چگونه مردان را جذب کنیم؟
این سؤال خیلی از دوستان است که امروز تصمیم گرفتم مطلبی را برایش بنویسم
اول پیشنهاد میکنم این دو مطلب را بخوانید: قانون جذب عشق 1 و قانون جذب عشق 2
به نظرتان بزرگترین فرق این دوتا سؤال چیست؟
چگونه مردان را جذب کنیم؟
چگونه زنها را جذب کنیم؟
بزرگترین فرقشان کسایی هستند که این سؤالات رو میپرسند. و تقریباً تنها فرق آنها.
اجازه بدید موضوع را بیشتر بازکنم. جذب زن و مرد هیچ تفاوتی باهم ندارد. درست است که خانمها احساسیتر و مردها منطقیتر هستند ولی از دید قانون جذب هیچ تفاوتی بین جذب مرد یا جذب زن وجود ندارد و حتی تفاوتی نمیکند که شما خانم هستید یا آقا.
شما با فرستادن فرکانس عشق، عشق دریافت میکنید.
روابط قطعاً تابع رفتارهای خاصی است ولی اولا فیلم بازی کردن آنها دشوار و ثانیا معمولاً غیرطبیعی است.
قانون جذب چه میکند؟
شاید فکر کنید که قانون جذب بهطور معجزهآسایی رفتار شخص مقابل را عوض میکند بدون اینکه شما کاری کنید! یا فکر کنید که قانون جذب بیدلیل شمارا جذابتر میکند؛ ولی بههیچوجه اینگونه نیست. ناخودآگاه شما بهراحتی میداند که چه رفتارهایی، لباسهایی، صحبتهایی و حتی نگاههایی شمارا جذاب میکند. وقتی شما از قانون جذب بهدرستی استفاده کنید ناخودآگاهتان که مسئول اکثر رفتارهای شماست همهچیز را مرتب میکند.
پیشنهاد میکنم این مطلب را هم بخوانید: قانون جذب کار میکند؟
چگونه مردان را جذب کنیم؟ همانگونه که پول را جذب میکنید
اجازه بدید مثال سادهتری بزنم. اگر شما از قانون جذب برای ثروت استفاده کنید بهاحتمال فراوان یک کیسه 100 دلاری پرت نمیشود توی خونتان. تمام خریدهای ما احساسی هستند (1) و اگر غیرازاین بود با همین منطق که 5 بزرگتر از 4 است باید همه به این منطق میرسیدند که در هر رنج قیمتی یک ماشین بهترین ماشین است و فقط آن ماشین را میخریدند یا همه یک مدل تیپ میزدند.
ناخودآگاه مسئول احساسات ماست (2). پس طبق 1 و 2 خریدهای ما اکثراً ناخودآگاه است. البته ما میتوانیم با تحقیقات و دلایل خودآگاهی که میآوریم روی ناخودآگاه و احساسمان تأثیر بگذاریم ولی اغلب این تأثیر خیلی کم است. کافی است به گذشتهی خود نگاهی بیاندازید و ببینید چقدر از خریدهایی که انجام دادید به دردتان نخورده یا حتی کمتر از یک روز بعد از خریدش پشیمان شدید.
حال که خرید ناخودآگاه است نقش قانون جذب چیست؟
خیلی ساده است. شما با قانون جذب، ناخودآگاه خود را طوری تربیت میکنید تا خریدهایی کند و یا تصمیماتی بگیرد که به سود منتهی بشود. همهی شما کسانی را دیدید که هر چه را که میخرند سود میکنند و در مقابلش هم افراد کمی نیستند که نیستند که هرچه که میخرند ضرر میکنند.
اشخاصی که باورهای ثروت ساز دارند تمام تصمیماتشان آنها را بهسوی پول بیشتر میکشاند. مارک زاکربرگ صاحب فیسبوک زمانی که ثروتمندترین جوان دنیا و جزو 10 ثروتمند برتر دنیاست یک تصمیم عجیب گرفت! عجیب نه ازنظر او بلکه ازنظر کسانی که ضمیرناخودآگاهشان اصلا برای ارقام بالا گنجایش ندارد. مارک زاکربرگ برای یک شرکت کوچک 13 کارمندی 1 میلیارد دلار پرداخت کرد و آن شرکت را خرید.
یک لحظه تصور کنید 3.5 هزارمیلیارد تومان برای یک شرکت 13 کارمندی! در صورتی که رستورانهای خوب خیلی از این تعداد بیشتر نیرو دارند. جالب اینجاست که وقتی زاکربرگ این شرکت را خرید درآمدش صفر بود. احتمالاً مدیران شرکت از فروشش به این مبلغ خیلی خوشحال بودند.
خیلیها مخصوصاً سهامداران فیسبوک گفتند که زاکربرگ قدرت تصمیمگیری درستی ندارد و توانایی مدیریت یک مجموعهی بزرگ را ندارد. ولی چند وقت پیش معلوم شد که او در خرید بزرگترین شبکه اجتماعی جهان اشتباه نکرده است. شرکت کوچکی که او خریده بود اینستاگرام بود.
با چه دلایل و منطقی زاکربرگ به این موضوع پی برد که اینستاگرام به اینجا خواهد رسید؟ چرا اینهمه اقتصاددان و مشاوران بزرگ همچین تصمیمی نگرفتند؟ مارک زاکربرگ بهجای علم اقتصاد و منطق بر ضمیر ناخودآگاهش تکیه کرد؛ البته زاکربرگ باورهایش درست بوده وگرنه ضمیرناخودآگاهش به همین اندازه که سازنده بود میتوانست مخرب باشد.
دور شدیم!
یک مقدار از بحث روابط دور شدیم! قبول دارید؟ ولی من قبول ندارم. نحوهی کار یکی است! بااحساس خوب، با باورهای درست ذهن ناخودآگاهتان کمکتان میکند. خیلی از مردم فکر میکنند وقتی باورهایشان عوض شد حالا باید از ضمیر ناخودآگاهشان بخواهند که به آنها کمک کند! ولی خیالتان راحت نیازی به این کارها نیست همین حالا هم بیشتر تصمیمات شمارا (فروید میگوید 80%) ضمیر ناخودآگاهتان میگیرد.
امیدوارم آنگونه که زاکربرگ پول ساخت شما روابط بسازید.
منتظر نظرات زیبای شما هستم.
اگر از مطالب خوشتان آمد حتما نظر بگذارید. اگر سوالی دارید حتما بپرسید. دلگرمی ما همراهی شماست.
امیر شریفی