راهکارهای طلایی افزایش عملکرد – قسمت هشتم

یک نظر اضافه کنید
10 دقیقه زمان مطالعه

راهکارهای طلایی افزایش عملکرد – قسمت هشتم

دوستان عزیز سایت پرورش افکار به قسمت پایانی از سری مقالات راهکارهای طلایی افزایش عملکرد خوش آمدید. لطفا با ما همراه باشید.

همیشه به دنبال ثبت یک رکورد جدید باشید

یکی از مواردی که قهرمانان ورزشی همواره به دنبال آن هستند، شکستن رکوردهای قبلی خودشان می باشد. به عبارتی هر قهرمان ورزشی می داند مهم ترین هدفی که دارد این است که بتواند رکوردهای جدید ثبت کند؛ حتی اگر رکوردهای قبلی متعلق به خودش باشد. این مورد معمولا در مدیران شرکت ها مشاهده نمی شود یعنی مدیران شرکت و افرادی که با اطلاعات، پردازش و فکر کردن سروکار دارند، در خودشان این عادت را به وجود نمی آورند که مرتبا بتوانند رکوردهای جدیدی به نام خودشان ثبت کنند.

از این رو به شما توصیه می کنیم از همین امروز کارهای کلیدی و مهمی را که در طول روز انجام می دهید به همراه زمان لازم برای انجام آن ها را دقیقا ثبت کنید و در روزهای بعد سعی کنید ده درصد از این زمان را کمتر کنید و ببینید آیا می توانید در ده درصد زمان کمتر همان کار را انجام دهید یا خیر؟!

در مدیریت زمان یک تئوری معروف وجود دارد که می گوید ما برای هر فعالیت هرچه قدر زمان به خود اختصاص دهیم آن فعالیت در آن زمان منقبض یا منبسط خواهد شد. به این معنی که اگر برای کاری پنج ساعت زمان در نظر بگیریم حتی اگر آن فعالیت در یک ساعت قابل انجام دادن است، معمولا آن کار پنج ساعت طول می کشد. به این دلیل که ما سرعت فعالیت خود را به صورت خودکار طوری تنظیم خواهیم کرد که آن فعالیت پنج ساعت به طول بیانجامد.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در یک روز کاری اتفاق افتاده است که مجبور هستید ساعت ۱۱ صبح محل کار خود را ترک کنید، به همین خاطر ابتدای روز تصمیم می گیرید در فاصله زمانی ساعت ۸ تا ۱۱ کارهای خود را انجام دهید تا با خیال راحت به امور بیرون دفتر کار بپردازید. در اکثر مواقع در همان چند ساعت محدود می توانید کارهایی را انجام دهید که قرار بود در هشت ساعت کاری به اتمام برسانید! البته با فرض این که انجام کارها تنها به عهده ی خودتان باشد و امکان انجام دادن آن ها به تنهایی برای شما مقدور باشد.

برای افزایش عملکرد و رسیدن به موفقیت در کسب و کار یکی از اهداف مهمی که باید برای خودمان تعیین کنیم ثبت تمامی فعالیت ها در زمان آن ها و تلاش برای شکستن رکوردهای جدید می باشد، همین که تصمیم می گیریم کاری را سریع تر انجام دهیم، معمولا سرعت انجام کار به شکل قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد. بنابراین تنها کافی است خودمان به صورت ارادی تصمیم بگیریم کارها را با سرعت بیشتری انجام دهیم و به یک رکورد جدید دست پیدا کنیم.

نقش ورزش در افزایش عملکرد

نقش ورزش در افزایش عملکرد

ورزش یکی از موارد مهم و جذابی است که بر سه جنبه ی انرژی ما انسان ها تاثیر مستقیم دارد. انرژی فیزیکی یا همان سلامت جسمانی، انرژی احساسی و انرژی فکری! فعالیت های ورزشی یکی از موارد نادری است که تاثیر بسیار مثبتی بر حداقل سه جنبه ی انرژی ما دارد، و به اعتقاد بعضی ها ورزش کردن بر روحیه ی ما نیز تاثیر مثبت می گذارد. بنابراین سعی کنید در برنامه ی روزانه یا حداقل در برنامه ی هفتگی خود زمانی هایی مشخصی را به ورزش و فعالیت های بدنی اختصاص دهید.

اگر برای باشگاه رفتن و ورزش کردن در محیط بیرون زمان ندارید، می توانید در محل کار یا در منزل خودتان هرچند ساعت یک بار چند دقیقه به فعالیت های فیزیکی، نرمش و انجام حرکات ورزشی بپردازید. بنابراین حتما در برنامه ی خودتان زمانی را برای ورزش کردن در نظر بگیرید.

چگونه در ۹۰ دقیقه تمرکز خود را بر روی کار حفظ کنیم؟!

بهترین کار این است که همکاران خود را از این تصمیم آگاه کنید، می توانید زمان مشخصی را برای مراجعه و پرداختن به امور همکاران تعیین کنید که آن ها بدانند چه زمانی می توانند به شما مراجعه کنند. حتی می توانید در اتاق خود را از داخل قفل کنید تا زمانی که روی کارتان تمرکز کرده اید کسی مزاحم شما نشود.

بهتر است زمانی که کاملا روی کارتان تمرکز کرده اید، اینترنت لپ تاپ خود را قطع کنید، تلفن همراه خود را خاموش کنید و تمام عواملی که حواس شما را پرت می کند از خودتان دور کنید تا واقعا بتوانید روی کارتان متمرکز شوید و با قدرت بیشتری به موفقیت فردی در کسب و کار خود دست پیدا کنید.

آیا لزوما باید در بازه های زمانی 90 دقیقه ای روی کار متمرکز شویم؟!

آیا لزوما باید در بازه های زمانی ۹۰ دقیقه ای روی کار متمرکز شویم؟!

همان طور که قبلا توضیح دادیم عملکرد بدن به گونه ای است که تا ۶۰ دقیقه می تواند در اوج کارایی خود قرار داشته باشد، بعد از ۶۰ دقیقه تا ۹۰ دقیقه کارایی انسان کمی افت می کند و بعد از ۹۰ دقیقه این افت کارایی شدت بیشتری می گیرد. بنابراین ما می توانیم در بازه های زمانی کوتاه تر از ۹۰ دقیقه روی کارهای خود تمرکز کنیم ولی هدف این است که از ظرفیت های خود بیشترین استفاده را ببریم تا به رشد و موفقیت در کسب و کار موردنظر خود دست پیدا کنیم.

چگونه خارج از محل کار دیگر به کارهای خود فکر نکنیم؟!

چگونه خارج از محل کار دیگر به کارهای خود فکر نکنیم؟!

یکی از بهترین روش ها این است که یکی از مراسم یا عادت هایی را که در خودتان نهادینه می کنید این باشد که بعد از پایان روز کاری بلافاصله به منزل نروید؛ به عبارتی بین محل کار و حضور در خانه یک فرصت برای بازیابی انرژی خاص داشته باشید که ذهنتان را به طور کامل از درگیری ها و مشغله های کاری خالی کند. برای مثال بعد از محل کار حتی برای نیم ساعت رفتن به باشگاه و فعالیت های بدنی به شدت کمک می کند تا فکرتان آزاد شود.

راه حل دوم این است که در پایان روز کاری تمام دغدغه ها و نگرانی های کاری خود اعم از کارهای نیمه کاره، پیگیری های روز آینده، تماس تلفنی های مهم و … را روی یک تکه کاغذ یادداشت کنید و مطمئن باشید که هیچ موردی از قلم نیفتاده؛ پس از آن اقدام به ترک محل کار نمایید.

نظم و ترتیب تا چه اندازه روی افزایش عملکرد تاثیرگذار است؟!

نظم و ترتیب تا چه اندازه روی افزایش عملکرد تاثیرگذار است؟!

طبق آخرین آمار اعلام شده مدیران شرکت ها در طول سال حداقل ۱۵۰ ساعت از تایم کاری خود را به جستجو برای پیدا کردن اطلاعات و کاغذهای گمشده اختصاص می دهند. بنابراین منظم بودن مطمئنا می تواند روی افزایش عملکرد، رشد و موفقیت فردی در کسب و کار ما تاثیر قابل توجهی داشته باشد.

سعی کنید میز کارتان را تمیز نگه دارید، هر چیزی که کاربرد روزانه دارد را در دسترس قرار دهید به گونه ای که بدون بلند شدن از روی صندلی بتوانید از آن اقلام استفاده کنید. هر چیزی که کاربرد هفتگی دارد باید در دسترس باشد به گونه ای که حداکثر با چند گام بتوانید به آن اقلام دسترسی پیدا کنید؛ و هرچیزی که کاربرد ماهیانه دارد باید در اتاق کارتان قرار داشته باشد. اما هر چیزی که کاربرد کمتری دارد و ممکن است حتی ماهی یک بار هم مورد استفاده قرار نگیرد را بهتر است از اتاق خود خارج کنید.

بهتر است یک روز کاری زمان خود را به پاکسازی و منظم کردن محیط کارتان اختصاص دهید تا در محیطی منظم تر و تمیزتر به کار خود ادامه دهید. مطمئن باشید با این روش بیشتر از قبل به رشد و موفقیت فردی در کسب و کارتان دست خواهید یافت.

کلام پایانی

دوستان عزیز سایت پرورش افکار در پایان سری مقالات راهکارهای طلایی افزایش عملکرد می خواهیم تاکید کنیم با وجود این که افزایش عملکرد شخصی، یک مهارت کلیدی و بسیار مهم است ولی زندگی تنها در موفقیت ها و دستاوردهای ما خلاصه نمی شود. انیشتین در این مورد جمله ی معروفی دارد که می گوید:

«سعی کنید مرد ارزش ها باشید نه مرد موفقیت ها! چون افراد موفق ممکن است خیلی زود به فراموشی سپرده شوند؛ ولی افرادی با ارزش های بسیار بالا هرگز فراموش نخواهند شد»

پس سعی کنید در کنار رسیدن به رشد و موفقیت فردی در کسب و کارتان به ارزش های فردی خود نیز توجه ویژه داشته باشید.

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx