خصوصیات افراد منطقی و متعادل

نظرات 16
4 دقیقه مطالعه

1  

ویژگی های افراد منطقی و متعادل

از ویژگی آدم منطقی این است که براساس عقل و منطق و استدلال خود تصمیم گیری می کنند.

اصولاً داشتن یک شخصیت متعادل و شخصیت منطقی، برای هر انسانی امری ایده آل و مطلوب است ولی باید با خصوصیات آن آشنا شویم تا با آگاهی داشتن از این خصوصیات، اگر فاقد بعضی از آنها هستیم آنها را درخودمان ایجاد و کوشش کنیم تا در رفتار و گفتار خود از آنها استفاده کنیم.

1- گفتار و رفتار توأم با صداقت و سادگی

یک شخصیت منطقی رفتارش چاپلوسانه نیست و به خاطر دیگران حق کسی را هیچ وقت ضایع نکرده و زندگی اش را براساس صداقت و دوری از تشریفات پـایه گذاری خواهد کرد.

2- عدم نیاز به محبت و احترام دیگران

اگرچه کسب محبت از دیگران خیلی خوب است ولی فرد منطقی به صورت افراطی و بیمار گونه حاضر نیست به هر قیمتی آبروی خود را ببرد، و به دنبال تأیید و احترام دیگران باشد، بلکه می تواند با رفتار منطقی و عاقلانه در زمان مناسب، محبت دیگران را دریافت کند.

3- اصل تلاش و کوشش

 به جای تنبلی و سوء استفاده از دیگران برای رسیدن به پست و مقام، همیشه دنبال تلاش بیشتر برای بهتر شدن آینده خود باشیم.

4- حفظ خونسردی و عدم دعوا

در زندگی به جای احساساتی عمل کردن با آرامش و خونسردی کامل به رفتار و گفتار دیگران پاسخ دهیم و به جای دعوا و درگیری با صبر و

 حوصله با دیگران گفتگو کنیم و به جای عجله و شتاب تمام جوانب یک کار را بسنجیم تا پشیمان نشویم.

647714_23ed_2

5- نداشتن دلواپسی و اضطراب

 نگران آینده و اتفاقاتی که می خواهد برای مان بی افتد نباشیم و از اتفاقات گذشته نیز تجربه کسب کنیم و بعد آنها را فراموش کنیم و فقط از امروز خود به شکل منطقی استفاده کنیم تا آینده خود را بسازیم.

6-عدم دخالت در زندگی دیگران

از وارد شدن در کارهایی که به ما ربطی ندارد و به زندگی خصوصی دیگران مربوط است بپرهیزیم و متقابلاً از اینکه دیگران وارد زندگی خصوصی ما شوند جلوگیری کنیم.

7- تلاش برای کمک به دیگران

اگر در زندگی دیگران مشکلی دیدیم که می توانیم درحد توان به حل آن بپردازیم، به آنها کمک کنیم تا حل شود و از ارائه کمک خودداری نکنیم و از زندگی انسانهای موفق دراین زمینه الگوبرداری نمائیم.

8- عدم احساس عجز و ناتوانی

در زمانی که برایمان مشکلی پیش می آید به جای داشتن تفکر ناتوانی سعی کنیم از عقل و امکانات خود کمال استفاده را ببریم و آن مشکل را درحد امکان سریعتر حل کنیم.

9-خوش بین بودن

اصولاً لبخند زدن و خوشبین بودن به زندگی باعث انرژی بیشتری روانی در فرد شده و باعث می شود فرد خود را همیشه از افکار منفی و ناراحت کننده دور کند و بهتر بتواند مسائل را تجزیه و حل کند.

10- یادآوری خوبی های دیگران

 انسان متعادل سعی می کند نه تنها حسرت دیگران را نخورده و حسادت نکند بلکه خوبی هایی که دیگران به او کرده اند را مرتباً به آنها گوشزد کرده و با این کار بیماری حسادت را که جسم و روحش را نابود می کند درمان کند.

11- تفکر درمورد کارهای روزانه خود

یک شخصیت سالم با الگو گرفتن از دستورات کارهای خوب و بد را ارزیابی می کند تا هر روز خوبی هایش را زیاد کرده و عیب هایش را برطرف نماید.

4.2/5 - (78 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

16 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
16
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx