آلفای ذهنی چیست؟

15 کامنت
9 دقیقه زمان خواندن

چگونه وارد آلفای ذهنی شویم؟

چگونه وارد آلفای ذهنی شویم؟

تجسم ذهن برای کارکرد بهتر، به دست آوردن اعتماد به نفس، فکر مثبت، کنترل کردن اضطراب و نگه داشتن روحیه شیوه خوبی است. آلفای ذهنی بخش مشخصی از مغز است که در آن مکان امواج مغزی پایین می اید و به 8 تا 12 سیکل در ثانیه می رسد.

در این موقعیت مغز می تواند به موضوعی که برایش مهم است فکر کند و از وارد شدن افکار بد خلاص شود. مثلا شما تجسم می کنید که در جلسه کنکور هستید و تمام تست ها را به نحو احسن پاسخ می دهید؛ همین تجسم بر اساس قانون جذب باعث می شود به صورت تدریجی خودتان را برای درس خواندن و کنکور آماده کنید. همچنین انرژی شما نسبت به این موضوع بیشتر می شود.

امواج مغزی را طبق فرکانس نام می بریم:

امواج مغزی را طبق فرکانس نام می بریم:

بتا، آلفا، تتا، دلتا

1 – امواج بتا

موج بتا جزو اولین امواج است؛ و فرکانس آن بالاتر از سیزده هرتز در ثانیه است. امواج مغز در بیداری در حالت بتا می باشد. هنگامی که فکر می کنید، راه می روید، دوچرخه سواری می کنید، یا به بحث و گفتگو می پردازید در همه این موقعیت ها امواج در حالت بتا هستند.

هرچه شدت استرس کاری که انجام می دهید بیشتر باشد امواج مغزی بالا می روند و هرچه کاری که انجام می دهید، در آرامش باشد امواج مغزی پایین تر می آیند. زمانی که امواج مغزی بالا می رود تا شصت نوسان در ثانیه هم می رسند.

2 – امواج آلفا

زمانی که فردی بالغ چشم های خود را می بندد تا به آرامش برسد، هنوز نسبت به اطراف خود آگاه است، امواج مغزی او بین هشت تا دوازده نوسان در ثانیه است. زمانی که مغز در موقعیتی از آرامش قرار می گیرد، نمی تواند اطلاعات بینایی را پردازش کند و در نتیجه امواج آلفا نمایان می شود.

3 – امواج تتا

نوسان امواج تتا بین چهار تا هشت نوسان در ثانیه است. البته در بچه ها تا سن سیزده سالگی در حالت بیداری هم دیده می شود؛ اما در افراد بزرگسال بعد از وارد شدن به خواب ظاهر می شود. این امواج در قسمت گیجگاهی نمایان می شود.

4 – امواج دلتا

فرکانس این امواج 4-5/0 نوسان در ثانیه است که این فرکانس در خواب های عمیق و نوزادان دیده شده است.

دوستان عزیز این چهار موج اصلی سطوح مختلفی از مغز و آگاهی است که فواید گوناگونی برای انسان ها دارد. این چهار موج اصلی مانند چهار دنده یک ماشین هستند. آرام ترین موج، موج دلتا است، تتا دنده دوم، آلفا دنده سوم و در آخر بتا دنده چهارم است. البته اکثر انسان ها دنده دو و سه از مغز خود یعنی تتا و آلفا را فراموش می کنند.

همه اطلاعاتی که وارد مغز می شود در حالت اول یعنی دلتا مورد بررسی قرار می گیرد و چیزی را که بخواهد وارد نیمکره سمت راست می کند. این نیم کره راست ناخودآگاه است که مربوط به احساسات می شود. زمانی که وارد موقعیت آلفای ذهنی می شویم، اطلاعاتی که وارد مغز می شود، وارد نیمکره چپ می شود.

حالت آلفای ذهنی چگونه است؟!

آلفای ذهنی درگاه وارد شدن به سمت ناخودآگاه است و مشترک بین همه ادیان با دنیای ماورا طبیعه است. وقتی نماز می خوانید و یا دعا می کنید تمام چراغ ها خاموش است. در این موقعیت حالت آلفای ذهنی هوشیاری زیادی دارد. یعنی آن چیزی که ما به آن فکر می کنیم، روشن تر برایمان نمایان می شود؛ و خیلی براساس قانون جذب می توانیم بهتر فکر کنیم و ببینیم.

در این موقعیت تمرکز بیشتر می شود و به همین علت است که می توانید از آن برای یادگیری استفاده کنید. دلیل اینکه وقتی چشمانتان بسته است در حالت آلفای ذهنی قرار می گیرید. کلید اصلی مغز نیمکره راست است، زیرا در تماس با شعور حاکم بر هستی قرار دارد، به همین دلیل بسیار خلاق است. زمانی که اتفاقی پیش آید نیمکره راست مشکل را حل می کند. هر جایی نقصی به وجود آید نیمکره راست آن را برطرف می کند. هرجا ناهماهنگی به وجود آید، نیمکره راست آن را هماهنگ می کند.

وقتی مغز در حالت آلفای ذهنی وارد می شود اندازه استفاده از نیمکره راست مغز به حداکثر خواهد رسید. زمانی که مغز در حالت آلفای ذهنی قرار می گیرد ضربان قلب، استفاده اکسیژن توسط سلول عادی بدن و خارج کردن دی اکسید کربن پایین می آید. متابولیسم بدن کم می شود و فعالیت سیستم عصبی هم پایین می آید. و حتی سطح لاکتات خون هم کاهش پیدا می کند. در صورتی که این ماده در افرادی که تنش های عصبی دارند بالا است.

خود را در آینه تصور کنید

مثلا تصور کنید با عرب زبان ها به راحتی می توانید صحبت کنید. فکر کنید می توانید فیلم های عربی را به راحتی متوجه شوید و یا اینکه اگر کسی در زبان عربی به مشکل خورد، برای رفع مشکل پیش شما می آید. این تصورات باعث می شود تا یادگیری عربی در شما به وجود آید.

چگونه وارد حالت آلفا شویم؟!

چگونه وارد حالت آلفا شویم؟!

زمانی که چشم های شما بسته است وارد حالت آلفای ذهنی خواهید شد. در این زمان هرچه بدن شل تر باشد عمیق تر می شود. اکثر افراد از شمارش معکوس استفاده می کنند. ریلکسیشن جزو روش هایی است که شما می توانید وارد حالت آلفای ذهنی شوید. صبح که بیدار می شوید به حمام بروید و بعد بیایید روی تخت دراز بکشید. چشمان خود را ببندید و به بالا نگاه کنید. همان جا ثابت بمانید و شروع به شمارش به صورت معکوس کنید.

به مدت ده روز باید از عدد صد تا یک به حالت معکوس شمارش کنید و ده روز بعد باید از عدد پنجاه تا یک به طور معکوس بشمارید. ده روز بعد نیز از عدد بیست و پنج تا یک به حالت معکوس بشمارید. در ده روز آخر هم از عدد ده تا یک به حالت معکوس بشمارید.

بعد از این کار سریع از عدد پنج تا یک وارد حالت آلفا می شوید. زمانی که در حال شمارش هستید، خودتان را در مکانی که خیلی باصفا است تصور کنید؛ مثل جنگل و یا هر جایی که برای شما خوشایند است.

در انتها باید در ذهن خود عبارات تاکیدی مثبت را تکرار کنید

من خودم را دوست دارم

من زیبا و جذاب هستم

من خوب رانندگی می کنم و به راحتی یاد می گیرم

بعد از اینکه عبارات تاکیدی را تمام کردید اعداد را از یک تا پنج بشمارید

در ذهن خود تکرار کنید زمانی که به عدد پنج رسیدید کاملا احساس نشاط می کنید. پس زمانی که به عدد سه رسیدید دوباره این تصور را با خودتان تکرار کنید که بعد از اتمام شمارش با نشاط می شوید. وقتی تمام شد و چشمانتان را باز کردید تاکید کنید که «من کاملا شاد و با نشاط هستم».

بعد از 40 روز هر موقع چشمان خود را می بندید و از یک تا پنج می شمارید در حالت آلفای ذهنی قرار می گیرید. بهترین زمان صبح و شب است؛ و خیلی بهتر است همیشه در حالت مثبت و آلفای ذهنی باشید.

4.4/5 - (30 امتیاز)

برچسب زده شده:

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

15 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
15
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx