استیو جابز و ۷ قانون موفقیت

کامنت 1
6 دقیقه زمان خواندن

هر چقدر هم که از تاثیر استیو جابز بر زندگی‌مان بگوییم باز هم کم است. نوآوری‌های او تقریبا در تمام جوانب تکنولوژی (رایانه‌ها، فیلم‌ها، موسیقی و تلفن‌های همراه) قابل ملاحظه است.

من به عنوان یک مسئول مخابرات، از جابز آموختم که یک ارائه، می‌تواند واقعا الهام‌بخش باشد. برای شرکت‌ها و موسسات، بزرگ‌ترین میراث جابز، مجموعه اصولی است که راه موفقیت وی را ترسیم می‌کنند.

من در طول این چند سال، تبدیل به یکی از دانشجویان و مریدان این نوع سبک کار و زندگی جابز شدم. در ادامه، برداشت من نسبت به قوانین و ارزش‌هایی که از اصول موفقیت زندگی وی حاصل می‌شوند را مشاهده می‌کنید. همه ما می‌توانیم از این اصول استفاده کنیم تا استیو جابز درونمان را بیدار کنیم.

  1. کاری که دوست دارید را انجام دهید. جابز زمانی گفت: “افرادی که اشتیاق دارند می‌توانند دنیا را به جای بهتری تبدیل کنند”. وقتی از وی خواسته شد مشاوره‌ای برای شرکت‌ها و موسسات آینده ابراز کند، او گفت: “تا زمانی که نفهمیم واقعا نسبت به چه چیزی اشتیاق و عشق دارید، دائما به کارهای بیهوده که دوست نداریم تن می‌دهیم”. اشتیاق و عشق در این حد برای جابز مهم بودند. اشتیاق همه چیز است.
  2. در دنیا اثر خود را بگذارید. جابز به قدرت دیدگاه اعتقاد داشت. یک بار از رئیس اسبق پپسی، جان اسکالی سوال کرد که: “واقعا می‌خواهی تمام عمرت را صرف فروش آب شکر به مردم بکنی یا می خواهی دنیا را تغییر دهی؟”. هیچ‌وقت دیدگاه بزرگ خود را فراموش نکنید و به حاشیه‌ها کشیده نشوید.
  3. ارتباط برقرار کنید. جابز یک بار گفت که خلاقیت در برقراری ارتباط بین چیزها است.منظور او افرادی با مجموعه بزرگی از تجارب زندگی بود تا بتوان از طریق آن‌ها،‌ چیزهایی را دید که خیلی‌ها نمی‌توانند. جابز در کلاس‌های خطاطی شرکت می‌کرد که هیچ ارتباطی با زندگی وی نداشتند. تا این که یک روز مکینتاش را ساخت. جابز به هند و آسیا سفر کرد. در زمینه طراحی و معماری و مهمان‌نوازی مطالعه کرد. هیچ‌وقت خودش را در یک حباب محدود نمی‌کرد. ایده‌های مختلف را با هم ترکیب کنید، ضرر نمی‌کنید.
  4. به هزاران چیز پاسخ نه بدهید. جابز زمانی که در راس اپل بود، به اینکه کمپانی اپل انتخاب کرد چه کارهایی انجام ندهد، افتخار می‌کرد. وقتی در سال ۱۹۹۷ دوباره مدیر عامل اپل شد، یک کمپانی با ۳۵۰ محصول دریافت کرد و در طول ۲ سال آن‌ها را به ۱۰ محصول کاهش داد. چرا؟ تا بتواند بهترین تیم را برای مدیریت و پیش‌برد هر کدام از محصولاتش قرار دهد. شما به چه چیزهایی نه گفته‌اید؟
  5. تجربه‌های فوق‌العاده متفاوت ایجاد کنید. جابز همچنین در زمینه تجربه ارائه خدمات به مشتری نیز تاثیر گذاشت. وقتی برای اولین بار ایده و فکر Apple Stores به ذهنش خطور کرد، قرار بود estores سرشار از ویدئوهای زنده باشد. قرار بود هر تجربه‌ای که مردم در سراسر دنیا از وارد شدن به یک فروشگاه اپل به دست می‌آوردند، زندگی شما را پربارتر کنند و یک ارتباط عاطفی بین شما و برند اپل ایجاد شود. شما برای پربار کردن زندگی مشتریانتان چه کاری انجام دادید؟
  6. در ارائه پیام،‌ مسلط شوید. شما می‌توانید بهترین و بزرگ‌ترین ایده را در جهان داشته باشید، اما اگر نتوانید ایده‌های خود را با دیگران در میان بگذارید و ارتباط مناسبی ایجاد کنید، هیچ اهمیتی ندارد. جابز بهترین سخنگو و معرف محصولات یک کمپانی در کل جهان بود. جابز به جای اینکه خیلی ساده مثل خیلی‌های دیگر فقط محصول جدید را معرفی و ارائه کند، او به مخاطبانش اطلاعات منتقل می‌کرد، آن‌ها را آموزش می‌داد، الهام‌بخش آن‌ها بود و آن‌ها را سرگرم می‌کرد، همه این نکات در یک ارائه وجود داشتند.
  7. رویاها را بفروشید، نه محصولات را. جابز تصور و تخیلات ما را به واقعیت تبدیل می‌کرد، چون او واقعا می‌توانست مشتریانش را درک کند. او می‌دانست که اگر تبلت‌ها بیش از حد پیچیده باشند، در مخیله ما نمی‌گنجند. در نتیجه چه کار کرد؟ یک کلید در جلوی iPad قرار داد، به همین سادگی، حالا دیگر حتی یک بچه ۲ ساله‌ هم می‌تواند با آن‌ها کار کند. مشتریان شما به محصولات شما هیچ اهمیتی نمی‌دهند. آن‌ها به خودشان، به امیدهایشان و خواسته‌هایشان اهمیت می‌دهند. جابز به ما یاد داد که اگر به مشتریانمان کمک کنید تا به رویاهایشان برسند،‌ آن وقت می‌توانید نبض بازار را به دست بگیرید.

یک داستان وجود دارد که فکر می‌کنم می‌تواند زندگی جابز در کمپانی اپل را خلاصه کند. یک مدیر اجرایی که وظیفه نوآوری مجدد Disney Store را بر عهده داشت، زمانی نزد جابز رفت و از او مشاوره خواست. جابز چه گفت؟

رویای بزرگ‌تر داشته باشد. به نظرم این بهترین مشاوره‌ای است که جابز می‌توانست به همه ما بدهد. در دیوانه‌بازی‌های خود نبوغ را بیابید، به خودتان باور داشته باشید، به دیدگاه‌تان اعتقاد داشته باشید و دائما آماده باشید تا از ایده‌های خود دفاع کنید.

https://www.entrepreneur.com/article/220515

5/5 - (2 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
1
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx