درسهای زندگی انگیزشی از زبان بروس لی

6 کامنت
12 دقیقه زمان خواندن

درسهای زندگی انگیزشی از زبان بروس لی

جملات انگیزشی زندگی از زبان بروس لی (قانون جذب)

چرا باید درس های زندگی بروس لی را آویزه ی گوش خود کنیم؟

اگر ما ورزش های رزمی کار می کنیم، بنابر این متوجه هستیم که بروس لی، الگویی ارزشمندی برای ما می باشد. میزان رشد فیزیکی و ذهنی او در ورزش های رزمی، واقعاً شگفت انگیز بود.

با این وجود، اکثر مردم دستاوردهای زندگی کوتاه او را نادیده می گیرند. بروس لی در دوران فعالیت خود در حرفه ی سینما، به طور مداوم با کلیشه های نژادپرستانه مبارزه می کرد و موفقیت او در این حوزه باعث گردید تا به عنوان یکی از تأثیر گذارترین رزمی کاران زمان خودش شناخته شود. بروس لی زندگی خود را با اهداف بزرگی شروع نمود و به قدری در زندگی موفق و شاد بود که قطعاً می توانیم مطالب مفیدی از درس های زندگی انگیزشی او فرا بگیریم.

درس شماره ی 1 – هدف زندگی

“رمز جاودانگی نهفته، در داشتن یک زندگی به یادماندنی می باشد.”

ما تنها یک بار در کالبد جسم خود زندگی می کنیم، پس با انجام کارهایی که به اطرافیان ارزش می بخشند، بهترین استفاده را از زندگی خود ببریم.

درس شماره ی 2 – محدودیت ها

“اگر ما برای هرکاری که قرار است انجام دهیم، چه فیزیکی چه کارهای دیگر، محدودیت قائل باشیم، این محدودیت در کار و زندگی ما نیز راه پیدا خواهد کرد. هیچ محدودیتی وجود ندارد. تنها وقفه هایی در زندگی وجود دارند، ما نباید ساکن بایستیم و باید از آنها عبور کنیم.”

“از وقتی که بچه بودم، این میل غریزی برای توسعه و رشد را در وجودم احساس می کردم. به نظر من، وظیفه ی یک انسان متعالی، تلاش برای رشد خالصانه و صادقانه ی استعدادهای نهانی اش می باشد.”

محدودیت هایی که برای خود ایجاد نموده ایم (و دیگران به ما تحمیل کرده اند)، مانع رشد کامل ما میشود. برای این که واقعاً پتانسیل خود را کشف نماییم، باید محدودیت ها را کنار بگذاریم و دریابیم که در این مدت زندگی، هرگز به پتانسیل کامل خود دست نخواهیم یافت.

درسهای زندگی انگیزشی از زبان بروس لی

درس شماره ی 3 – خوشنودی

“خوشنود باشیم، اما هرگز به این مقدار هم راضی نباشیم.”

خوشنودی را همیشه بر خود روا بداریم و برای خوشحال بودن، حتماً منتظر به تحقق پیوستن اهداف قراردادی نباشیم. هرچند، به یاد داشته باشیم که هر چیزی در زندگی یا در حال رشد است یا در حال نابودی، پس این ما هستیم که باید نگرش خود نسبت به زندگی را انتخاب نماییم.

درس شماره ی 4 – خویشتن شناشی

“ما در این دنیا زندگی نمی کنیم تا انتظارات بقیه را برآورده سازیم، و بقیه هم برای برآورده ساختن انتظارات ما زندگی نمی کنند.”

“به همان شخصی تبدیل شویم که به آن فکر می کنیم.”

این ما هستیم که شخصیت خود را تعریف می کنیم، نه کس دیگری. بنابراین، وقتی تصویری خارق العاده از خود تجسم می نماییم، به صورت طبیعی به سمت برآورده کردن انتظارات خود گام برخواهیم داشت.

درس شماره ی 5 – اهداف

“همیشه قرار نیست که به هدف خود دست پیدا کنیم، یک هدف اغلب تعیین می شود تا مقصودی برای بدست آوردن وجود داشته باشد.”

اگر زمان کافی برای هر هدفی صرف شود، رسیدن به آن دور از دسترس نمی باشد. پس خود را در مسیر درست رسیدن به هدف قرار دهیم.

درس شماره ی 6 – یادگیری

“تنها از چیزهایی استفاده نماییم که مفید هستند و از هرجایی که ممکن است، آنها را بدست آوریم.”

“یک سوال ابلهانه از دید یک فرد عاقل، می تواند حاوی مطالب آموزنده ی بیشتری نسبت به یک جواب عاقلانه برای یک فرد نادان باشد.”

“این که چه کسی خوب یا بد است یا چه کسی بهتر است را فراموش کنیم. موافق یا مخالف کسی نباشیم.”

همیشه از درس هایی که در اطرافمان وجود دارند، استقبال نماییم، مهم نیست که این درس را از کجا می آموزیم. اگر ما مشتاق به فراگیری این درس ها باشیم، هرچیزی در زندگی می تواند برایمان آموزنده باشد.

درس شماره ی 7 – عمل

“داشتن اطلاعات کافی نیست، باید آنها را به کار بگیریم. داشتن اراده کافی نیست، باید به آن عمل کنیم.”

“اگر بیش از حد درباره ی کاری فکر کنیم، هرگز موفق به انجام آن نخواهیم شد.”

“داشتن علم به ما قدرت خواهد داد امّا داشتن شخصیت، باعث احترام گذاشتن دیگران به ما خواهد شد.”

افراد زیادی در این دنیا وجود دارند که می دانند برای رسیدن به اهدافشان، باید چه کارهایی انجام دهند. آن عده ی اندکی که موفق می شوند، افرادی هستند که ویژگی کارکردن بدون عجله و مداوم را در خود پرورش داده اند.

درس شماره ی 8 – تمرکز

“من از کسی که 10 هزار ضربه را یک بار تمرین کرده است نمی ترسم، بلکه از فردی می ترسم که یک ضربه را 10 هزار بار تمرین کرده است.”

ما قادریم برای رسیدن به مقصدمان، مسیرهای متعددی را انتخاب نماییم. هرچند، اگر در طول راه، مدام مسیرمان را عوض کنیم، هرگز به سرانجام نخواهیم رسید.

درس شماره ی 9 – زمان

“اگر شما عاشق زندگی هستید، زمان را تلف نکنید، زیرا همین زمان است که زندگی را شکل می دهد.”

همه ی ما با شروع هر روز، 24 ساعت پیش روی خود داریم، تفاوت در این است که ما چگونه از این زمان استفاده می کنیم.

درسهای زندگی انگیزشی از زبان بروس لی

درس شماره ی 10 – شکست

“از شکست نترسیم. شکست خوردن جرم نیست، داشتن هدفی پست جرم است. اگر حداکثر تلاش خود را انجام داده ایم، حتی شکست خوردن هم عالی می باشد.”

شکست خوردن در هر کاری، جزء بدیهی فرایند یادگیری می باشد. هیچ والدینی بعد از تماشای زمین خوردن بچه های تازه راه افتاده ی خود نگفته اند: “خب، فکر کنم نمی تونه راه بره.” پس چرا باید چنین نگرش منفی ای داشته باشیم؟

درس شماره ی 11 – پشتکار

“برای داشتن یک زندگی آسان دعا نکنیم، در عوض دعا کنیم که توان تحمل یک زندگی دشوار را بدست آوریم.”

ما همیشه با مشکلات و چالش هایی در زندگیمان مواجه خواهیم شد. موفقیت در هر زمینه ای، درواقع نیازمند یادگیری چگونه برآمدن از پس چالش های بزرگ و بزرگتر می باشد.

درس شماره ی 12 – انعطاف پذیری و انطباق پذیری

“مانند آب باشیم که مسیر خود را از میان شکاف ها پیدا خواهد کرد. گستاخ نباشیم و خود را با هدف موردنظرمان وفق دهیم، بدین ترتیب می توانیم راهی را برای رسیدن به آن پیدا نماییم. اگر هیچ چیزی درون ما انعطاف ناپذیر نباشد، جهان برونی خود را در معرض ما خواهد گذاشت.”

“ذهنمان را خالی کنیم، بدون فرم باشیم، بی شکل مانند آب. اگر آب را درون یک فنجان بریزیم، شکل فنجان را به خود می گیرد. آب را درون یک بطری بریزیم، شکل بطری را به خود می گیرد. آب را درون یک قوری بریزیم، شکل قوری را به خود می گیرد. با این وجود، آب هم می تواند جاری شود، هم می تواند در هم بشکند. مانند آب باش دوست من.”

در زندگی روزانه ی خود، سعی نماییم تا انعطاف پذیر و سازگار باشیم و بدین ترتیب مشکلات از روی دوشمان برداشته می شود. عصبانیت تنها زمانی بوجود خواهد آمد که نتایج بدست آمده، انتظارات یا درک ما از چگونگی زندگی را برآورده نمی سازند.

درس شماره ی 13 – ساده سازی

“اینکار افزایش نیست در واقع کاهش است، از شر چیزهای غیرضروری خلاص شویم.”

“چیزهای مفید را اختیار کنیم و از چیزهای بی فایده صرف نظر نماییم و هرچیزی که مختص خودمان است را جمع کنیم.”

وقتی که ما زندگی و ذهنمان را از چیزهای غیرضروری پاک می کنیم، سپس چیزهای فوق العاده ای در زندگیمان اتفاق می افتد. در هر شرایطی این سوال را از خود بپرسیم: “آیا این وسیله در راستای رسیدن به اهداف بزرگتر زندگی من می باشد؟”

درس شماره ی 14 – روابط

“برای شناختن فردی، باید رفتارش با افراد دیگر را تحت نظر بگیریم.”

رفتار و اعمال دیگران را به خودشان بسپاریم، زیرا ما هیچوقت نمی توانیم شخص دیگری را تغییر دهیم. در عوض مشاهده کنیم که خودمان چگونه با دیگران ارتباط برقرار می کنیم (واکنش نشان می دهیم)، زیرا این واکنش، بازتاب عقاید ما می باشد.

درس شماره ی 15 – خدمت

“زندگی حقیقی، زندگی کردن برای دیگران است.”

به یاد داشته باشیم که با کمک به دیگران برای رسیدن به خواسته هایشان، قادریم تا به تمام خواسته هایمان در زندگی برسیم.

درس شماره ی 16 – در لحظه زندگی کنیم

“هر چیزی را همانطور که هست، بپذیریم. هروقت لازم بود مشت بزنیم، مشت بزنیم. هر وقت لازم بود لگد بزنیم، لگد بزنیم.”

همیشه توجهمان را روی زمان حال متمرکز نماییم. گذشته ی ما، تعیین کننده ی آینده ی ما نیست. آینده ی ما را آن چیزی تشکیل می دهد که در حال حاضر انجام می دهیم.

قدم بعدی چیست؟

امیدوارم که از این 16 درس زندگی انگیزشی بروس لی لذت برده باشید. هرچند، باید به یاد داشته باشیم تا زمانی که این درس ها را در زندگی خود به کار نگیریم، بی فایده خواهند بود. بنابراین، درسی را انتخاب نماییم که در حال حاضر بیشترین تأثیر را روی شخصیت ما می گذارد.

پس، هر وقت آماده شدید، برای عملی کردن درس بعدی بروس لی برگردید و از خرد و انگیزش او برای داشتن زندگی بهتر استفاده نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

6 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
6
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx