تبدیل ایده به واقعیت به سادگی آب خوردن

یک نظر اضافه کنید
22 دقیقه زمان مطالعه

حتم داریم که تا کنون چند بار در یک بحثی شرکت کرده اید و طرف مقابل به شما گفته است: ” چه ایده خوبی دارید!”

البته همانطور که می دانیم ابتدا باید ابتکار عمل لازم را کسب کرده و سپس آن را به واقعیت تبدیل کنیم. اما واقعا علیرغم تمام تشویق های اطرافیان چه اتفاقی در این میان رخ می دهد که همه آن ها به راحتی رها می شوند؟

باید بگوییم که متاسفانه هیچی! در واقع بسیاری از ایده های عالی خاموش باقی می مانند. چرا که مردم شجاعت، زمان و پول کافی برای عملی کردن ایده هایشان ندارند.

علاوه بر آن اکثر افرادی که اقدامی انجام نمی دهند به راستی آمادگی لازم را در خود نمی بینند. به این ترتیب زمان و پول خود را در مسیری خرج می کنند که آن ها را تنها به یک بیراهه خواهد رساند.

بنابراین تبدیل یک ایده به واقعیت (صرف نظر از سرمایه گذاری موردنیاز در زمان و پول هرگز کار آسانی به نظر نمی رسد.

به طور کلی چه کارآفرینی می کنید یا در سمت مدیر اجرایی هستید، ایده پردازی بسیار شبیه به دنیا آوردن فرزند است.

این عبارت به این معنا است که شما بدون توجه به شرایط، مسئولیت عملی کردن ایده هایتان را به عهده گرفته اید.

در حقیقت هیچ کس ایده شما یا پویایی مرتبط با آن را درک نمی کند و به دلیل این که شما به تنهایی کار می کنید این سفر مستلزم کسب اطلاعات بیشتری است.

همانطور که می دانیم مقالات بسیاری درباره تبدیل ایده به واقعیت نوشته شده اند تا به یک فرد از نظر جسمی و فکری کمک کنند.

پیرو همین مسئله پیشنهاد می کنیم چنانچه می خواهید فرآیند پرورش یک ایده را به یک چرخه موفق تبدیل کنید، این مقاله برای شما اطلاعات مفیدی به همراه دارد.

تبدیل ایده به واقعیت چگونه عملی می شود؟

باید این را بدانیم که یک ایده برای این که به واقعیت تبدیل شود صرف نظر از سرمایه گذاری که مورد نیاز است بسیار امری دشوار به نظر می رسد.

همانطور که در یک ضرب المثل قدیمی آمده است که “اگر هر فعلی آسان بود، همه از عهده انجام آن کار برمی آمدند.

مطابق تحقیقاتی که اخیرا انجام شد غالبا نیروهای کار به اندازه کافی نوآوری نمی کنند. به دلیل این که ما تنها برای انجام آنچه به ما گفته می شود آموزش دیده ایم و آن ها را به کار می گیریم.

پس دیگر جای تعجب نیست که ما در انجام کارهای کوتاه مدت و فوری به مهارت های بیشتری نیاز خواهیم داشت.

البته این در حالی است که کارکنان از کمترین مهارت برای استفاده از فرصت  های ذاتی که در اختیار آن ها گذاشته می شود برخوردار نیستند.

بنابراین به منظور تداوم در رقابت های سالم و تبدیل ایده به واقعیت چه در قالب گروهی یا فردی داشتن مهارت کافی اهمیت بسیار زیادی دارد.

تبدیل ایده به واقعیت

کارآفرینی یک روش زندگی است!

به طور کلی امروزه یک بازار رقابتی شدید ما را ملزم می کند تا ایده های خودمان یا بخشی از ایده های دیگران را به واقعیت تبدیل کنیم.

بنابراین چنانچه تا کنون در هیچ فعالیتی شرکت نکرده اید، باید اهداف خود بارها و بارها مورد ارزیابی قرار دهید.

در واقع همه ما باید به طور شبانه روز در رشد و شکوفایی نوآوری مشارکت کنیم.

البته این حقیقت را هم باید بپذیریم که برخورداری از نگرشی کارآفرینانه تنها شرط لازم برای پرورش سازمانی است که در آن رهبری یا خدمت می کنیم.

بنابراین باید بگوییم که کارآفرینی تنها یک اصطلاح تجاری نیست، بلکه یک روش زندگی است و برای کارآفرینی الزاما نیاز به کارآفرین بودن نیست.

شاید برخی از ما تصور کنیم که مشارکت نکردن در فعالیت های خلاقانه، عدم مسئولیت پذیری اطرافیان را نشان می دهد.

تبدیل یک ایده به واقعیت به سادگی آب خوردن

خوب باید بگوییم که قبل از هر چیز باید نگرش کار آفرینانه را به شیوه ای فعال تر بپذیریم.

در راستای همین موضوع چند راه کار مهم را که باید فعالانه در هر دوره زمانی انجام دهید برای شما عزیزان شرح داده ایم.

  • آیا خودتان را باور دارید؟

شاید بهتر است ابتدا این سوال را از خودمان بپرسیم که تا چه اندازه استعدادها و توانایی هایمان را باور داریم؟

به طور کلی تا زمانی که به خودتان اعتقادی ندارید نمی توانید نتایج کار و تصمیمات خود را مدیریت کنید و اقداماتی جدی را انجام دهید.

علاوه بر آن با پذیرفتن مسئولیت هر کاری می توان تا حد زیادی به آن ایده عنصر واقعیت را تزریق کنیم.

البته بسیاری از مردم تصور می کنند تبدیل ایده به واقعیت غیرممکن است. احتمالا به خاطر چالش های غیرمنتظره ای است که در مسیر وجود دارند.

  • از مشاوران شخصی کمک بگیرید.

به طور کلی کمک گرفتن از کسانی که تجربه بیشتری در زمینه کاری شما دارند، پاسخ بسیاری از سوالات شما را خواهد داد.

در نتیجه تصور این که همه چیز را می دانید فقط به دلیل این که ایده برای شما است، بسیار اشتباه است.

بنابراین به مشاوران شخصی خود اجازه دهید که در شکست ها و موفقیت های بعدی شما را راهنمایی کنند.

به قول ریچ ملکوب، رئیس و مدیر عامل مشهور، چنانچه می خواهید یک کارآفرین موفق شوید، با شنیدن صحبت های دیگران به موفقیت بیشتری خواهید رسید.

البته این را هم بگوییم که الزاما توصیه های همگان درست نیست و گاها باعث گمراهی ما نیز می شود.

اما شما درک نظرات مختلف حتی دیدگاه های منفی و ترکیب منطقی آن ها در کنار هم، تصمیم نهایی را خواهیم گرفت.

تبدیل ایده به واقعیت

ایده تجاری دارید اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟

آیا تا الان به این نکته فکر کرده اید که برای زنده کردن یک ایده باید از کجا شروع کنید؟

آیا می دانید که نکته کلیدی اولین قدمی است که برمی دارید؟ چرا که با یک شروع خوب می توانید از مرحله ایده به سمت یک تجارت سودآور حرکت کنید.

طی تحقیقاتی که در این زمینه انجام شد یکی از اولین سوالاتی که باید از خود بپرسید این است که آیا ایده کسب و کارتان مشکلی از شما یا اشخاص دیگر حل می کند یا خیر؟

در واقع اکثر کسب وکارهای موفق با این طرز فکر به شهرت رسیده اند.

به عنوان مثال سارا بلیکلی بنیانگذار برند معروف SPANX، در حال آماده شدن برای یک مهمانی خاصی بود که متوجه شد لباس زیر مناسبی ندارد، به همین خاطر پاچه های جوراب شلواریش را برش زد و به این ترتیب ایده کسب و کار او شکل گرفت.

تحقیق درباره بازار هدف را جدی بگیرید!

در ادامه این گفتگو باید یادآور شویم که چنانچه بازار مناسبی برای ایده شما وجود ندارد، به این معنا است که محصولات یا خدمات شما از بین خواهند رفت.

بنابراین این موضوع را حتما در نظر بگیرید که محصول شما در طول سال طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

همچنین شما به یک پایگاه مشتری نیاز دارید تا رقابت ها را به طور کامل ارزیابی و مرور کنید.

در واقع این که محصول شما تا به چه اندازه متفاوت تر و بهتر از سایرین به نظر برسد تا حد زیادی به نحوه بازاریابی شما بستگی دارد.

به طور کلی تمام این فاکتورها بینش هایی هستند که می توانند به شما در ایجاد یک طرح تجاری قوی تر کمک شایانی کنند.

طبق مطالعاتی که در راستای تبدیل ایده به واقعیت انجام شد، برای ایجاد یک پایه محکم برای کسب وکار خود باید درک کنید که مخاطبان شما در بازار هدف چه کسانی هستند؟

زیرا همانطور که می دانید مردم دارای نقاط ضعف و چالش  های بسیاری هستند. پس دیگر جای تعجب نیست که چرا در مبحث تبدیل ایده به واقعیت شناسایی مشتریان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

به عبارت ساده تر این رویکرد مناسب تمرکز شما را بر روی هزینه های بازاریابی و البته احتمال خرید از شما را افزایش می دهد.

گام های کاربردی در تحقق ایده ها

همانطور که در متن مقاله به آن پرداختیم به منظور کسب موفقیت قبل از هر قدمی، باید مهارت تبدیل یک ایده به واقعیت را در خود تقویت کنیم.

در واقع این همان کاری است که اکثر افراد موفق در کسب وکارشان انجام می دهند. چرا که آن ها رویای بدست آوردن زندگی خود را دارند و برای آن چه از زندگی می خواهند بی وقفه تلاش می کنند.

البته به دلیل این که مردم از شجاعت کمی برخوردار هستند، زمان و پول کافی برای ابتکار عمل در اختیار ندارند. در نتیجه به خاطر ترس از مقابله با شکست همواره در تحقق ایده هایشان با شکست مواجه می شوند.

گلن لویز در یکی از مقالات ارزشمند خود می گوید، نیروی کار به اندازه کافی نوآوری ندارد، به دلیل این که افراد تنها اموری که به آن ها سپرده می شود را انجام می دهند.

به طور کلی هر کسب وکاری از ایده های کوچک سرچشمه می گیرند.

همچنین از آنجایی که بنیان گذاران برای پرورش ایده ها، ابتکار عمل بسیاری از خود نشان می دهند به امپراتورهای تجاری چند میلیون دلاری تبدیل شده اند.

البته این را هم باید اضافه کنیم که ارائه ایده ها تنها بخش آسان ماجرا هستند. چرا که اساس اصلی موفقیت تبدیل و پرورش ایده ها به عمل است.

تبدیل ایده به واقعیت

تبدیل ایده به واقعیت تنها با چند تکنیک ساده

این جمله معروف از والت دیزنی را همیشه به خاطر بسپارید که “تمام رویاهای ما به حقیقت تبدیل می شوند، اگر به شهامت کافی برای دنبال کردن آن ها برسیم.”

اکنون پیرو همین مبحث می خواهیم به شما کمک کنیم تا آنچه در ذهنتان است را در کمترین زمان به واقعیت تبدیل کنید. پس مطالبی که در لیست زیر برای شما عزیزان گردآوری  شده اند توجه کنید.

  • ایده هایتان را یادداشت کرده و برای آن ها برنامه ریزی کنید. به دلیل این که ایده ها به سرعت به ذهنمان می آیند و در زمان کوتاهی از بین می روند.

به این ترتیب که با نوشتن ایده ها و افکارتان، تصاویر ذهنی دقیق تری در ذهنتان مرور می شود.

در واقع نکته کلیدی اصلی این است که یک پیش نویس ساده برای تحقق ایده ها همانطوری که به ذهن ما می رسند، یک برنامه ساده و مدون ایجاد می کنند.

  • از همین حالا شروع کنید و دست از رویاپردازی بردارید. چرا که تنها راه رسیدن به موفقیت این است که اقدامات گسترده و مصممی انجام دهید.

بنابراین چنانچه پا روی پا انداخته اید تا زمانی که یک محصول عالی را توسعه ندهید، این ایده چیزی بیشتر از یک رویاپردازی خام نیست.

به عبارت ساده تر شما می توانید هر زمان برای بهتر شدن محصولاتتان تلاش کنید.

به عنوان مثال استیو جابز گوشی همراه را اختراع نکرده، اما در جهت ارتقا و برتری آن تلاش بسیاری کرده است.

ایده هایتان به سرقت رفته اند؟

شاید بارها شنیده اید از انسان هایی که ادعای دزدیده شدن ایده هایشان را داشته اند. اما حقیقت این است که ایده ها هیچ ارزشی ندارند تا زمانی که تحقق پیدا کنند.

چرا که این ایده صرفا یک فکری بوده که به رشته تحریر در آمده است. بنابراین داشتن یک دفترچه یادداشت که تمام برگه هایش از ایده های نافرجام پر شده است چه فایده ای برای شما خواهد داشت؟

باید این را بدانیم که هیچ گاه بهترین زمان برای تبدیل یک ایده به واقعیت وجود ندارد. البته امروزه اینترنت فرصت های عظیمی را در خصوص ارتباط با افراد همفکر و همکاری  های بالقوه ایجاد می کند.

اما بهتر است اکنون به این سوال پاسخ دهیم که چه چیزی  شما را از تلاش برای تبدیل ایده هایتان به واقعیت منع می کند؟

لازم به ذکر است که ما به عنوان یک انسان از مواجه با خطر هراس داریم. بنابراین چنانچه فکر کنیم احتمال شکست وجود دارد، ما را از تلاش برای رسیدن به هدفمان منصرف می کند.

البته در این میان افرادی نیز هستند که علیرغم شکست های فراوان همچنان ایده های خود را دنبال می کنند.

احتمالا به این خاطر است که افراد فوق می دانند ایده هایشان برای شکست هایی که در این مسیر تجربه  کرده اند به چیز بهتری تبدیل خواهد شد.

 تجزیه و تحلیل مسیر خوب است اما نه زیاد!

به طور کلی زمانی که مسیری را شروع می کنید قاطع بودن حرف اول را می زند.

علاوه بر آن تجزیه و تحلیل خوب است اما باید توجه کنید که بسیاری از رهبران کسب و کار گرفتار فلج تجزیه و تحلیل می شوند.

در واقع آن ها می خواهند هر بار تصمیم کامل تری را اتخاذ کنند. اما همانطور که می دانیم تصمیمات بر اساس عوامل پیش بینی نشده، معمولا نتایج درست یا غلطی را به ما می دهند.

به عبارت ساده تر شما می توانید سال های زیادی را صرف تحقیق درباره افراد موافق یا مخالف کنید. اما بدون شک این موضوع به شما کمکی در جهت کسب موفقیت نخواهد کرد.

بنابراین هرگز اجازه ندهید که شک و تردید نادرست وارد زندگی شما شود. برای همین پیشنهاد می کنیم که تصمیمات بزرگ را به لقمه های قابل هضم تقسیم کنید.

به عنوان مثال برای تصمیمات امروزتان برنامه ریزی کرده و برای هر کدام از آن ها راه حل هایی ساده تعیین کنید.

در کمترین زمان ایده هایتان به واقعیت تبدیل می شود اگر…

احتمال همه روزه افرادی را می بینیم که هر از چند گاهی یک ایده تجاری خوب از خودشان ارائه می دهند. البته در اینجا کاربرد کلمه خوب تنها از تفکرات ذهنی ما یا اطرافیان نشات می گیرد.

چرا که کیفیت واقعی یک ایده همیشه از طریق برداشت های ذهنی ما از بین می روند. در واقع هیچ راهی برای این که به طور حتم بفهمیم افکار ما واقعا ارزشمند هستند یا خیر هنوز در دسترس نیست.

به طور کلی در راستای تبدیل ایده به واقعیت این همان چیزی است که کارآفرینان موفق را از سایر افراد جدا می کند. علاوه بر آن  افراد فوق مایلند اولین قدم مهم را بردارند و هیچگاه تلاش خود را برای پیاده کردن ایده  هایشان متوقف  نکنند.

بنابراین بسیار مهم است که برخی از نقاط عطف مهم خود را شناسایی کرده تا به آن پیشرفتی که شایسته آن هستید در کوتاه ترین زمان ممکن دست پیدا کنید.

توجه کنید اگر مطابق آنچه انتظار شما است پیش می روید،  نشان دهنده آن است که همه کارها را به درستی انجام داده اید.

توجه به دو عامل حیاتی یعنی ارتقا و پیشرفت

باید بگوییم که تامین مالی یکی از بزرگترین موانع راه شما هستند. مخصوصا اگر تاکنون هیچگونه فعالیتی در آن حوزه کاری انجام نداده اید.

به طور کلی شاید مقداری پول پس انداز داشته اید اما ممکن است این بودجه برای تحقق اهدافتان کافی به نظر نرسد. پس چاره اصلی چیست؟ چگونه از نقطه صفر شروع کنیم در حالی که جیب هایمان خالی هستند؟

باید بدانیم که وام در این زمان دوای بسیاری از مشکلات است. زیرا زمانی که از انواع وام ها در خصوص املاک و مستغلات سخن به میان می آید، بدون شک نیاز به یک ساید فیزیکی خواهید داشت.

به طور کلی سایت های معتبر برای موفقیت پروژه هایتان فوق العاده مفید واقع می شوند و نمای خوبی را از بازار کاریتان به مشتریان القا می کنند.

لازم به ذکر است که این وام ها سود بسیار زیادی را برای شما به ارمغان می آورند و در مسیر درست شما را راهنمایی می کنند.

تبدیل ایده به واقعیت

چند گام برتر برای تبدیل ایده کسب و کار به واقعیت از زبان افراد موفق

همانطور که می دانیم افراد موفق با مطالعه و شنیدن تجربیات دیگران در امر کسب و کار یا زندگی به موفقیتی روزافزون نائل می شوند.

شما زمانی که یک ایده عالی برای یک کسب و کار دارید در ابتدای کار با شور و هیجان زیادی به یک راه اندازی موفق سوق داده می شوید.

اما این را هم باید بدانیم که در خصوص تبدیل ایده به واقعیت آمارها بیان گر این است که اکثر مشاغل غالبا در پنج سال اول کاری خودشان با شکست های بسیاری مواجه می شوند.

البته اگرچه در ابتدای کار برخی از عقاید و ایده ها بسیار احمقانه به نظر برسند، اما بعد از تحقیق در بازار هدف متوجه می شوید که اصلا این طور نیست.

در واقع درصد زیادی از کسب و کارها تنها برای جستجوی فردی که این ایده را در سر داشته است وارد بازار شده اند. اما این بازار بالقوه آنقدر کوچک است که هرگز از آن به درآمد پایداری نمی رسید.

پس پیرو همین مسئله باید خاطرنشان کنیم که برای موفقیت در یک ایده کسب و کار باید از راهکارهای هوشمندانه تری استفاده کنید.

بدین ترتیب از این که ایده های شما بر پایه محکمی راه اندازی شده اند، اطمینان کافی بدست خواهیم آورد.

حال خواهشمندیم این سوالات را از خودتان بپرسید که آیا ایده شما به همان اندازه که فکر می کنید هوشمندانه و نوین است؟ آیا می توانید تصویری روشن از درست بودن ایده هایتان را برای مخاطبان ارائه دهید؟

کلام پایانی

همانطور که در متن مقاله به آن اشاره کردیم اگرچه یک برنامه، موفقیت حتمی شما را تضمین نمی کند، اما نداشتن یک برنامه منظم شرایط را خیلی بدتر از زمان حال خواهد کرد.

بنابراین هرگز قدرت برنامه ریزی را دست کم نگیرید. به قول لری وینگت: “در واقع هیچ کس برنامه ای به منظور چاق شدن یا تنبل بودن ننوشته  است. البته این موارد زمانی اتفاق می افتند که برنامه ای ندارید.”

ما در این مقاله با ذکر مراتب تبدیل ایده  به واقعیت قصد داشتیم شما عزیزان را در مسیر دستیابی به موفقیت راهنمایی کنیم.

در پایان این مبحث باید بگوییم که نوآوری یا هر ایده جدیدی هرگز در ابتدا پذیرفته نخواهد شد.

بنابراین قبل از این که نوآوری توسط یک سازمان پذیرفته شود به تلاش های مکرر، اثبات بی پایان و تمرینات مداوم نیاز دارد.

البته پیمودن تمام این مسیر در راستای موفق شدن، مستلزم صبر شجاعانه است.

://www.forbes.com/sites/glennllopis/2013/04/01/12-things-successfully-convert-a-great-idea-into-a-reality/?sh=7b58a4294e86

://www.forbes.com/sites/deloitte/2021/10/07/creating-stigma-free-work-cultures-is-key-to-tackling-the-mental-health-crisis/?sh=509ec82671fd

://www.forbes.com/sites/glennllopis/2013/04/01/12-things-successfully-convert-a-great-idea-into-a-reality/?sh=7b58a4294e86

۵/۵ - (۱ امتیاز)

برچسب گذاری شده:

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx