زندگینامه سید شهاب الدین حسینی – بازیگر

کامنت 1
12 دقیقه زمان خواندن

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

بیوگرافی شهاب حسینی (زندگینامه هنرمندان)

در زندگی نامه ی سید شهاب الدین حسینی اینگونه آمده است که :سید شهاب‌ الدین حسینی تنکابنی که بیشتر با نام هنری شهاب حسینی شناخته میشود در روز ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران متولد شد. شهاب حسینی که دانش‌ آموخته رشته علوم انسانی در مقطع دیپلم می باشد، قبل از آنکه وارد وادی هنر و حوزه بازیگری گردد، در دانشگاه تهران به تحصیل در رشته روانشناسی مشغول بود که در نهایت به قصد مهاجرت به کانادا از ادامه تحصیل در این رشته منصرف شد. اما در نهایت این تصمیم، به ورود او به مجری‌ گری در رادیو و تلویزیون ختم میشود. شهاب حسینی فعالیت‌ های هنری خود را در تلویزیون با مجری‌ گری در برنامه متفاوت “جنگ اكسيژن” آغاز نمود و طی 2 سال در برنامه‌ های “رنگ صبح”، “برپا – برپا” و “با شما” رویکردی مشابه را ادامه داد. اما این سریال تلویزیونی “پس از باران” (محصول سال ۱۳۷۹) بود که نقطه‌‌ ی سرآغاز هنرنمایی‌ ها و بروز استعدادهای شهاب حسینی را رقم زد. یک سال بعد وی برای اولین بار در فیلم “رخساره” در قالب فیلم سینمایی جلوی دوربین امیر قویدل رفت و با میترا حجار همبازی شد.

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

فیلمهای شهاب حسینی

سال ۱۳۸۰ مصادف بود با ایفای نقش شهاب حسینی در 2 سریال “پلیس جوان” به کارگردانی سیروس مقدم و “همسفر” به کارگردانی قاسم جعفری. وی که در دوره‌ های مختلف همزمان در سینما و تلویزیون مشغول بوده است، سال ۱۳۸۱ را به دور از تلویزیون سپری نموده و در این سال در 3 فیلم “واکنش پنجم” به کارگردانی تهمینه میلانی، “این زن حرف نمی زند” به کارگردانی احمد امینی و ” زهر عسل” به کارگردانی ابراهیم شیبانی به ایفای نقش پرداخت. شهاب حسینی به واسطه‌ ی ایفای نقش مجید در فیلم واکنش پنجم، برای اولین بار کاندید دریافت جایزه‌ ای در حوزه‌ ی سینما و تلویزیون شده و هیئت داوران جشنواره فجر او را لایق کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در این جشنواره دانستند.

شهاب حسینی در سال ۱۳۸۲ علاوه بر هنرنمایی در فیلم‌ های “شمعی در باد” به کارگردانی پوران درخشنده و “الهه زیگورات” به کارگردانی رحمان رضایی، پس از گذشت 2 سال باری دیگر به تلویزیون بازگشت و در یکی از متفاوت‌ ترین سریال‌ های پخش شده از صدا و سیما، یعنی “تب سرد” یکی از برترین نقش‌ های خود را ایفا نمود. او در این سریال ایفاگر نقش شهاب کیانفر بوده است. شهاب کیانفر کارخانه‌ دار و در فاصله‌ چند قدمی ورشکستگی است و قصد دارد با گروگان‌ گیری پسرش و اخاذی از پدرزن ثروتمندش خود را از نابودی نجات دهد. حضور شهاب حسینی در تیم بازیگری فیلم “شمعی در باد” در نهایت منجر به دومین کاندیداتوری سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.

سید شهاب‌ الدین حسینی تنکابنی در سال ۱۳۸۳ به ترتیب 2 فیلم “رستگاری در هشت و بیست دقیقه” به کارگردانی سیروس الوند و “گرداب” به کارگردانی حسن هدایت و 1 سال بعد 3 فیلم “باغ آلوچه” به کارگردانی بهروز شعیبی، “پیشنهاد ۵۰ میلیونی”به کارگردانی مهدی صباغ‌ زاده و “قتل آنلاین” به کارگردانی مسعود آب‌ پرور را نیز به کارنامه خود اضافه کرد که همکاری با سیروس الوند سومین کاندیداتوری سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر را برای شهاب حسینی به ارمغان آورد.

سید شهاب حسینی در سال ۱۳۸۵ پس از 3 سال دوری از تلویزیون با سریال‌ های “مدار صفر درجه” و “رقص پرواز” به جعبه جادو بازگشت. سریال محبوب و پربیننده مدار صفر درجه، روایتگر زندگی حبیب پارسا با بازی شهاب حسینی است که در زمان رخداد جنگ جهانی اول و تأسیس صهیونیزم روایت میشود و او به قصد ادامه تحصیل در رشته فلسفه عازم پاریس میشود و در این شهر با دانشجویی یهودی رابطه‌ ای را آغاز میکند. همچنین شهاب حسینی در این سال در پنج فیلم سینمایی به نام‌ های “ایستگاه بهشت”، “تنگنا”، “بچه‌ های ابدی”، “غیرمنتظره” و “قصه عشق” نیز پرداخته است.

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

شهاب الدین حسینی در سال‌ های ۱۳۸۶، ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ با ایفای نقش در فیلم‌ های مانند “محیا”، “دل‌ شکسته”، “پرسه در مه”، “سوپراستار” و “درباره الی” توانست بیش از پیش توانایی‌ هایش را به رخ بکشد و خود را به عنوان یکی از برترین‌ های حوزه سینما و تلویزیون ایران اثبات کند. شهاب حسینی با ایفای نقش کوروش زند، سوپراستار جوانی که به واسطه شهرت و موفقیت‌ های بی‌ شمارش بذر غرور و فساد را در وجود خود کاشته است، موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شد. موفقیت‌ های سید شهاب‌ الدین حسینی به اینجا ختم نمیشود و وی جوایز بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را به ترتیب به واسطه حضور در فیلم‌ های “درباره الی” و “محیا” به گنجینه افتخارات خود افزود. همکاری با اصغر فرهادی در فیلم “درباره الی” سرآغازی بود بر همکاری این دو هنرمند بلامنازع در فیلم‌ های آتی اصغر فرهادی. شهاب حسینی در فیلم تحسین‌ شده‌ ی “درباره الی” ایفاگر نقش احمد است که پس از سالها زندگی در آلمان با هدف ازدواج به ایران بازگشته و دوستانش برای این امر، الی را که یک معلم مهدکودک است با خود به شمال می آورند، اما داستان زمانی وارد اوج میشود که الی در ساحل ناپدید میشود. این فیلم همچنین اولین تجربه مشترک ترانه علیدوستی و شهاب حسینی است.

عکس شهاب حسینی

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

سال ۱۳۸۹ پرکارترین سال تمام دوران هنری شهاب حسینی است و او با بازیگری در شش فیلم از جمله برف روی “شیروانی داغ”، “آفریقا” و “خانه پدری” توانست رکوردی جالب را برجای بگذارد. اما بدون شک مهم‌ ترین هنرنمایی او در این سال، ایفای نقش حجت در فیلم سینمایی “جدایی نادر از سیمین” است. این فیلم که دومین همکاری شهاب حسینی و اصغر فرهادی پس از فیلم “درباره الی” است جوایزی مانند دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر، خرس نقره‌ ای جشنواره بین‌ المللی فیلم برلین برای بهترین گروه بازیگران مرد، تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن خانه سینما و تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران را برای این هنرمند توانا به ارمغان آورد. فیلم سینمایی جدایی نادر از سیمین که در جوامع بین‌ المللی با نام A Separation شناخته میشود، یکی از برگ‌ های زرین دفتر تاریخ سینمای ایران است و به واسطه فیلم‌ نامه‌ ی خاص، کارگردانی تحسین‌ برانگیز و بازیگری بی‌ اشکال جوایزی مانند اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌ زبان، گلدن گلوب بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان، جایزه هیئت داوران و جایزه خرس طلایی از جشنواره فیلم برلین را خود اختصاص داد. این فیلم که با فروش ۲۰ میلیون دلار پرفروش‌ ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است، به اعتقاد بسیاری از منتقدین جزء ۱۰ فیلم برتر سال ۲۰۱۱ است و نیک جیمز سردبیر وب‌ سایت اندساوند فیلم‌ نامه آن را هیچکاکی‌ ترین فیلمنامه سال‌ های اخیر توصیف میکند.

حضور دوباره‌ ی شهاب حسینی در صدا و سیما همراه بود با ایفای نقش در سریال “شوق پرواز”  و “سرزمین کهن”.

در سریال شوق پرواز، شهاب حسینی ایفای نقش عباس بابایی از خلبانان نیروی هوایی ارتش را برعهده داشت. سرلشکر عباس بابایی که از اسطوره‌ های تاریخ ایران محسوب میشود، نقش مهمی را در زمان جنگ ایران و عراق ایفا کرده و ۶۰ ماموریت جنگی را با موفقیت به پایان رسانده است. شهاب حسینی زیر نظر کمال تبریزی و در کنار بازیگرانی از جمله محمدرضا فروتن، نیکی کریمی، الهام حمیدی و جواد عزتی باری دیگر در قالب سریال سرزمین کهن به سراغ تاریخ ایران رفت. این سریال که با بهره‌ گیری از داستان زندگی پسری نوجوان قصد روایت دوره‌ های مختلف تاریخ ایران از سال ۱۳۲۰ تا پیروزی انقلاب اسلامی را داشت، با اعتراضات مردم و مسئولان روبه‌ رو شد. شهاب حسینی در سال ۱۳۹۰ دومین همکاری خود با پوران درخشنده را در “هیس! دخترها فریاد نمی‌ زنند” و ایفای نقش بازپرس رقم زد. این فیلم که به معضل جدی و نادیده‌ گرفته شده آزار جنسی و تعرض به اطفال خردسال پرداخته است، علاوه بر استقبال عمومی توانست تحسین مجله ورایتی را بدست آورد.

در این سال شهاب حسینی در 2 فیلم “من و زیبا” و “یکی می‌ خواد باهات حرف بزنه” نیز به هنرنمایی پرداخت. یک سال بعد و در کنار نگار جواهریان و تحت سکان‌ داری مازیاری میری، شهاب حسینی یکی از شایسته‌ ترین نقش‌ های دوران هنری خود را در فیلم “حوض نقاشی” ایفا کرد.

زندگینامه سید شهاب الدین حسینی - بازیگر

پس از سالها کسب تجربه در حرفه بازیگری، شهاب حسینی گام در راه تازه‌ ای گذاشت و اولین تجربه کارگردانی‌ اش را با فیلم “ساکن طبقه وسط” کسب کرد. وی در این فیلم ۳۸ نقش متفاوت را ایفا کرده است که در نوع خود رکورد جدیدی است و نمونه‌ ی آن تاکنون مشاهده نشده است. از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴، شهاب حسینی در 7 فیلم سینمایی از جمله “طعم شیرین خیال”، “دوران عاشقی” و “بیا با من” حضور داشته است. اما نقطه‌ ی عطف فعالیت‌ های هنری شهاب حسینی در سال ۱۳۹۴ را باید ایفای نقش قباد دیوان‌ سالار در سریال شبکه خانگی “شهرزاد” و عماد در فیلم “فروشنده” دانست. فیلم سینمایی فروشنده که سومین همکاری شهاب حسینی و اصغر فرهادی است، واسطه‌ ای بر دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن بود. بدون شک با دریافت این جایزه و جایزه‌ ی بهترین فیلم‌ نامه، بیش از پیش هنر هنرمندان ایرانی و استعدادهای آنها در اقصی نقاط جهان شناخته میشود و حتی میتوان پیش‌ بینی کرد که شاهد محصولات مشترکی بین سینماهای پیشروی جهان و کشورمان باشیم. همانطور که پیش از این شاهد هنرنمایی همایون ارشادی و پیمان معادی در فیلم‌ های مطرح هالیوود بوده‌ ایم، امکان دارد که شهاب حسینی نیز به جمع این دسته از هنرمندان توانا بپیوندد. از دیگر فعالیت‌ های شهاب حسینی میتوان به تهیه‌ کنندگی فیلم سینمایی “خورشید نیمه شب” و تشکیل گروه موسیقی سون اشاره داشت.

5/5 - (1 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
1
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx