تأثیر مقدار خواب کافی برای رسیدن به موفقیت

9 کامنت
5 دقیقه زمان خواندن

drowsiness-2 

خواب کافی چند ساعت است؟ فواید خواب کافی چیست؟

گرچه این فکر که می توانیم با کمتر خوابیدن، کارهای بیشتری را در شبانه روز به انجام برسانیم، فکر وسوسه‌کننده ای است، اما اکثر مردم اگر مدتی خواب خود را محدود کنند، نمی توانند عملکرد بهینه داشت باشند. به گفته پژوهشگران بنیاد ملی خواب آمریکا، اکثر بزرگسالان برای اینکه احساس استراحت کافی داشته باشند و دچار عوارض کم خوابی نشوند، حداقل به 7 ساعت خواب نیاز دارند.

از اینکه وقتی را به خواب اختصاص می دهیم، احساس گناه نکنیم. در عوض به این فکر کنیم که خواب مناسب چقدر می تواند به ما در رسیدن به اهدافمان کمک کند.

drowsiness-3

خواب کافی در شبانه روز میزان یادگیری ما را افزایش می دهد

بسیاری از افراد موفق در کسب و کار معتقدند که یکی از جنبه های مهم موفقیت، رشد مستمر و یادگیری چیزهای جدید است. از طرف دیگر، کار اصلی دانشجویان و دانش آموزان هم یادگیری است.

در وب سایت خواب سالم هاروارد آمده است که کمبود خواب باعث کاهش توجه و انگیزه شده و اکتساب اطلاعات جدید را مشکل می کند. خواب همچنین در تثبیت خاطرات جدید نقش دارد و ما را قادر می سازد تا بعداً اطلاعات را به خاطر بیاوریم.

پژوهش ها نشان داده که خواب شبانه برای حافظۀ بیانی “دانستن حقایق” و حافظۀ فرآیندی “دانستن چگونگی انجام کارها” اهمیت فراوان دارد.

drowsiness-1

خواب کافی از نظر علمی خلاقیت را تقویت می کند

خلاقیت برای بسیاری از دانشجویان، کارآفرینان و افرادی که در کسب و کار حضور دارند، اهمیتی اساسی دارد. ایده های خلاقانه در حالت کم خوابی به سراغ برخی می آید، اما در کل خستگی و خواب آلودگی از چابکی مغزمان می کاهد و از توانایی آن در یافتن راه حل های پیچیده و تازه برای مشکلات می کاهد.

محققان در دانشگاه هاروارد بر این معتقدند که خواب، توانایی فرد را برای ایجاد ارتباط میان ایده هایی که ارتباط دوری از هم دارند، 33 % افزایش می دهد.

خواب احتمال خطا را کاهش می دهد

وقتی که دچار کمبود خواب باشیم، سرعت عکس العمل، قابلیت های تصمیم و حافظه مان، همگی دچار اختلال می شوند. این عوامل در کنار هم باعث می شوند که احتمال اشتباه بالا رود. این امر در دانشجویان به معنی گرفتن نمره های بدتر در امتحانات است. این امر در محل کار، حتی به معنی خطاهای بیشتر و خطرات بیشتر هم هست.

برای مثال خلبان ها را در نظر بگیریم. ادارۀ فدرال هوانوردی می گوید که خستگی خلبان، میزان توجه، دقت و سرعت عکس العمل او را کاهش می دهد و خستگی را یکی از عوامل اصلی چندین حادثۀ هوایی بزرگ می داند.

حتی اگر شغلی که با جان و سلامت مردم سروکار دارد نیز نداشته باشیم، ارتکاب خطا می تواند ضرر مالی و زمانی زیادی به ما بزند و دردسر برایمان به همراه بیاورد.

drowsiness-4

میزان خواب کافی در شبانه روز خطر تصادفات را کاهش می دهد

ادارۀ ملی امنیت ترافیک بزرگراهی آمریکا تخمین زده است که سالانه 100000 تصادف و 40000 مجروحیت به دلیل رانندگی در هنگام خواب آلودگی رخ می دهند. حتی پس از 16 ساعت بیداری هم، در توانایی هایمان اختلال ایجاد می شود و اگر این زمان به 24 ساعت برسد، عملاً انگار در حالت مستی داریم رانندگی می کنیم.

همچنین یک تحقیق دیگر نشان داده است که کسانی شیفت های 24 ساعته دارند، دو برابر بیش از دیگران در معرض خطر تصادف هستند.

خواب کافی سیستم ایمنی بدنمان را تقویت می کند

در اینجا خواب به طور غیرمستقیم با میزان بهره وری مان ارتباط پیدا می کند. خواب از طریق افزایش قابلیت بدنمان برای مقاومت در برابر بیماری ها و مبارزه با آنها می تواند به بالا رفتن کارایی ما منجر شود.

وقتی که کمبود خواب داشته باشیم، سیستم ایمنی بدنمان عملکرد بهینه ندارد. این امر باعث آسیب پذیری بیشتر ما در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا می شود و حداقلش این است که چند روزی از کار و زندگی می افتیم.

5/5 - (1 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

9 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
9
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx