موفق ترین کارآفرینان دنیا

یک نظر اضافه کنید
18 دقیقه زمان مطالعه

موفق ترین کارآفرینان دنیا را بشناسید

در حالی که تعاریف بسیار زیادی برای کلمه “کارآفرینی” وجود دارد. البته موفق ترین کارآفرینان دنیا معتقد هستند که کارآفرینی به معنای انجام کارهای واقعاً دیوانه کننده برای کارهای شگفت انگیز است. این به سادگی فرورفتگی در جهان هستی ایجاد می کند.

ایده کارآفرینی بیشتر حول محور داشتن ایده، کار روی آن تا تحقق آن، مواجهه روزانه با چالش ها، رقابت با سایرین در صنعت خود و در نهایت افزایش سود کسب وکارتان می چرخد.

اگر می خواهید کارآفرین موفق باشید، مطمئن شوید که چشم انداز روشنی دارید، روی اهداف خود سخت کار می کنید، تیم مناسبی دارید و برای چند سال آینده ثابت قدم باشید.

از این گذشته، کارآفرینی به کار بسیار سخت، رسیدن به اهداف خود، کسب سود و جذب مشتریان مناسب است تا بتوانید حتی در حالت فرار هم زنده بمانید.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

در مورد کارآفرینی به اندازه کافی گفته شد، اکنون اجازه دهید مستقیماً به فهرست برخی از موفق ترین کارآفرینان دنیا که می توانید در سال ۲۰۲۱ و بعد از آن دنبال کنید، پرش کنیم. برخی از نقل قول های معروف این افراد را برایتان بازگو خواهیم کرد تا بیشتر با تفکرشان آشنا شوید.

۱. جف بزوس

جف بزوس مؤسس آمازون است که بزرگ ترین بازار تجارت الکترونیکی که میلیون ها مشتری در سراسر جهان از آن استفاده می کنند را در اختیار دارد. او در صدر فهرست موفق ترین کارآفرینان دنیا قرار دارد.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

جف بزوس از موفق ترین کارآفرینان دنیا

 

جف بزوس یا جفری پرستون بزوس کارآفرینی آمریکایی، ثروتمندترین سرمایه گذار جهان و همچنین بشر دوستی است که از دانشگاه پرینستون فارغ التحصیل شده است. او مسیر موفقیت را به خوبی در این زمان تشخیص داد.

در ۵ ژوئیه ۱۹۹۴، جف آمازون دات کام را افتتاح کرد، نام رودخانه پر پیچ و خم آمریکای جنوبی، جایی که در ابتدا در ۳۰ روز در سراسر ایالات متحده و در ۴۵ کشور خارجی کتاب فروخت. بعدها، او شروع به تحویل سی دی، فیلم، لباس، لوازم الکترونیکی، اسباب بازی و غیره کرد.

اکنون آمازون با نزدیک به ۲۸۰ میلیارد دلار فروش خالص، پیشروترین خرده فروش الکترونیک در ایالات متحده است. حتی در کشورهای در حال توسعه مانند هند، آمازون واقعاً خوب عمل می کند و با غول های تجارت الکترونیک مانند Flipkart رقابت می کند.

نقل قول معروف جف بزوس به شرح زیر است.

برند برای شرکت مانند شهرت برای شخص است. همچنین با تلاش برای انجام کارهای سخت به خوبی شهرت کسب می کنید.

چه چیزی می توانید از جف بزوس یاد بگیرید؟

از کوچک شروع کنید، بزرگ شوید. اگر فقط یک درس می توانید از بنیان گذار آمازون یعنی جف بزوس بیاموزید، این است که کوچک شروع کنید، بزرگ شوید.

او در ابتدا از طریق Amazon.com که فقط برای مخاطبان آمریکایی در دسترس بود، کتاب می فروخت. در عرض ۳۰ روز پس از راه اندازی آمازون، فروش آن ۲۰۰۰۰ دلار در هفته بود. سپس شروع به فروش چیزهای دیگری از جمله سی دی، اسباب بازی، وسایل، لباس و غیره کرد.

این به معنای واقعی کلمه در کمترین زمان به «کتاب فروشی» تبدیل شد تا «فروشگاه همه چیز». اگر تازه شروع کرده اید، به جای اینکه دنبال چیزهای زیاد بروید، روی یک مورد تمرکز کنید. از کوچک شروع کنید، سازگار باشید و بزرگ شوید. این چیزی است که می توانید از ثروتمندترین فرد جهان بیاموزید.

او بیان می کند که اگر تصمیم بگیرید که فقط کارهایی را انجام دهید که می دانید کارساز هستند، فرصت های زیادی روی میز باقی خواهید گذاشت. شرکت ها به ندرت به خاطر چیزهایی که نتوانسته اند امتحان کنند مورد انتقاد قرار می گیرند. اما آنها بارها به خاطر چیزهایی که تلاش کردند و در آنها شکست خوردند مورد انتقاد قرار می گیرند.

۲. بیل گیتس

ویلیام هنری گیتس معروف به بیل گیتس، بازرگان، سرمایه گذار، نویسنده و بشردوست آمریکایی است. او بنیان گذار بنیاد مایکروسافت بوده که به همراه پل آلن در سال ۱۹۷۵ راه اندازی کرد.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

بیل گیتس از موفق ترین کارآفرینان دنیا

 

بیل گیتس از ثروتمندترین افراد جهان است، از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۷، به عنوان ثروتمندترین فرد جهان بود. او همچنین به خاطر فعالیت های بشردوستانه اش مانند بنیاد ملیندا شهرت دارد و دارایی خالص فعلی اش بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار است. او از موفق ترین کارآفرینان دنیا همچنان محسوب می شود.

نقل قول معروف بیل گیتس این است که اگر نمی توانید آن را خوب بسازید، حداقل آن را خوب جلوه دهید.

چه چیزی می توانید از بیل گیتس بیاموزید؟

رئیس خود باشید و زود شروع کنید. یکی از دلایل اصلی موفقیت بیل گیتس به این دلیل که زود شروع کرد. چه بدانید چه ندانید، او تنها ۱۳ سال داشت که کار با کامپیوتر را آغاز کرد.

بله او در سنین پایین علاقه زیادی به کامپیوتر داشت و این چیزی بود که به او کمک کرد تا در سال های بعد برای راه اندازی مایکروسافت به موفقیت بزرگی دست یابد.

بیل گیتس در سنین پایین رئیس خودش شد، اگرچه با ده ها نفر از جمله پل آلن شریک شد. او هیچ وقت را برای کار کردن برای دیگران تلف نمی کرد، بنابراین اگر می خواهید مانند بیل گیتس باشید، زود شروع کنید و روی رؤیاهای خود کار انجام دهید.

۳. مارک زاکربرگ

تعداد بسیار کمی از افرادی هستند که از مارک زاکربرگ به عنوان بنیان گذار پلتفرم رسانه اجتماعی پرطرف دار فیس بوک آگاه نباشند. فردی که علاوه بر حضور در موفق ترین کارآفرینان دنیا، باعث ایجاد دنیایی جدید برای افراد مختلف جهان شده است.

مارک الیوت زاکربرگ کارآفرینی آمریکایی و نیکوکار فناوری است که در هاروارد تحصیل کرده است. او از ثروتمندترین افراد روی کره زمین در حال حاضر است که دارایی خالص تخمینی او بیش از ۱۰۱ میلیارد دلار است.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

مارک زاکربرگ از موفق ترین کارآفرینان دنیا

 

او تنها فرد زیر ۵۰ سال در فهرست ده ثروتمند فوربس و همچنین تنها فرد زیر ۴۰ سال در فهرست ۲۰ میلیاردر برتر است. شرکت شبکه اجتماعی فیس بوک او ماهانه بیش از ۲.۷ میلیارد کاربر فعال دارد!

فیس بوک بدون شک پلتفرم شماره ۱ رسانه اجتماعی است که توسط همه افراد از جمله دانشجویان تا بازاریابان و رهبران از سراسر جهان استفاده می شود.

او معتقد است که بزرگ ترین ریسک، ریسک نکردن است. در دنیایی که به سرعت در حال تغییر خواهد بود، تنها استراتژی که شکست آن تضمین شده است، ریسک نکردن خواهد بود.

از مارک زاکربرگ چه چیزی می توانید یاد بگیرید؟

دنبال پول نباش. مارک زاکربرگ هرگز ثروتی به دست نیاورد. او یک بار گفت: هدف من هرگز ایجاد شرکت نبود. بسیاری از مردم این را به اشتباه تعبیر می کنند که انگار به درآمد یا سود یا هر یک از این چیزها اهمیتی نمی دهم. در حقیقت ساختن چیزی است که در واقع تغییری واقعاً بزرگ در جهان ایجاد کند.

خوب این به چه معنی است؟ پول به عنوان محصول جانبی می آید. دنبال پول نباشید، در عوض، روی ایجاد محصول یا خدمات شگفت انگیز تمرکز کنید که زندگی دیگران را بهبود می بخشد. سپس، در نهایت درست مانند مارک زاکربرگ درآمد کسب خواهید کرد.

۴. لری پیج و سرگئی برین

لارنس ادوارد پیج (معروف به لری پیج) در بین موفق ترین کارآفرینان دنیا است که گوگل را با همکاری سرگئی برین تأسیس کرد.

سرگئی میخایلوویچ برین (معروف به سرگئی برین) نیز کارآفرین و سرمایه گذار آمریکایی است که با لری پیج برای راه اندازی گوگل که در ۱۵ سپتامبر سال ۱۹۹۷ تأسیس شد، همکاری کرد.

لری پیج در حال حاضر مدیرعامل آلفا بت که شرکت مادر گوگل است، بوده و دارایی خالصی بیش از ۷۸ میلیارد دلار تخمین زده شده و سرگئی برین نیز دارای  ۷۵.۹ میلیارد دلار خواهد بود. لری پیج و سرگئی برین هر دو جایزه معتبر مارکونی را در سال ۲۰۰۴ دریافت کردند.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

لری پیج و سرگئی برین از موفق ترین کارآفرینان دنیا

 

آنان بیان می کنند که ما کارهای زیادی انجام می دهیم. تنها راهی که می توانید به موفقیت برسید، این است که ابتدا شکست های زیادی داشته باشید. همیشه بیش از حد انتظار ارائه دهید.

از لری پیج و سرگئی برین چه چیزی می توانید یاد بگیرید؟

اختراع و بازاریابی کلیدهای موفقیت هستند. این چیزی است که لری پیج زمانی گفت: اختراع کافی نیست. تسلا نیروی الکتریکی را که ما استفاده می کنیم، اختراع کرد، اما تلاش کرد که آن را به مردم برساند. باید هر دو چیز را با هم ترکیب کنید. در حقیقت تمرکز بر اختراع و نوآوری، به علاوه شرکتی که می تواند چیزها را تجاری کند و آنها را به مردم برساند.

از آن چه می توان فهمید؟ گوگل به دو دلیل موفق بوده است. اول اینکه خواسته های جستجوگران را برآورده کرد و همچنین مترادف بسیاری از کلمات جستجو شد. اگر می خواهید به عنوان کارآفرین، موفق شوید، راه هایی برای بازاریابی محصولات خود بیابید تا به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنند.

فقط اختراع چیزهای جدید در این بازار شلوغ کمکی نمی کند، زیرا باید بیرون بروید و خودتان را بازاریابی کنید که محصولات یا خدمات خود را در معرض دید مشتریان بیشتری قرار دهید.

۵. ریچارد برانسون

سر ریچارد چارلز نیکلاس برانسون (معروف به ریچارد برانسون) به عنوان بنیان گذار گروه ویرجین که از بیش از ۴۰۰ شرکت در سراسر جهان تشکیل شده است، شناخته شده است.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

ریچارد برانسون از موفق ترین کارآفرینان دنیا

 

ریچارد برانسون دارای گروه ویرجین است و رتبه هشتم را در میان ثروتمندترین میلیاردرهای بریتانیایی از نظر دارایی خالص دارد. او همچنین اولین و تنها کسی است که با بزرگ ترین بالون هوای گرم از اقیانوس اطلس عبور کرده است. او بعداً با عبور از اقیانوس آرام با بالون هوای گرم ویرجین رکورد خود را شکست.

به عنوان فردی از بین موفق ترین کارآفرینان دنیا بیان می کند که فرصت های تجاری مانند اتوبوس هستند، همیشه فرصت دیگری در راه است.

چه چیزی می توانید از ریچارد برانسون یاد بگیرید؟

از کاری که انجام می دهید، لذت ببرید. ریچارد برانسون از کار خود لذت می برد و به سختی میهمانی می رفت. چه بدانید چه ندانید، او صاحب ۲ جزیره خصوصی است، یکی را اجاره می دهد و دیگری جزیره ای که به جزیره شهد معروف است و در آن به همراه افراد مشهور از جمله ماریا کری، کیت وینسلت، اپرا، دیوید بکهام و غیره مهمانی می کند.

او به ریسک کردن شهرت دارد و واقعاً از کاری که انجام می دهد، لذت می برد. او بیان می کند که کارآفرینی به معنای غلبه بر مشتریان نیست. این در مورد کار کردن به تنهایی نیست. این نیست که به دنبال شماره ۱ باشید. لزوماً به معنای کسب درآمد زیاد نیست. برعکس، آن چیزی است که در زندگی شما را به سرمایه تبدیل می کند، تا بتوانید کارهای بیشتری انجام دهید و به جلو حرکت کنید.

۶. استیو جابز

استیون پل جابز (معروف به استیو جابز) از موفق ترین کارآفرینان دنیا و سرمایه گذار آمریکایی بود. اگر از گوشی های هوشمند به خصوص آیفون استفاده می کنید، احتمالاً می دانید استیو جابز کیست.

او رئیس، مدیر عامل و از بنیان گذاران شرکت اپل بود که اکنون بیش از ۲ تریلیون دلار ارزش دارد. بله، آن را شنیدید، درست است و همچنین به عنوان یکی از چهار فناوری بزرگ همراه با آمازون، گوگل و فیس بوک در نظر گرفته می شود.

استیو جابز همچنین رئیس و سهامدار عمده پیکسار بود که یک استودیوی فیلمسازی انیمیشن کامپیوتری آمریکایی است که در سال ۱۹۸۶ تأسیس شد.

موفق ترین کارآفرینان دنیا

استیو جابز از موفق ترین کارآفرینان دنیا

او می گوید که زمانتان محدود است، پس آن را با زندگی دیگران هدر ندهید. گرفتار این فکر نشوید که زندگی با نتایج تفکر دیگران است. اجازه ندهید سروصدای نظرات دیگران صدای درونی شما را خفه کند. مهم تر از همه، شجاعت پیروی از قلب و شهود خود را داشته باشید. آنها به نوعی می دانند که واقعاً می خواهید چه چیزی شوید. همه چیز ثانویه است.

چه چیزی می توانید از استیو جابز بیاموزید؟

قرار دادن فرورفتگی در جهان. منظور استیو جابز این بود که می گفت: در جهان فرورفتگی ایجاد کنید. خرد، اثر خود را بر جای می گذارد و زندگی مردم جهان ما را تحت تاثیر قرار می دهد، حتی اگر این تغییر به اندازه خرد کوچک باشد.

استیو جابز به خلاقیتش معروف است و به معنای واقعی کلمه آینده نحوه استفاده از گوشی های هوشمند را تغییر داد. او نه تنها ایده های آیفون، آی پد و غیره را مطرح کرد، بلکه آنها را به قدری زیبا ساخت که همه دوست دارند آنها را دوست داشته باشند.

۷. لری الیسون

لارنس جوزف الیسون که معمولاً با نام لری الیسون شناخته می شود، نفر هفتم در لیست موفق ترین کارآفرینان دنیا است که یکی از بنیان گذاران شرکت اوراکل است.

اگر اهل فن آوری یا نرم افزار هستید، حتماً درباره اوراکل شنیده اید و او کسی است که به همراه باب ماینر، اد اوتس در سال ۱۹۷۷ آن را بنیان گذاری کرد.

الیسون از موفق ترین کارآفرینان دنیا

بیان می کند که اگر همه کارهایی را انجام دهید که دیگران در تجارت انجام می دهند، ضرر خواهید کرد. تنها راه برای جلوتر بودن، «متفاوت بودن» است.

چه چیزی می توانید از لری الیسون بیاموزید؟

چشم انداز روشنی داشته باشید. یکی از عوامل کلیدی یک رهبر را از دیگران متمایز می کند، این است که همه آنها دید روشنی دارند. در حقیقت رهبر موفق کسی است که همیشه به آینده فکر می کند، نه فقط به حال.

لری الیسون چشم انداز روشنی داشت و به همین دلیل است که اوراکل هنوز از شرکت های نرم افزاری پیشرو است که در واقع در سال ۱۹۷۷ شروع به کار کردند. امروزه این شرکت بیش از ۴۰ میلیارد دلار فروش سالانه دارد و ارزش بازار آن بیش از ۱۸۲ میلیارد دلار است.

بنابراین اگر می خواهید استارت آپ یا شرکت راه اندازی کنید، حتماً به نسل بعدی فکر کنید و برای آن برنامه هایی داشته باشید.

سخن آخر

موفق ترین کارآفرینان دنیا نمادی از تلاش برای ایجاد تغییر بودند. همگی آنان از کوچک شروع کردند، اما پشتکار را به عنوان رمز موفق شدن قرار داده اند. حواستان باشد که همیشه موفقیت به شرعت به دست نخواهد آمد و تلاش کردن اولین وظیفه اصلی خواهد بود.

منبع:

https://mashummollah.com/most-famous-entrepreneurs/

 

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx