نقش خانواده در جامعه

کامنت بگذارید
18 دقیقه زمان خواندن

هر آنچه در مورد نقش خانواده در جامعه باید بدانید

خانواده ها اساساً اجزای سازنده جامعه هستند. واحدهای خانواده به عنوان مهد کودک برای شهروندانی که به جمعیت یک جامعه تبدیل می شوند، عمل می کند. نقش خانواده در جامعه بسیار مهم است و منشأ جامعه خوب یا بد خواهد بود.

به عبارت دیگر، خانواده ها مسئول رشد کودکان به بزرگسالی هستند که بعداً در مجموع به جامعه تبدیل خواهند شد. همان طور که هر کدام از افراد تحت تأثیر و شکل گرفته از محیط اطراف خود هستند، جامعه نیز چنین است.

از آنجایی که جامعه جمعیت بزرگ تری دارد، ممکن است تأثیرگذاری و تغییر از رویدادهای منحصر به فرد دشوارتر باشد، اما در عین حال این امری سیال است که می تواند برای خوب یا بد تحت تأثیر قرار گیرد. خانواده ها برای جامعه بسیار مهم هستند، زیرا پایه و اساس جامعه هستند. ارزش های خانواده به طور کلی در جامعه منعکس خواهد شد.

چرا نقش خانواده در جامعه مهم است؟

چرا خانواده مهم است؟ در حالی که همه از مادر و پدر به دنیا می آیند، همه در خانواده ای دوست داشتنی به دنیا نمی آیند. فقدان خانواده های قوی و دوست داشتنی می تواند به جهات مختلف منجر به سقوط جامعه مدرن شود.

اهمیت خانواده در جامعه مدرن زمانی مشهود است که تحقیقاتی را در مورد موضوعاتی مانند جرم و جنایت، اقتصاد و خدمات اجتماعی بررسی کنید. نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که نوع خانواده به اندازه ثبات کانون خانواده مهم نیست.

نقش خانواده در جامعه

اهمیت نقش خانواده در جامعه

 

عضوی از خانواده بودن یا نبودن، بر تصمیمات و اقداماتی که می گیرید، تأثیر می گذارد. این تصمیمات و اقدامات در نهایت می تواند منجر به مشکلاتی در جامعه شود.

نقش خانواده در جامعه ایجاد حس تعلق در فرزندان است. از طریق این کارکرد اصلی خانواده، کودکان می توانند مهارت های اجتماعی را بیاموزند. این به آن ها کمک می کند، یاد بگیرند که با هم تعامل داشته باشند و برای بهبود همگان کار کنند.

با این پایه مراقبت از خود و دیگران، خانواده ها نیز مسئولیت تربیت فرزندان و القای ارزش های خانوادگی را بر عهده دارند. این باعث ایجاد شهروندانی می شود که برای رسیدن به اهداف از راه های مدنی تلاش می کنند.

نقش خانواده در جامعه

خانواده به عنوان هسته اصلی جامعه محسوب می شود، زیرا جایی است که اعضای آن بیشترین آسیب را در آن می بینند. اینجا ساده ترین مکان برای القای ارزش ها و ایجاد تغییر است.

وقتی خانواده ها باور داشته باشند که می توانند به دیگران کمک کنند و یکدیگر را برای پیشرفت و رسیدن به ارتفاعات بالاتر ببرند، جامعه می تواند کارهای بزرگی انجام دهد.

نقش خانواده در جامعه

نقش خانواده در جامعه

 

از سوی دیگر، اگر خانواده ها در فقر و ناامیدی به سر ببرند، جامعه رونق نخواهد گرفت. وقتی فقط از خانواده صحبت می کنید، تأثیر آن بر جامعه کم است. با این حال، وقتی از خانواده ها به طور جمعی صحبت می کنید، بسیار بزرگ است.

از آنجایی که همه در جوامع متصل خود بر یکدیگر تأثیر می گذارید، همگی می توانید تفاوت مثبتی ایجاد کنید. نقش خانواده در جامعه، ایجاد بلوک های اساسی است که آینده جامعه ما را شکل می دهد.

اهمیت نقش خانواده در جامعه

کانون خانواده نقش مهمی در تبدیل شدن به افراد بهتر به صورت فردی و همچنین شهروندان بهتر جامعه ایفا می کند. اهمیت نقش خانواده در جامعه در فرهنگ ایران سابقه ای طولانی دارد و بخشی از هویت اجتماعی است. خانواده ها منبع اصلی حمایت عملی روزانه هستند. نتیجه نهایی این امر ثبات اجتماعی بیشتر و فقر کمتر است. تأثیر خانواده بر جامعه را نباید دست کم گرفت.

مزایا نقش خانواده در جامعه

خانواده ها به چند دلیل کلیدی برای افراد مهم هستند. به نظر می رسد تعریف خانواده با گذشت زمان تغییر می کند، اما معمولاً شامل گروهی از افراد مرتبط با یکدیگر و زندگی مشترک می شود. مانند بسیاری از روابط اجتماعی سالم، پیوندهای قوی با اعضای خانواده می تواند مزایای زیادی برای جامعه و افراد داشته باشد.

نقش خانواده در جامعه

مزایا نقش خانواده در جامعه

 

خانواده افراد را برای روابط آینده آماده می کند

کودکان یاد می گیرند که چگونه به شیوه ای مناسب با والدین و خواهر و برادر خود تعامل داشته باشند. اینها درس های زندگی است که بعداً به دنیا می آورند و در روابط خود با کارفرمایان، دوستان، افراد مهم و حتی غریبه ها استفاده می کنند.

نقش خانواده در جامعه در نحوه تعامل افراد با جامعه مشخص خواهد شد. آنها بر روابطی که به عنوان اعضای جامعه ایجاد خواهند کرد، تأثیر می گذارند. گاهی این نحوه رفتار می تواند شروع موفقیت یا شکست های زندگی باشد.

پیوندهای اولیه خانوادگی به تنظیم احساسات شخصی کمک می کند

از دیگر موارد مهم در موضوع نقش خانواده در جامعه، تنظیم احساسات است. در حقیقت کودکانی که در سنین پایین روابط خانوادگی سالمی را تجربه می کنند، کنترل و تنظیم بیشتری بر احساسات خود در زمان بزرگ تر نشان می دهند.

افرادی که کنترل بیشتری بر تنظیم هیجانات خود دارند، خودآگاه هستند و می توانند با هر نوع احساسی به روش های مناسب و سالم کنار بیایند.

خانواده ها منطقه امن را فراهم می کنند

ساختار خانواده قوی و محبت آمیز مکانی را فراهم می کند که کودکان در آن احساس امنیت کنند. بچه ها راحت خواهند بود که همان چیزی باشند که هستند و می دانند که مورد علاقه و حمایت قرار خواهند گرفت.

بچه ها زمانی که با بحران مواجه می شوند و به کمک نیاز دارند، جایی برای رفتن دارند. آنها احساس تشویق می کنند و به خود اعتماد بیشتری دارند، زیرا می دانند که مورد علاقه و قدردانی هستند. جوانان یاد می گیرند که حمایت عاطفی داشته باشند و دریافت کنند.

وقتی افراد خارج از سطح ایمنی عمل می کنند، تصمیمات مدنی بیشتری نسبت به زمانی که خارج از سطحی از بقا کار می کنند، می گیرند. با حمایت خانواده، افراد می توانند موفق شوند و کارهای بزرگ تری برای خود و جامعه یا کشورشان انجام دهند.

خانواده ها می آموزند که چگونه بخشی از چیزی باشیم

خانواده ها از طریق سنت های خانوادگی، ارتباطات و احساس مسئولیت، می آموزند که دیگران را دوست داشته باشید و از آنان حمایت کنید. همچنین این که فقط روی خودتان تمرکز نکنید.

عضویت در گروه خانوادگی به شما می آموزد که چگونه بخشی از چیزی بزرگ تر از خودتان باشید. همچنین می آموزد که چگونه افرادی را که با متفاوت هستند، بپذیرید.

این درسی بسیار مهم است، زیرا افراد خودخواه اعضای خوب خانواده یا اعضای خوب جامعه نمی شوند. هنگامی که آنها صرفاً روی رفاه خود تمرکز می کنند، تصویر بزرگ تر از اینکه چقدر می تواند برای همه به عنوان 1 تیم انجام شود را از دست خواهند داد.

روابط خانوادگی خوب با سلامت روانی بهتر مرتبط است

از دیگر موارد نقش خانواده در جامعه، هر چه فرزند زمان بیشتری با خانواده خود داشته باشد، خطر ابتلا به افسردگی در آنان کمتر می شود. روابط خانوادگی سالم تأثیر مثبتی دارد و می تواند سلامت روانی را تشویق کند. با این حال، روابط منفی خانوادگی می تواند باعث مشکلات سلامت روان شود.

نقش خانواده در جامعه

نقش خانواده در جامعه و روابط خوب

 

روابط نزدیک زندگی خانوادگی پایدار را فراهم می کند که به زندگی کودک کمک می کند که احساس امنیت و ثبات بیشتری داشته باشد.

وقتی خانواده ها به کودکان کمک می کنند، مکانیسم های مقابله ای سالم و تمرین های سالمی مانند ورزش و ذهن آگاهی ایجاد کرده و به افراد کمک خواهند کرد که تاب آوری ایجاد کنند. علاوه بر این، افراد تاب آور به جامعه نیز در بالا رفتن تجمل کمک خواهند کرد.

خانواده ها ارزش ها را می آموزند

بچه ها عضوی از خانواده ای هستند که نظم و انضباط و ارزش های خانوادگی را آموزش می بینند، درست را از نادرست یاد می گیرند و با ارزش های قوی عجین می شوند. به همین ترتیب قادر هستید که به رشد فردی دست پیدا کنید.

نقش خانواده در جامعه

نقش خانواده در جامعه و آموزش ارزش ها

 

این ارزش های خانوادگی قوی پایه و اساس هویت آنان می شود. این ارزش ها می آموزد که چگونه با دیگران رفتار کنید، به خود احترام بگذارید و هدف خود را پیدا کنید.

مثلاً در خانواده خودتان برابری افراد و مسئولیت پذیری افراد را آموزش دهید. این ها نیز ارزش هایی هستند که برای حفظ آنها در جامعه تلاش خواهیم کرد. خود خانواده ها در واقع نهاد اجتماعی هستند که می توانید آن ها را برای ارزش گذاری و حمایت برای کار بزرگ تر خود انتخاب کنید.

زوج های متأهل معمولاً می توانند حمایت مالی بیشتری ارائه دهند و زمان بیشتری را به اجتماعی کردن فرزندان اختصاص دهند.

خانواده ها استرس شخصی را تسکین می دهند

نشان داده شده است که پیوندهای خانوادگی با افزایش عزت نفس و کاهش اضطراب، به ویژه برای جوانانی که در معرض خشونت قرار گرفته اند، استرس را کاهش می دهد. این پیوند قوی می تواند به عنوان یک سپر محافظ عمل کند و در مواقع دشوار احساس تعلق را به شما ارائه دهد.

مطالعات بیشتر نشان می دهد که آن دسته از افرادی که دارای پیوندهای خانوادگی قوی هستند، مکانیسم هایی را برای کمک به آنها برای مقابله بهتر با استرس هایی که زندگی به آنها وارد می کند، توسعه می دهند.

وعده های غذایی خانوادگی به رژیم غذایی سالم کمک می کند

فواید غذا خوردن در خانواده بسیار زیاد است و از این فواید بهبود رژیم غذایی برای اعضای خانواده است. در تمام سنین، خانواده هایی که با هم وعده های غذایی می خورند، رژیم های غذایی سالم تری دارند که شامل خوردن صبحانه، میوه ها و سبزیجات فراوان و غذاهای فرآوری شده کمتر است.

این انتخاب های غذایی سالم پایه ای ایجاد می کند که تا پنج سال بعد برای نوجوانان دوام می آورد. پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی که به تنهایی غذا می خورند بیشتر احتمال دارد که وعده های غذایی خود را حذف کنند و غذاهایی با ارزش غذایی کاهش یافته مصرف کنند، بنابراین زمان صرف غذا در خانواده در هر نسل مهم است.

خانواده ها نقطه قوت جامعه هستند

خانواده های قوی منجر به جوامع قوی و جوامع قوی منجر به یک کشور قدرتمند می شود. این یک اثر دومینویی است که از خانه شروع می شود و به جوامع گسترش می یابد. به این ترتیب نقش خانواده در جامعه پیش از پیش نمایان می شود.

وقتی از حمایت خانواده قوی برخوردار باشید، به احتمال زیاد نیازهای اولیه خود را برآورده می کنید. این امکان را می دهد که اعضای قوی تری برای تداوم جامعه باشید. خانواده محیطی است که در آن ارزش های اخلاقی و فرهنگی به روشی طبیعی به دست می آیند.

بر رفتار رأی دهی تأثیر می گذارد

شنیده اید که بچه ها رفتار والدین خود را الگوبرداری می کنند و الگوسازی از قوی ترین ابزارهای والدین است. اما آیا می دانستید که ارزش های خانوادگی دوران کودکی می تواند تا بزرگسالی طولانی باقی بماند؟

کارشناسان سیاسی موافق هستند که خانواده هایی که فرزندان خود را به پا صندوق های رأی می برند و درباره چرایی رأی دادن با فرزندان خود بحث می کنند، احتمالاً در مشارکت رأی دهندگان در آینده نقش دارند.

کودکانی که رأی دادن والدین خود را در انتخابات تماشا می کردند، بدون در نظر گرفتن حزب سیاسی وابسته به آنها، احتمالاً این عمل را وظیفه شهروندی خود می دانند.

تعاملات خانوادگی به پیشگیری از جرم در جامعه کمک می کند

بررسی اخیر تحقیقات نشان می دهد که زندانیانی که با اعضای خانواده ملاقات می کنند، در مقایسه با افرادی که ملاقاتی با خانواده ندارند، 40 درصد کمتر احتمال دارد که مجرم تکرار شوند. روابط حمایتی بدون قید و شرط در زمان های بزرگ نیاز یا تغییر می تواند به افراد کمک کند که از زمان های سخت عبور کنند.

کسانی که انتخاب های بدی داشته اند و همچنان از حمایت عاطفی خانواده برخوردار هستند، احساس ارزشمندی دارند و چیزی در زندگی دارند که انگیزه آنها را حفظ کند.

خانواده های بزرگ تر به معنای رونق اقتصادی بیشتر است

خانواده های پرجمعیت سهم عمده اقتصادی دارند. علاوه بر این، خانواده هایی با انبوهی از بچه ها، گروه هایی از بزرگسالان آینده تولید می کنند که برای حفظ تعادل اقتصادی با خروج جمعیت های سالخورده از نیروی کار مورد نیاز است.

خانواده های کوچک تر منجر به تعداد کمتری از بزرگسالان کمک کننده اقتصادی می شوند، در حالی که جمعیت سالخورده همچنان بزرگ است و به حمایت اقتصادی نیاز دارد، بنابراین مقیاس تعادل اقتصادی پایین می آید.

روابط خانوادگی به تنظیم اقتصاد کمک می کند

خانواده هایی که پیوندهای محکمی با هم دارند، معمولاً موقعیت های زندگی را ترجیح می دهند که در آن نزدیک باشند. این به مشاغل و دستمزدهای منظم تر کمک می کند، زیرا خانواده هایی که در کنار هم می مانند، خواهان بازار کار با امنیت و دستمزد منصفانه هستند تا مجبور به ترک خانه نباشند.

صمیمیت خانوادگی به افراد کمک می کند بیشتر زندگی کنند

در مطالعه طولانی مدت، محققان دریافتند بزرگسالانی که هیچ رابطه نزدیکی با اعضای خانواده به جز همسر ندارند، دو برابر بیشتر از بزرگسالانی که روابط نزدیک خانوادگی دارند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که بسیاری از پیوندهای خانوادگی قوی نسبت به چند رابطه قوی خانوادگی مفیدتر است و پیوندهای خانوادگی بیشتر از پیوندهای دوستی عمر را طولانی می کند.

به نظر می رسد چیز خاصی در مورد اعضای خانواده وجود دارد که باعث می شود افراد احساس حمایت و خوشحالی کنند، به گونه ای که هیچ فرد دیگری نمی تواند.

سخن آخر

خانواده ها چه سودی برای جامعه دارند؟ نقش خانواده در جامعه چیست؟ خانواده های شاد و سالم منجر به افرادی می شود که بخشی از جامعه هستند.

از سوی دیگر، افرادی که در محیط های ناسالم خانه بزرگ شده اند، تلاش می کنند بخشی از جامعه باشند. برای آنها سخت است که جایگاه خود را در دنیا پیدا کنند. تشکیل واحدهای خانواده اجتماعی ارزش ها و اعمال کل را تعیین می کند.

 

منبع:

  • https://www.merriam-webster.com
2.7/5 - (7 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx