پادکست زندگینامه رامبد جوان بازیگر
بیوگرافی رامبد جوان (زندگینامه هنرمندان)
رامبد جوان بازیگر، کارگردان و مجری محبوب سینما و تلویزیون است، که به واسطه ی ساخت برنامه ی شاد و مفرح خندوانه توانست محبوبیت بیشتری در میان مردم به دست آورد. دوستان عزیز سایت پرورش افکار در این مقاله قصد داریم به شرح زندگی نامه رامبد جوان این هنرمند پرکار، محبوب و موفق کشورمان بپردازیم. با ما همراه باشید.
دوران کودکی رامبد جوان
در شرح زندگینامه رامبد جوان تبریزی این گونه آمده است که وی در تاریخ اول دی ماه سال 1350 خورشیدی در شهر تهران به دنیا آمد. رامبد در محله ی شهرآرای و در یک خانواده ی سنتی با اصالت آذری متولد شده است. او دارای یک خواهر به نام پوپک است که 8 سال از خودش بزرگ تر است. نام رامبد را هم پوپک خواهرش برای او انتخاب کرده و معنای آن را فرشته ی صلح و آرامش اعلام کرده بود.
آغاز فعالیت حرفه ای رامبد جوان
رامبد جوان ابتدا از سال 1373 در عرصه ی تئاتر نقش آفرینی می کرد، سپس به تلویزیون راه پیدا کرد، و در مجموعه ی تلویزیونی «همسران» نقش کوتاهی بر عهده داشت، اما مورد توجه بسیاری قرار گرفت، و بلافاصله در سریال «فروشگاه» نقشی به او پیشنهاد شد و در آن بازی کرد. پس از آن در مجموعه ی «نوعی دیگر» به کارگردانی بهروز بقایی به ایفای نقش پرداخت.
اما شروع محبوبیت و شهرت رامبد جوان را می توان هنرنمایی در مجموعه ی تلویزیونی «خانه سبز» دانست، که در آن نقش «فرید صباحی» را بر عهده داشت و در کنار بازیگران بزرگی همچون مرحوم حمیده خیرآبادی، مرحوم خسرو شکیبایی، مهرانه مهین ترابی و آتنه فقیه نصیری به ایفای نقش پرداخت. سریال خانه سبز یکی از پرطرفدارترین سریال های دهه ی هفتاد بود و رامبد جوان نیز در میان مردم با نام «فرید جینگلبرد» معروف شده بود. پس از حضور در عرصه ی تلویزیون رامبد جوان به سراغ نویسندگی رفت.
رامبد جوان نویسندگی مجموعه ی «در همین حوالی» و فیلم نامه اولیه ی مجموعه «تولدی دیگر» را بر عهده داشت، اما همچنان با چهره شدن فاصله ی زیادی داشت. تا این که در سریال «کت جادویی» به کارگردانی محمد حسین لطیفی یک نقش چندوجهی به او واگذار شد و به خوبی توانست از پس آن بربیاید و به محبوبیت برسد. این محبوبیت با حضور در فیلم «مومیایی 3» در کنار هنرمندان مطرحی مانند پرویز پرستویی برای همیشه تثبیت پیدا کرد.
لازم به ذکر است که رامبد جوان پس از موفقیت در عرصه ی تئاتر و تلویزیون در چندین فیلم سینمایی نیز به ایفای نقش پرداخت که در مجموع کارهایی که وی در آن ها هنرنمایی کرده است، 11 فیلم سینمایی می باشد. اما اغلب نقش هایی که رامبد جوان بر عهده گرفته، بیشتر در ژانر طنز و کمدی می باشد.
رامبد جوان – ورود به عرصه ی کارگردانی
رامبد جوان چهار مجموعه تلویزیونی را کارگردانی کرده است. این فیلم ها عبارت اند از توطئه فامیلی، گم گشته، مسافران و نشانی؛ که این مجموعه در عید نوروز 1387 از شبکه دو سیما روی آنتن رفت. مجموعه تلویزیونی گم گشته، به نویسندگی علی رضا کاظمی پور و سید سعید رحمانی در ماه مبارک رمضان سال 1380 از تلویزیون پخش شد. همچنین وی به عنوان مجری و کارگردان در برنامه خندوانه مشغول به فعالیت است. خندوانه از سال 1393 تاکنون از شبکه نسیم در حال پخش می باشد.
وی فیلم سینمایی «اسپاگتی در هشت دقیقه» را نیز کارگردانی کرده است که این فیلم توانست عنوان بهترین کارگردانی از سوی بیستمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان را در سال 1384 به خود اختصاص دهد. رامبد جوان در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر، به خاطر کارگردانی فیلم «ورود آقایان ممنوع» نامزد کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و به واسطه همین فیلم در زمان اکران توانست مبلغی بالغ بر شش میلیارد تومان فروش گیشه داشته باشد و به عنوان پرمخاطب ترین فیلم شب های ماه مبارک رمضان در سال 1390 معرفی شود.
لازم به ذکر است که وی توانست در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر جایزه سیمرغ بهترین بازیگر مکمل نقش مرد را به خاطر ایفای نقش در فیلم سینمایی «گناهکاران» دریافت نماید. رامبد جوان همواره به عنوان یک انسان پر جنب و جوش و با انرژی شناخته می شود که البته به واسطه این انرژی تاکنون توانسته تاثیر مثبتی بر نقش هایی که بر عهده داشته بگذارد.
زندگی خصوصی رامبد جوان
رامبد جوان برای اولین بار در سال 1383 با «ماندانا روحی» ازدواج کرد و پس از گذشت چهار سال از زندگی مشترک آن ها، در سال 1387 از یکدیگر جدا شدند. سپس در تاریخ ۲۷ اسفند سال ۱۳۸۷ با سحر دولتشاهی یکی از بازیگران مطرح کشور ازدواج کرد که زندگی مشترک آن ها نیز تنها 6 سال دوام داشت و سرانجام در سال 1393 از یکدیگر جدا شدند.
رامبد جوان پس از دو سال تنهایی در سال 1395 با نگار جواهریان یکی دیگر از هنرپیشه های مطرح کشورمان ازدواج کرد و در حال حاضر زندگی خوبی را در کنار یکدیگر سپری می کنند.
افتخارات و جوایز رامبد جوان
این هنرپیشه محبوب، به واسطه ی ایفای نقش در فیلم های بسیاری، افتخاراتی را به دست آورده که در ادامه لیست مربوطه را مشاهده خواهید کرد.
کسب جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم اسپاگتی در هشت دقیقه از سوی بیستمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در سال ۱۳۸۴
برنده عنوان بهترین بازیگر مرد برای بازی در فیلم سینمایی گناهکاران از سوی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۱
کسب جایزه بهترین برنامه تلویزیونی برای برنامه خندوانه از سوی پانزدهمین جشن حافظ در سال ۱۳۹۴
نامزد کسب جایزه بهترین مجری تلویزیونی برای برنامه خندوانه در شانزدهمین جشن حافظ در سال ۱۳۹۵
نامزد عنوان بهترین کارگردانی برای فیلم سینمایی نگار از سوی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۵
نامزد دریافت جایزه بهترین مجری تلویزیونی برای برنامه خندوانه از سوی سومین جوایز تلویزیونی سه ستاره در سال ۱۳۹۵
رامبد جوان در فیلم های سینمایی و تلویزیونی زیادی به عنوان بازیگر، نویسنده و کارگردان فعالیت داشته است که در ادامه لیست آن ها را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد.
عکس های رامبد جوان
فیلم های سینمایی
قانون مورفی
نگار
آزادی مشروط
آذر، شهدخت، پرویز و دیگران
پریدن از ارتفاع کم
نیکان و بچه غول
گناهکاران
آزمایشگاه
دختر شاه پریون
دیو و دلبر
ورود آقایان ممنوع
پسر آدم، دختر حوا
شبی در تهران
جعبه موسیقی
زن بدلی
سوغات فرنگ
نسل جادویی
اسپاگتی در هشت دقیقه
مکس
صورتی
سیندرلا
مومیایی ۳
کمکم کن
پشت دیوار شب
کارگردانی
قانون مورفی
نگار
ورود آقایان ممنوع
پسر آدم، دختر حوا
اسپاگتی در هشت دقیقه
۱۳۸۹ توطئه فامیلی
مسافران
نشانی
تله فیلم «آسفالت»
باغ بلور (این مجموعه نمایش داده نشده است)
گمگشته
جمعه بازار
گپ
خندوانه
مجموعه های تلویزیونی
خندوانه
گپ
مسافران
گنج پنهان
نشانی
تله فیلم «آسفالت»
ولایت عشق
کت جادویی
سرزمین سبز
خانه سبز
نوعی دیگر
فروشگاه
همسران
نوروز ۷۴ محمد صالح علا
صرفه جویی آب
نویسندگی
تولدی دیگر
در همین حوالی
شبکه نمایش خانگی
شام ایرانی
کوچه مروارید