زندگینامه بیژن کامکار – نوازنده

یک نظر اضافه کنید
3 دقیقه مطالعه

زندگینامه بیژن کامکار - نوازنده

بیوگرافی استاد بیژن کامکار (زندگینامه هنرمندان)

در زندگی نامه استاد بیژن کامکار اینگونه آمده است که : بیژن کامکار در 28 آذر سال ۱۳۲۸ در سنندج متولد شد. بیژن مقدمات موسیقی را نزد پدر آموخت و در سال ۱۳۵۳ وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد.

بیژن از نوجوانی همکاری هنری خود را در رادیو سنندج با برنامه کودک آغاز نمود و تا سن ۲۶ سالگی تمام تجربیات و شناخت موسیقی را در کنار خانواده و رادیو سنندج و فرهنگ و هنر استان کردستان کسب نمود.

عکسهای بیژن کامکار

زندگینامه بیژن کامکار - نوازنده

زندگینامه بیژن کامکار - نوازنده

زندگینامه بیژن کامکار - نوازنده

زندگینامه بیژن کامکار - نوازنده

اولین سازی که استاد بیژن کامکار انتخاب کرد تنبک بود اما پس از آن با سازهای ملودیکا و تار به نوازندگی در گروه خانوادگی کامکارها پرداخت.

استاد کامکار در سال ۱۳۵۳ با ساز تخصصی تار وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد و در رشتهٔ موسیقی به تحصیل پرداخت. او جزو بنیانگذاران گروه‌ های شیدا و عارف می‌ باشد و در کنسرت‌ ها و آثار متعدد به عنوان نوازنده و بعضاً خواننده این گروه‌ ها حضور داشته‌ است.

ورود به گروه شیدا و عارف

کامکار در سال ۱۳۴۸ با محمد رضا لطفی آشنا شد که به گفتهٔ خود وی نقطه عطفی در زندگی هنری او به شمار میرود چون که بعد از پدرش نقش مهمی در آشنایی او با تار و موسیقی ایرانی داشته‌ است. همچنین این آشنایی باعث ورود او به عنوان نوازنده تنبک به گروه شیدا میشود اما پس از مدتی با ورود برادرش ارژنگ کامکار به گروه، بیژن به نوازندگی رباب روی می‌ آورد، بیژن کامکار بعد از گروه شیدا به عضویت گروه عارف نیز درمی‌ آید.

وارد کردن دف به اجراهای عمومی

شاید بتوان مهم‌ ترین نقش استاد کامکار در موسیقی ایران را وارد کردن ساز دف برای اولین بار به اجراهای عمومی دانست. در هنگام عضویت در گروه شیدا به پیشنهاد محمدرضا لطفی از ساز دف در
یکی از کنسرت‌ های گروه استفاده کرد که با اقبال فراوان علاقه‌ مندان مواجه شد و امروزه دف یکی از سازهای مهم در گروه‌ های موسیقی ایرانی است و نوازنده‌ گان فراوان در این رشته به فعالیت می‌ پردازند. پیش از این، دف فقط در مراسم مذهبی دراویش در خانقاه‌ ها مورد استفاده قرار گرفته بود و در گروههای موسیقی ایرانی استفاده نمیشد.

بعضی از آلبوم‌ های استاد بیژن کامکار

جان جان

چهره به چهره

سواران دشت امید

چاووش ۲ چاووش ۳ چاووش ۵ چاووش ۶ چاووش ۷ چاووش ۸ چاووش ۹ چاووش ۱۰

سپیده به یاد طاهرزاده

بهاران آبیدر

نوا

در گلستانه

3.2/5 - (4 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx