8 توصیه کارآفرینان موفق

یک نظر اضافه کنید
14 دقیقه زمان مطالعه

۸ توصیه کارآفرینان موفق

کارآفرینان موفق نحوه کسب و کار و تجارت را می شناسند و این توصیه ها از سمت آنها به شناخت شما از کار آن ها کمک می کند. جمله زیر را که به نقل از یک کارآفرین است را، بخوانید…

«ببینید، بشنوید و یاد بگیرید. هیچ کس به تنهایی نمی تواند علم بر همه چیز داشته باشد و هرکس که فکر میکند این موضوع ممکن است، همواره آدم متوسطی خواهد بود.»

کارآفرینان موفق

دونالد ترامپ

چه با موضع سیاسی دونالد ترامپ موافق باشیم یا نه باید به موفقیت او در راه اندازی، مدیریت و گسترش کسب و کار های مختلف اعتراف کرد. تجربه، در موفقیت کسب و کار بسیار گران بها است اما با این وجود شما میتوانید از تجربه های انسان هایی که راه های موفقیت را طی نموده اند آموزه بگیرید. اکنون ۸ آموزه از کارآفرینان موفق که در طول زندگی خود یاد گرفته اند را مرور میکنیم:

  1. شکست اجتناب نا پذیر و ضروری است

شکست، در مفهوم لغوی خود، به معنای عدم موفقیت است. همه میدانیم که شکست خوردن اصلا خوشایند نیست، اما باید احتمال وقوع آن را در نظر بگیرید، به خصوص در سالهای ابتدایی شروع کسب کار مستقل خود. اگر دست به انجام کاری جاه طلبانه میزنید، بدیهی است با موانعی نیز رو به رو خواهید شد. شما نه تنها باید برای رویا رویی با موانع آماده باشید بلکه از آنها برای سازندگی استفاده کنید.

موانع باعث قوی تر شدن شخصیت و قدرت تصمیم گیری شما میشوند؛ اکثر کارآفرینان موفق با این موضوع موافق هستند، یا حتی همه آنها! عدم اجتناب از موانع همانند پینه دستانی است که به مرور قدرت فرد را افزایش داده است و در نهایت باعث درک بهتر شما از توانایی ها و پتانسیل خودتان و کسب و کارتان میشود.

  1. محصول یا سرویسی که ارائه میدهید مهم ترین چیز است… البته تا قبل از ورود به بازار

اگر میخواهید فروش داشته باشید باید محصولی تولید کنید که ارزش خریدن داشته باشید، مگر اینکه از قبل دارای قدرتی در بازار باشید. از اجزای حیاتی فرایند فروش، صدای مشتری است و به یاد داشته باشید که اگر مشتری محصولی را دوست نداشته باشد، نظر خود را حتما برای بی اعتبار کردن محصول بیان میکند.

هرچند داشتن یک محصول یا سرویس مناسب به تنهایی برای شما موفقیت را به ارمغان نمی آورد.

8 توصیه کارآفرینان موفق

زمانی که به محصولی رسیدید که از تولید آن به خود می بالید، باید تلاش جدی برای بازاریابی محصول انجام دهید تا به دست اولین مشتریان برسد و آن ها آوازه شما را به گوش بقیه برسانند.

گمان نبرید که تنها پس از تولید شما، مشتری به سراغ شما می آید، این یک افسانه است. روزانه کمپانی های بسیار خوب مختلف از کار بی کار میشوند تنها به این دلیل که نتوانستند آوازه خود را به گوش کسی برسانند. دچار همچین اشتباه مهلکی نشوید.

اهمان گونه که گفته میشود شما باید موفقیت را وادار کنید که به سمت شما بیاید، شما نیز باید مصرانه برای ترویج هر آنچه که ارائه میدهید، تلاش کنید.

بازاریابی خوب میتواند محصولی افتضاح را به فروش برساند؛ این موضوع همواره اتفاق می افتد. اگر محصولی فوق العاده تولید کرده اید حتما به تاثیر بازاریابی خوب برای توسعه کسب و کارتان بیاندیشید.

  1. گرفتن تصمیمات بزرگ ممکن است دشوار باشد اما در نهایت آن ها همه چیز را آسان میکنند

گرفتن تصمیمات بزرگی مانند کنار گذاشتن یکی از اعضا ممکن است از سخت ترین کارها به عنوان یک کارآفرین و مدیر باشد؛ اما با اخذ این نوع تصمیمات باعث پیشرفت کار شما میشود یا بودجه ای را برای انجام کارهای جدیدی به وجود می آورد.

«تصمیم بگیرید. این مهمترین ویژگی یک رهبر است. طعمه چیزی که من به آن سندروم اهداف آماده میگویم، نشوید. شما باید حاضر به شلیک کردن باشید.»

-تی.بون پیکنز، سرمایه دار آمریکایی

کارآفرینان موفق رهبران بی نظیری هستند و همانطور که شما نیز آگاهید رهبران بی نظیر باید بتوانند تصمیمات دشواری را سریعا اخذ کنند. یک تصمیم مهم معمولا عوامل بسیاری را در گرو خود دارد بنابراین با اخذ شدن آن ممکن است درهای زیادی را به روی شما و کمپانی شما باز کند. هرچه بیشتر برای چرخاندن کلید صبر کنید، بیشتر در یکجا بدون حرکت ایستاده اید. وقتی میدانید کار درست چیست در انجام آن سریع باشید.

  1. ممکن است همه چیز مطابق برنامه پیش نرود اما شما همچنان باید برنامه ای داشته باشید

یک شعر معروف میگوید بهترین برنامه های انسان برای به دام انداختن موش ها معمولا به بیراهه میکشد. امکان به وجود آمدن تغییرات ناگهانی در میان کارآفرینان حتی بیشتر است.

کارآفرینان موفق

شما هیچ گاه نمیدانید توقع جه جیزی را باید داشته باشید و مسیر خود را با جهت وزش باد تنظیم میکنید؛ اما عدم اطمینان از آینده خود به هیچ وجه به این معنا نیست که از برنامه ریزی دست بکشید.

صاحب یک کسب و کار بودن بسیار شباهت به نویسندگی دارد، شما در حال نوشتن سرنوشت خود هستید. نویسنده ها همه به خوبی میدانند که باید یک مسیر مشخص برای روند داستان خود داشته باشند. ممکن است این مسیر در هنگام نوشتن کمی تغییر کند یا کاملا به سمت و سوی دیگری متمایل شود اما با داشتن یک قالب از پیش آماده شده همواره به محتوای داستانی در حال شرح دادن آن هستید آگاه خواهید بود.

بر اساس همین منطق همواره داشتن یک برنامه از پیش تعیین شده برای کارآفرینان سودمند خواهد بود. حتی اگر همه چیز به یکباره تغییر کنید آنها با تکیه به عملیاتی که از پیش برای خود تعریف کرده اند در مسیر خود با قدرت رو به جلو قدم برمیدارند.

  1. شانس را میتوانید به دست آورید… اما نه به صورت متناسب

این یک جقیقت است که شانس به دست می آید. تعداد انسان هایی که صرفا با بخت و اقبال خوب به موفقیت در کسب و کار میرسند بسیار کم است. اکثریت کارهایی انجا داده اند، هرچند کم تا به موقعیتی که امروزه در آن هستند برسند.

هرچند این به این معنی نیست که اگر تا به حال برایتان پیش نیامده است شما حتما دچار یک خوش شانسی خواهید شد. اگر تا به حال برایتان پیش نیامده است، نگران نباشید. اکثر کسانی که منتظر شانس نیستند و در حال کار کردن با پشتکار قوی هستند سریع تر به موفقیت میرسند. برای قرار گرفتن در دسته کارآفرینان سرآمد باید این حقیقت را بپذیرید.

طرز فکری که داشتن آن برای شما ضروری است این است که بدانید شما مرهون هیچ چیز نیستید. بخشی از آن برنامه که پیش تر به آن اشاره شد باید آماده بودن شما برای وقفه در پیشرفتتان باشد.

شما نمیتوانید در امر چنین جاه طلبانه ای مانند داشتن یک استارت آپ موفق شوید مگر با اندکی خوش اقبالی اما صبر کلید موفقیت شماست. انگیزه خود را از دست ندهید و برای به دست آوردن امیالتان به خود فرصت دهید

  1. ممکن است چیزی که به آن علاقه دارید همان چیزی نباشد توانایی انجام آن را به بهترین نحو داشته باشید

خیلی ها بازی بسکتبال را دوست دارند اما به درصد کمی که به ان بی ای راه میابند فکر کنید.

در حوزه رشته مورد نظر شما ممکن است آمار در این حد پریشان کننده نباشد اما اگر بسیاری به همان رشته علاقه دارند، آمار همچنان خوشبینانه نباید باشد.

تنها به این دلیل که چیزی علاقه اول شماست، موفقیت شما در آن حوزه تضمین شده نیست. برعکس ممکن است ممکن است باعث شود که تصمیمات شما تحت الشعاع علاقه زیاد شما قرار بگیرد و بر خلاف مصلحت شما باشد.

این بدین معنی نیست که شما نباید به کاری که میکنید علاقه داشته باشید، برعکس؛ اما بدانید که شما میتوانید یاد بگیرید به چیزهای متفاوتی علاقه بورزید.

شما ممکن است طراحی را به خوبی انجام دهید اما احتمال اینکه به یک هنرمند سرشناس تبدیل شوید بسیار کم است. در عوض میتوانید شغلی را در حوزه ی تبلیغات، انیمیشن و یا موضوعات شبیه ان ها برگزینید.

اگر مهارت هایی دارید که با حوزه های متفاوتی به راحتی نمیتواند سازگار شود باید به یادگیری مهارت های جدیدی بپردازید. حوزه های کاری منطقی و ابزار کار مناسب با بودجه خود را پیدا کنید تا بتوانید در یک شغل که برای شما الهام بخش است فعالیت کنید، حتی اگر شغل رویایی شما نباشد؛ مانند

Lynda.com

  1. ثروت یک مزیت است اما برای پولدار شدن نیازی نیست که پولدار باشید

شاید مایل باشید کسب و کاری را راه اندازی کنید که برای شروع به سرمایه هنگفتی نیاز داشته باشد، هرچند حتی اگر چنین بودجه ای نیز دارید راه های دیگری نیز وجود دارد.

کارآفرینان موفق

استارت آپ ۱۰۰ دلاری نام کتابی است از کریس گیلبو که در آن به کارآفرینان موفقی میپردازد که کسب و کار خود را با سرمایه ای ۱۰۰ دلاری یا کمتر راه اندازی کرده اند. صنایعی که با همچین بودجه کمی میتوانستند به یک استارت اپ تبدیل شوند بسیار متنوع بودند. این کتاب گواه بر این است که با سرمایه کم و خلاقیت زیاد به چه دستاوردهایی میتوانید برسید.

اگر شما قاطعانه بر روی به وجود آوردن یک کمپانی خاص اصرار می ورزید به کمی بیشتر از ۱۰۰ دلار نیاز دارید اما اگر کمی انعطاف پذیری در کار از خود نشان دهید موقعیت های جدید برای شما پدیدار میشود.

همانگونه که قبلا اشاره شد ممکن است حوزه ی انتخابی شما برای فعالیت همان جایی نباشد که توانایی های مناسب آن است؛ بنابراین چیزی را پیدا کنید که در انجام آن خوب هستید و از آن لذت میبرید و کسب و کاری متناسب با بودجه خود را راه اندازی کنید.

اگر برای شما رضایت بخش نیست، به یاد داشته باشید که حداقل میتواند برای شما نقطه شروع باشد بلکه روزی بتوانید کاری را شروع کنید که به سرمایه بیشتری نیاز دارد.

  1. ممکن است نیاز باشد که سرعت خود را کاهش دهید اما هیچ موقع نیازی نیست که دست بکشید

بدهی ها، همسر، خانواده و… مسئولیت ها ممکن است جلوگیری کند از اینکه با تمام توان در مسیر راه اندازی کسب و کار مستقل خود قدم بردارید اما بدین معنا نیست که شما به طور کامل توقف کنید.

ممکن است به نظر آید که چیزی به اسم وقت آزاد وجود ندارد؛ بله زمان های آزاد زودگذر هستند اما شما همیشه میتوانید با مدیریت زمان خوب کمی وقت بیشتر بیافرینید. ۴۰ حتی ۶۰ ساعت کار دلیل نمیشود که در کنار آن راه اندازی کسب و کار مستقل خود را دنبال نکنید.

اگر اکنون توانایی به وجود آوردن یک کسب و کار کامل را ندارید حداقل خود را آماده کنید برای زمانی که نهایتا این موضوع شدنی به نظر میرسد. هیچ کسب و کاری تا به حال وجود نداشته که از ابتدا بدون عیب و نقص شروع به کار کرده باشد پس زمان های کوتاهی مانند قبل از ناهار را به نزدیک کردن خود به استاندارد های لازم صرف کنید.

شروع یک کسب و کار جدید دشوار است و نیاز به عزم جزمی دارد که به شما برای دستیابی به آن کمک میکند. این درس ها را از کارآفرینان موفق مورد توجه قرار دهید تا مسیر موفقیت برای شما کمی هموارتر شود.

منبع:

۸ Tips from Successful Entrepreneurs

۴/۵ - (۵ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx