عادت های رهبران فوق العاده را بدانید

نظرات 2
10 دقیقه زمان مطالعه

آیا شاغل هستید؟ آیا تا کنون رهبری یک تیم یا یک کسب و کار را به عهده گرفته اید؟ در کار خود موفق بوده اید؟ اگر جواب منفی است، آیا تا کنون تلاش کرده اید که الگوی رفتاری رهبران موفق را پیدا کنید و این الگوها را یاد بگیرید؟ در این مقاله از آکادمی پرورش افکار، درباره

سخاوتمندی، نشانی بر ادای دین رهبر

 صحبت خواهیم کرد.

شاید به ظاهر رهبری یک تیم یا کسب و کار  ساده به نظر برسد، ولی حقیقت چیز دیگری را بیان می کنند. برای کسب موفقیت در این زمینه نیاز دارید که زندگی افراد موفق را مطالعه کرده و الگویی برای کار خود پیدا کنید. شما با معرفی این مقاله به دوستان و اعضای خانواده، می توانید رهبران موفقی برای جامعه خود بسازید.

در ابتدا برای تبدیل شدن به رهبری موفق، نیاز به قانون جذب دارید. شما هرچه را بخواهید به دست می آورید، پس موفقیت را از خود طلب کنید. با جذب انرژی مثبت به سمت خود، انرژی مضاعف پیدا کرده و با شور و شوق بیشتری تلاش می کنید.

رهبران موفق دنیا با سخت کوشی و مهربانی، باعث رشد فردی خود و افراد پیرو خود می شوند. رهبران موفق استعدادها را پیدا می کنند و به آن ها بها می دهند. پس با شناخت افراد مستعد، رهبری موفق باشید و نگذارید چنین استعدادهایی به راحتی و صرفا به خاطر منافع شخصی هدر شوند. این بخشی از عادت رهبری موفق است. در ادامه به بررسی چند ویژگی و عادت مهم می پردازیم.

عادت های رهبران فوق العاده، راهنمایی برای موفقیت

اگر از اعضای تیم یا کسب و کاری پیرو رهبر خود هستند، بپرسند که ویژگی یک رهبر خوب و موفق چیست، به نظر شما چه پاسخی می دهند؟

نتایج تحقیقات نشان می دهد که این دسته از افراد به جای تمرکز بر ویژگی های ذاتی همچون برون گرایی و درون گرایی، هوش، زکاوت، جذابیت و دیگر ویژگی های مشابه آن، به ویژگی های مختص رهبری فوق العاده توجه می کنند. ویژگی هایی همچون قابل دسترس بودن، فروتنی، مثبت اندیشی و خوش رو بودن مدنظر آن هاست.

این کلمات و ویژگی ها بیان کننده هوش هیجانی رهبران هستند. طی یک تحقیق و مشارکت بیش از یک میلیون نفر در نظرسنجی، افرادی با چنین ویژگی هایی، نه تنها محبوب هستند، بلکه نسبت به رهبرانی که چنین ویژگی هایی را ندارد، خیلی بهتر و موفقیت آمیزتر عمل کرده اند.

رهبری، فوق العاده است که روابط موفق داشته باشد و بتواند تیم را مدیریت کند. یک رهبر کسب و کار موفق بعد از انتخاب افراد بااستعداد، باید منافع مالی تیم را در نظر بگیرد و تیم را برای جذب ثروت هدایت کند. البته که منظور از منفعت مالی، فقط برای رهبر آن تیم نیست. تیمی موفق است که رهبر آن با هدف منفعت جمعی تلاش کند.

این ویژگی ها و عادت های اخلاقی برای تبدیل شدن به رهبری موفق، کافی نیست. ما در ادامه به معرفی چند عادت مهم دیگر پرداخته ایم.

روابط موفق

عادت اول: ایجاد روابط شخصی، نشانی بر اهمیت دادن

یکی از عادت های رهبران فوق العاده، ایجاد فضایی است که درآن افراد حس کنند تنها کسی هستند که به آن ها بها داده می شود و دارای اهمیت هستند. چنین رهبری با وجود شلوغ بودن فضای کاری، با ایجاد تعاملات شخصی و صمیمی به هر یک از اعضای تیم نشان می دهد که از اهمیت بالایی برخوردارند و از یک گوشت و خون هستند.

یک رهبر با ایجاد یک فضای صمیمی، باید نشان دهند که خون هیچکس رنگی تر از دیگری نیست. این روابط موفق یک رهبر فوق العاده و دوست داشتنی است.

عادت دوم: قابل دسترس بودن، نشانی بر ارزش قائل بودن

یکی دیگر از عادت ها، در دسترس بودن رهبر تیم است. تا کنون پیش آمده است که هر کاری برای کسانی که به شما بها می دهند و ارزش قائل هستند، انجام دهید؟

رهبری فوق العاده به دور از هر گونه مقام، رتبه، جایگاه و توانایی، برای همه افراد تیم خود وقت می گذارد و ارزش قائل است.

چنین رهبرانی در کنار تعاملات شخصی، قابل دسترس است که بتواند با همه در ارتباط باشد. با این کار، آن ها می توانند تمام نظرات، پیشنهادات و حتی انتقادها را بشنوند و در صورت کارساز و به صرفه بودن، از آن ها در جهت پیشبرد اهداف تیم برای رسیدن به منفعتی گروهی بهره ببرند.

ذکر این نکته مهم است که در کنار دادن حس باارزش بودن به افراد، به آن ها یاد بدهیم که با قانون جذب اعتماد به نفس خود را بالا ببرند و باعث رشد فردی خود و دیگران شوند. زمانی یک کسب و کار موفق می شود که همه افراد با اعتماد به نفس در جهت جذب ثروت و منفعت مالی برای همه افراد تیم تلاش کنند. اگر چنین رهبری هستید، بخشی از راه موفقیت را به خوبی گذرانده اید. با این حال این موضوع به تنهایی کافی نیست. پس ما را در ادامه این مقاله از آکادمی پرورش افکار همراهی کنید تا رهبری فوق العاده شوید.

عادت سوم: فروتنی، نشانی بر مسئولیت پذیری

فروتنی، یکی دیگر از عادت های رهبران فوق العاده و دوست داشتنی به شمار می رود. مرز بین دوست داشته شدن و منفور بود خط باریکی است که با رفتار مناسب یا نامناسب یک رهبر، احتمال دارد که او را در هر طرف این خط بیندازد.

رهبری فوق العاده است که خود را بالاتر و بهتر از پیروان خود نداند. درست است نسبت به جامعه و تیم های دیگر در جامعه کسب و کار باید مغرور بود، ولی واجب است که نسبت به کسانی که از او پیروی می کند فروتن باشد و وظیفه خود را صرفاً مسئولیت پذیری بیشتر در جهت خدمت به پیروان خود بداند.

فروتنی، نشانی بر مسئولیت پذیری

عادت چهارم: خونسرد بودن، نشانی بر پشت سر گذاشتن شکست ها

رهبری موفق می شود که هم در زمان موفقیت و هم شکست آرامش خود را حفظ کند، عصبانی نشود و رفتار زننده ای نداشته باشد. این گونه رهبران به راحتی شکست را می پذیرند و با کمک پیروان خود در جهت منافع مالی و رشد فردی هر یک از افراد برای پیروزی و موفقیت تلاش می کنند.

عادت پنجم: سخاوتمندی، نشانی بر ادای دین رهبر

گاهی اوقات یکی از معضل های اعضای یک تیم، عدم سخاوتمندی رهبر است. متاسفانه در بعضی تیم های کاری پیش می آید یک رهبر به خاطر ترس از دست دادن عرصه رقابت کاری، از به اشتراک گذاشتن دانش، منابع و مشابه آن اجتناب کند.

بدین معنی است که این افراد می ترسند با در اختیار گذاشتن منابع مختلف برای پیروان خود، کسب و کار فعلی خود را از دست دهند یا پیروانشان از آنها پیشی بگیرند. در حالی که رهبری فوق العاده، انسانی سخاوتمند است و در راستای عملکرد خوب اعضای تیم خود از هیچ کاری دریغ نمی کند. او به قدری اعتماد به نفس بالایی دارد که هرگز نگران از دست دادن رقابت کاری خود نیست. او اعتقاد دارد، موفقیت پیروان، عاملی بر موفقیت خود اوست.

سخاوتمندی، نشانی بر ادای دین رهبر

کلام آخر

همانطور که در طول مقاله عادت های رهبران فوق العاده از آکادمی پرورش فکر خواندید، رهبری موفق می شود که با برقراری روابط موفق و تعاملات شخصی و سخاوتمندانه همراه با ایجاد فضایی صمیمی و حرفه ای در جهت اهداف تیمی پیش رود.

این اهداف ممکن است شامل جذب ثروت گروهی، منافع مالی و رشد فردی هر یک از اعضای تیم و موفق شدن در جایگاه رهبری شود. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که در مرحله اول، رهبر موفق با آموزش قانون جذب در جهت افزایش اعتماد به نفس اعضا حرکت می کند.

شما می توانید با معرفی این مقاله به دوستان و خانواده خود، وظیفه و دین خود را نسبت به بهبودی جامعه و اقتصاد کشور خود ادا کنید.

منبع:

https://www.success.com/10-habits-of-ultra-likeable-leaders/

۳.۲/۵ - (۶ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

2 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
2
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx