف کنید و به درستی دلایل خود را بررسی کنید.
در این بازه سعی کنید از همراهی و همکاری روانشناس و مشاور معتمد در این زمینه استفاده کنید و دلایل روشن و واضحی را بیابید.
زمان لازم برای تغییر و عبور از چالش های خود بگذرانید
به این موضوع توجه داشته باشید که برای بازگشت به رابطه بعد از جدایی بهتر است، زمانی را تنهایی بگذرانید و مسائل و مشکلات خود را بشناسید و راه حل های مناسبی را برای از بین بردن آنها پیدا کنید. در ادامه لازم به ذکر است که شناسایی مشکلات فردی به شما این امکان را می دهد که آگاهانه و با شناخت کافی از خود وارد رابطه شوید و در نهایت با آرامش روحی بیشتری زندگی خود را بگذرانید.
با خانواده و دوستان خود مشورت کنید
برای بازگشت و شروع دوباره رابطه سعی کنید با خانواده و دوستان خود مشورت کنید و نظر آنها را نیز راجع به ادامه رابطه جویا شوید. صحبت راجع به بازگشت به رابطه باعث می شود از نظر دیگران نیز مطلع شوید و به میزانی آرامش روحی و روانی خود را تامین کنید.
در ادامه ذکر این نکته ضروری است که مطرح کردن این موضوع با خانواده باعث می شود از حمایت های عاطفی آنها برخوردار شوید و در نهایت با روحیه بهتری رابطه خود را آغاز کنید.
هنوز رفتارهای آزار دهنده ایی وجود دارد؟
برای بازگشت به رابطه در ابتدا سعی کنید اگر رفتار آزاردهنده ایی برای شما وجود دارد، آن را بررسی کنید و برای از بین بردن آن تلاش کنید. برای بیان رفتارهای آزار دهنده نترسید و برای آغاز مجدد رابطه صبور باشید.
براحتی رفتارهای آزار دهنده را بشناسید و آنها را بیان کنید با بیان آنها به خودتان کمک می کنید که در نهایت با آرامش بیشتری رابطه خود را آغاز کنید و در ادامه راه با چالش های بیماری مواجه نشوید.
احساسات خود را بپذیرید
به این موضوع توجه داشته باشید که ممکن است بعد از بازگشت به رابطه احساسات منفی را نیز تجربه کنید. در هر حال شما رابطه ایی را تجربه کرده اید که برایتان مناسب نبوده و از آن فاصله گرفته اید و حال به آن بازگشته اید.
پس به احساساتتان زمان دهید که وجود داشته باشند و از آن برای شناخت و درک بیشتر و بهتر خود استفاده کنید. در ادامه موارد مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، بیان کردن احساساتتان در رابطه یا با افراد معتمد است. افراد معتمد مانند مشاوران و روانشناسان به شما کمک می کنند که در نهایت به درک درستی از احساسات خود برسید و در طولانی مدت از آنها در جهت رشد و پیشرفت خود استفاده کنید.
اگر فرزندی دارید، راجع به آن صحبت کنید
فرزندان در جدایی بیشترین آسیب را میبینند. به این موضوع توجه داشته باشید که اگر پدر یا مادر هستید و قصد بازگشت به رابطه قبلی خود را دارید، سعی کنید در هر حالی به سلامت روحی و روانی فرزندان خود توجه داشته باشید و در هر حالی به احساسات آنها توجه کنید.
در ادامه لازم به ذکر است، سعی کنید با آرامی به فرزندان خود راجع به فرایند جدایی با بازگشت به رابطه توضیح دهید که در نهایت باعث آسیب های جبران ناپذیر روحی و روانی برای آنها نشوید.
برای رابطه جدید برنامه ریزی کنید
زمانی که برای بازگشت به رابطه اقدام می کنید در مرحله اول سعی کنید، برای مسیر تازه خود برنامه ریزی داشته باشید. بهتر است، برنامه خود را بر اساس مسیر جدیدی که آغاز کرده اید در نظر بگیرید که در نهایت به رشد و پیشرفت خوبی برسید.
بر این اساس توجه داشته باشید که رابطه جدیدی که می سازید باید بر مبنای تعهد و اعتماد با یکدیگر باشد که در نهایت باعث آرامش روحی و روانی طرفین شود.
رابطه جدیدی که می سازید باید تکیه گاهی امن را برای شما بسازد که در طولانی مدت آرامش روحی و روانی شما را تامین کند.
هدف کاری یا تفریحی مشترک برای خودتان آغاز کنید
برای شروع رابطه مجدد سعی کنید، تفریح با کار مشترکی را آغاز کنید و به واسطه آن به شناخت بیشتر یکدیگر بپردازید. در ادامه به این موضوع توجه داشته باشید که هدف های مشترک به شما این امکان را می دهد که ارتباط نزدیکتری را با یکدیگر آغاز کنید و در راستای بهبود آن گام بردارید.
در ادامه لازم به ذکر است، سعی کنید، کاری را که آغاز می کنید در راستای علاقه مشترک شما باشد و از انجام دادن آن لذت ببرید و اوقات خوشی را برای یکدیگر بسازید.
به حریم خصوصی یکدیگر بعد از شروع رابطه احترام بگذارید
یکی از مهمترین مواردی که در ابتدای رابطه باید به آن توجه کنید، احترام به حریم خصوصی یکدیگر است. بر این اساس توجه داشته باشید که احترام به حریم خصوصی یکدیگر امنیت و اطمینان خاطر را به وجود می آورد و در نهایت باعث آرامش روحی و روانی زیادی برای شما می شود.
در ادامه لازم به ذکر است، احترام به حریم خصوصی یکدیگر در نهایت باعث دستاوردهای زیادی در رابطه می شود و شرایط مناسبی برای رشد و پیشرفت دو طرف را فراهم می کند.
واقعیت جدید را بپذیرید
سعی کنید، مسائل و مشکلات خود در رابطه قبلی را بپذیرید و از کنار آنها بگذرید. بر این اساس توجه داشته باشید که واقعیت جدید با گذشته رابطه شما متفاوت است، سعی کنید با دید جدیدی به رابطه نگاه کنید و در نهایت رابطه جدیدی را بسازید.
پذیرش اشتباهات یکدیگر این امکان را برای شما فراهم می کند که در نهایت رابطه جدیدی را شکل دهید و برای آرامش روحی و روانی یکدیگر تلاش کنید.
ترس از شروع مجدد را درک کنید
مورد دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، ترس از شروع رابطه مجدد است. بر این اساس می توان گفت، ترس شما از آغاز یک رابطه طبیعی است و هر فردی در موقعیت شما نیز همین ترس ها را تجربه خواهد کرد.
بهترین راه در این موارد مواجه شدن با ترس های خودتان است. در ابتدا سعی کنید، ترس هایتان را بپذیرید و در نهایت با آنها مواجه شوید. مواجه شدن با ترس هایتان در نهایت این امکان را برای شما فراهم می کند که به شناخت بیشتری از خود برسید و برای رشد و پیشرفت خود در زمینه های مختلف گام بردارید.
در ادامه به این موضوع توجه داشته باشید که اگر ترس شما باعث شود که از انجام دادن فعالیت های روزانه خود باز بمانید بهتر است با مشاور و روانشناسان صحبت کنید و از راهنمایی های آنها برای افزایش کیفیت زندگی خود بهره ببرید.
واقع بین باشید
در ادامه بررسی بازگشت به رابطه بعد از جدایی به این موضوع توجه داشته باشید که بهتر است، واقع بین باشید. شما رابطه ایی را آغاز کرده اید که در گذشته آسیب های زیادی را به شما وارد کرد. بر این اساس بهتر است، احساسات خود را درک کنید و به عواطف منفی خود اجازه بروز دهید.
واقع بین بودن باعث می شود که به درک درستی از نیازهای خود در زندگی و رابطه برسید و در نهایت آنها را با روش های منطقی بیان کنید و رابطه امنی را برای خودتان بسازید.
انگیزه های خود برای بازگشت به رابطه بشناسید
بهتر است، انگیزه های خود را برای آغاز مجدد رابطه سنجید و با توجه به اهداف خود رابطه را از نو شروع کنید. شناخت انگیزه هایتان این امکان را برای شما فراهم می کند که در نهایت به درک درستی از خودتان برسید و در نهایت تصمیم درستی برای ادامه رابطه بگیرید.
برای شناخت انگیزه های خود بهتر است، زمانی را برای شناخت خود صرف کنید و برنامه جدیدی را برای ادامه زندگی خود در نظر بگیرید. به این موضوع توجه داشته باشید که در این مرحله از کمک های مشاور و روانشناسان نیز میتوانید استفاده کنید و به شناخت بیشتری از خودتان برسید.
سخن آخر
در این مقاله به بررسی موضوع باید ها و نبایدهای بازگشت به رابطه بعد از جدایی پرداخته شد، بر این اساس توجه داشته باشید که برای شروع مجدد و موفقیت در رابطه بهتر است در مرحله اول زمانی را برای رشد و پیشرفت خود در نظر بگیرید و با چالش های ذهنی خود آشنا شوید و در ادامه برای شروع مجدد رابطه تصمیم بگیرید
در ادامه به این موضوع توجه داشته باشید که برای رشد فردی و شناخت بیشتر خود در این مرحله میتوانید از راهنمایی های مشاوران و روانشناسان نیز استفاده کنید و با چالش های ذهنی خود آشنا شوید.
منبع: