6 ویژگی بارز شخصیت های منفی نگر

یک نظر اضافه کنید
11 دقیقه مطالعه

شخصیت های منفی نگر

آیا می دانید شخصیت های منفی نگر چه ویژگی هایی دارند؟

یکی از جدی ترین چالش هایی که این روزها در زندگی انسان ها وجود دارد، وجود بعد منفی شخصیت یا همان منفی نگری است. این پدیده در واقع یک شخصیت بی نهایت منفی و پست است که توجهش را بر روی لذت و امیال می گذارد. مهم ترین کاری که یک شخصیت منفی نگر انجام می دهد، برایش فرقی نمی کند که افراد در چه شرایطی قرار دارند و این که فرد خاطی تا چه اندازه خطاکار است.

یک شخصیت منفی نگر، بسیار خودخواه، متکبر و بی عدالت است که به جز مصلحت و بهره و درآمد شخصی خود به مصلحت هیچکس اهمیتی نمی دهد. شخصیتی است که دائما دشمنی، نفرت، کینه و حسد می ورزد. سریع خشمگین می شود و داد و فریاد سر می دهد. او دائما به رقابت می پردازد و ترس، نگرانی، تباهی و همچنین فشارهای روحی و روانی بسیار زیادی را برای سایر افراد به بار می آورد و به گونه ای رفتار می کند که افراد همواره در گذشته خود به سر ببرند و حال و آینده خویش را تباه کنند.

او همچنین باعث می شود تا افراد اعمال پلیدی را انجام دهند و با دیگران به دوز و کلک رفتار کنند. این همان بعد منفی شخصیت ما انسان ها است که موجب می شود، در احساس نا امنی خود فرو برویم. این بعد منفی انسان را وادار می کند تا در مورد دیگران به غیبت بپردازد و موجب قطع رابطه میان افراد شود. اگر مشاهده کردید که فردی به روشی منفی در رابطه به شخصی دیگر صحبت می کند، سعی کنید که کاملا به این مسئله آگاه باشید، که او بعد منفی شخصیت خود را به کار گرفته است.

نکته ای که در این مسئله وجود دارد، این است که اگر در آن لحظه شما به این مسئله پی نبرید، در واقع خودتان هم به بعد منفی شخصیت تان فکر می کنید. امروزه به وفور دیده می شود که مردم پشت سر یکدیگر صحبت می کنند، حتی افراد مذهبی نیز به این روش روی آورده اند. در صورتی که بر این باورند که این کار غیبت نیست.

این امر در اصطلاح زندگی ناهوشیار نام دارد که در آن، فرد گویی مست شده و نمی داند چه می کند. گاهی فردی را می بینید که نماز می خواند و روزه می گیرد و حتی زکات خود را هم می پردازد و همه واجبات دینی را ادا می کند، ولی از سوی دیگر سیگار می کشد، به مردم کلک می زند و به روش های مختلف از آن ها سوء استفاده می کند.

در واقع مسئله اینجاست که یک شخصیت منفی نگر از انسان یک رقیب بدعنق و طمع کار می سازد. نمونه ها در این رابطه به کرات دیده می شود. اگر کمی به اطراف خود نگاه کنید، از این قبیل افراد زیاد مشاهده می کنید. این بعد منفی، افراد را به شخصی کینه توز تبدیل می کند و حتی می تواند باعث قطع ارتباط با نزدیکان همچون پدر و مادر و فرزندان نیز شود و اگر هم ببخشد این کار را از روی اجبار برای رضایت شخصی دیگر انجام داده است.

بنابراین اگر می خواهید همواره فردی موفق، مهربان، شریف، عادل و دوست داشتنی باشید، باید با تمام وجود از منفی نگری دوری کرده و به مثبت اندیشی و رفتارها و افکار مثبت روی آورید، تا بر اساس قانون جذب بتوانید روز به روز خوبی های بیشتری را به سمت خودتان و زندگی تان جذب نمایید. دقت داشته باشید که منفی نگری نه تنها می تواند باعث اعتیاد در افراد شود، بلکه به نوبه خود یک نوع از اعتیاد هم به شمار می رود.

منفی نگری یک بیماری خطرناک است

منفی نگری یک بیماری خطرناک است

به عقیده بسیاری از افراد، منفی نگری نوعی از یک بیماری خطرناک محسوب می شود؛ یا این که همانند اعتیاد به مواد مخدر و یا الکل می تواند مخرب باشد. حقیقتی که در این مسئله وجود دارد این است که اعتیاد به نوبه خود فقط نتیجه عدم تعادل و حالت روانی منفی است که فرد را وادار به فرار و خروج از مشکلاتش می کند، تا این فرد به سمت چیزی برود که به نظر خودش می تواند مشکلات را حل کند.

او اولین گام را برمی دارد و سپس با تکرار، آن را به یک عادت تبدیل می کند. مثلا با استعمال دخانیات یا با مصرف مواد مخدر به این باور می رسد که فرد خوشبختی است، بدون این که کار خطرناک تری از حالتی که در آن قرار دارد انجام دهد.

از آنجایی که منفی نگری چنین نتایجی را با خود به همراه دارد و علت این رفتار همان فکر اولیه است که موجب بروز آن شده است؛ اما در صورتی که این افکار منفی ادامه دار نباشد، هرگز نمی تواند موجب چنین سوء برداشت ها و رفتارهایی در افراد شود. از همین رو باید گفت که منفی نگری، به تنهایی نمی تواند باعث ایجاد اعتیاد شود؛ ولی به نوبه خود نوعی اعتیاد بوده و باید درمان بشود.

ویژگی های یک شخصیت منفی نگر

ویژگی های یک شخصیت منفی نگر

حال می خواهیم در این جا ویژگی های یک شخصیت منفی نگر را به شما دوستان عزیز سایت پرورش افکار معرفی کنیم. شما با آگاهی از این ویژگی ها می توانید شخصیت خود را مورد بررسی قرار دهید، و در صورتی که احساس کردید این ویژگی ها در شما وجود دارد سریعا برای درمان آن ها اقدام کنید تا به شخصیت مثبت و پویایی تبدیل شوید و بر اساس قانون جذب همواره فرد موفق و ایده آلی باشید.

1 یک شخصیت منفی نگر باورها و انتظاراتی منفی دارد

شخصیت های منفی بیشتر از این که به موفقیت فکر کنند، در رابطه با شکست فکر می کنند و پیش از هر چیزی در انجام کارهایشان انتظار شکست را دارند. به همین خاطر است که بر اساس همواره در زندگی مغلوب می شوند، چون تمام باورها و انتظارات خود را روی مسائل منفی معطوف کرده اند.

2 یک شخصیت منفی نگر در برابر تغییر مقاومت می کند

به دلیل باورها و انتظارات منفی که در ذهن افراد منفی نگر وجود دارد، افرادی که چنین نگرشی دارند، از هر تغییری که موجب آسایش و راحتی آن ها می شود استقبال نمی کنند. همچنین در برابر تغییر مقاومت کرده و از راه حل های مختلفی که برای تغییر وجود دارد انتقاد می کنند.

3 آن ها در حل مشکلات تنبل هستند

افرادی که شخصیتی منفی نگر دارند، همواره احساسات خود را به مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می کنند ربط می دهند و به جای آنکه در حل آن مشکلات کمکی کرده باشند همواره آن را پیچیده تر می کنند و در بسیاری از موارد گیج شده و نمی دانند که باید چه کار کنند؛ به همین خاطر است که بنا بر قانون جذب در اکثر اوقات کارها را بدتر می کنند. در نهایت شرایط به گونه ای پیش می رود، که خود شخص تبدیل به یک مشکل واقعی می شود.

4- همیشه از همه چیز شکایت می کنند و به سرزنش دیگران می پردازند

هنگامی که افراد منفی نگر با یک چالش روبرو می شوند، ابتدا به سرزنش مردم و یا چیزهایی که در اطراف آن ها وجود دارد، می پردازند. مثلا حتی شانس بدی که از کودکی داشته اند را مورد سرزنش قرار می دهند، تا از قبول مسئولیت آن چالش سرباز بزنند. و نتایج حاصل از آن را متوجه دیگران سازند، به این خاطر که فقط به چیزهای منفی فکر می کنند.

گاهی احساس سرخوردگی و دل مردگی و شکست می کنند

5- گاهی احساس سرخوردگی و دل مردگی و شکست می کنند

چنین فردی به دلیل افکار همیشه منفی خود و پشتیبانی این افکار به وسیله ی باورهایی که دارد، تبدیل به یک شخصی می شود که همیشه در انتظار شکست است. این مسئله به گونه ای پیش می رود که افراد منفی نگر امید پیشرفت و حتی رشد اجتماعی را از دست می دهند و همواره راه سرزنش و انتقاد را در پیش می گیرند، تا از این طریق احساسات خود را کنترل کرده و آن را تسکین دهند. چنین احساساتی به طور کاملا عمیق در ناخودآگاه آن ها ذخیره می شود و بر اساس قانون جذب هر چه بیشتر به احساسات منفی خود دامن بزنند، بیشتر دچار شکست خواهند شد.

6- دستاوردهای شغلی یا شخصیت ضعیف وی فقط مقدار کمی از اهدافش را محقق می سازد

همان طور که می دانید افکار، تمرکز منفی و احساسات منفی بر اساس قانون جذب نه تنها هیچ کمکی به رشد و پیشرفت انسان نمی کند، بلکه به طور کاملا برعکس می تواند انسان را از رسیدن به اهدافش بازدارد. از همین رو مشاهده می شود فردی که شخصیت خود را بر پایه منفی نگری برنامه ریزی کرده است، نه تنها در رسیدن به اهداف بلکه در زندگی اش نیز نمی تواند موفقیتی را به دست آورد.

دوستان عزیز اکنون که از بارزترین ویژگی های یک شخصیت منفی نگر آگاهی پیدا کردید، اگر احساس می کنید این ویژگی ها در شخصیت شما هم وجود دارد، سعی کنید هرچه سریع تر برای بهبود آن اقدام نمایید، تا تبدیل به یک شخصیت مثبت اندیش و موفق شوید.

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx