چگونه در زندگی ماجراجو باشیم؟

نظرات 5
20 دقیقه مطالعه

بیایید این گونه آغاز کنیم. ماجراجو بودن یعنی چه؟ ترکیب تازگی و نوشدن به همراه شجاعت، محصولی به نام ماجراجویی را خواهند ساخت. اما این ماجراجویی چگونه به دست می آید و اصلا، چه تاثیری در زندگی روزمره ما دارد؟

ماجراجویی ابعاد مختلفی دارد. ممکن است فردی دست به ریسک هایی بزند که زندگی و سرمایه او را دچار خطر کند. ممکن است فردی دیگر چیزی را امتحان کند که دیگران تا به حال امتحان نکرده اند یا برای کمک به فردی پیش تر از بقیه اقدام کند.

این ها همه تعاریف ساده ماجراجویی هستند. حال در ادامه می خواهیم به این موضوع بپردازیم که چگونه می توانیم از ماجراجویی در زندگی خود به نحو صحیح و متعادل استفاده کنیم که زندگی یکنواختی نداشته باشیم و هرروزه با چالش های متفاوتی روبرو شویم.

اگر شما هم علاقه به این موضوع و این سبک زندگی کردن دارید، این مطلب را از دست ندهید.

ماجراجو بودن چیست؟

انسان ها به طور ذاتی سعی بر این دارند که خط مشخصی از زندگی را دنبال کرده و از روال عادی خود خارج نشوند. به نظر شما این خوب است یا بد؟

این طور به نظر می رسد که این موضوع هم جنبه های مثبتی دارد و هم منفی. مانند تمام مسائل دنیا، اجرای اعتدال در این مورد هم بهترین کار ممکن است. همان طور که دائما در خطی ثابت زندگی کردن شما را تبدیل به ربات زنده خواهد کرد و باعث عادی شدن زندگی می شود، ماجراجویی زیاد هم در جایی یقه شما را خواهد گرفت!

ماجراجو بودن به معنی مشتاق بودن برای تجربه کردن چیز هایی که تا به حال در زندگی آن را امتحان نکرده اید. البته این که چه چیز هایی را هم می خواهید انتخاب کنید بسیار مهم است.

ماجراجویی در هر چیزی و زیاده روی در آن قطعا آثار مخربی بر زندگی شما دارد. اما نگران نباشید، ما اینجا هستیم که شما را راهنمایی کنیم. با ادامه این مطلب جهت فراگیری چگونگی ماجراجویی در زندگی برای کسب موفقیت بیشتر، همراه ما باشید.

چگونه زندگی خود را با ماجراجویی سپری کنیم؟

ابتدا زندگی را به شکل سفری تقریبا طولانی مدت ببینید. شما باید در این سفر از لحظه به لحظه آن استفاده کنید و چیزهایی بیابید که قبلا آن را نمی دانستید.

آنقدر از ثانیه به ثانیه این سفر لذت ببرید و سعی کنید تمام پیچ و خم آن را فرا بگیرید که انگار دیگر قرار نیست دوباره روزی به آن  جا برگردید!

دقیقا هم همین طور است. ما دیگر قرار نیست به زندگی حال خود برگردیم؛ پس بهتر است با ماجراجویی خود، از هر فرصتی که زندگی در اختیار ما قرار می دهد به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

هر فرصتی یا موقعیتی را برای جست وجو غنیمت بشمارید. شاید زندگی فقط همان یک فرصت را در پیش روی شما قرار داده باشد.

ماجراجویی کردن گاه حتی خطرناک تر و پرریسک تر از هر فعالیت یا کار خطرناک و هیجان زا است. ماجراجویی دقیقا به معنای عبور کردن از مرز های بسته خود است و شما با عبور از این مرزها به دنبال رویداد های تازه خواهید گشت.

ماجراجو بودن هر فرد به این بستگی دارد که فرد تا چه حد می تواند مرز های خود را بشکند و پای خود را فرات از آنچه که تا به حل زندگی کرده است بگذارد. او باید بفهمد و متوجه این موضوع بشود که قابلیت انجام چه کارها و تجارب جدیدی را دارد.

 این عنصر مهمی در زندگی است. درواقع همین عامل است که شما می فهمید زندگی کردن، چقدر ارزش دارد و زندگی اصلا برای چیست؟!

حال در ادامه به معرفی روش هایی مناسب جهت به کارگیری ماجراجویی و ماجراجو بودن در زندگی شما می پردازیم. شما با اعمال این دستورات در زندگی، رشد فردی خود را به وضوح ملاحظه خواهید کرد.

ماجراجو بودن

چگونگی ماجراجو بودن در زندگی

هرچیزی که مانع شما می شود را به فراموشی بسپارید!

این موانع و خودداری ها، احساساتی هستند که شما را در نقطه ای ثابت نگه می دارند و نمی گذارند به صورت طبیعی و جذاب زندگی کنید.

 شاید شما خجالتی، کم حرف یا بی تجربه و ترسو باشید. برای رهایی از این موانع که شما را فقط به سمت عقب پرت می کنند، باید با خودتان و محیط اطرافتان احساس امنیت خاصی داشته باشید.

اصلا از خودتان سوال کنید که چرا می خواهید ماجراجو شوید؟ ماجراجو بودن چه چیزی را برای شما دارد و چه چیزی انتظار شما را خواهد کشید؟ آیا می خواهید تمام احتمالات برای شما ممکن شوند؟ اگر این گونه است، پس شروع کنید!

اما اگر مطمئن نیستید که دقیقا چه چیزی می خواهید، تصور کنید در وسط بیابانی بی آب و علف گیر افتاده اید و نظر هیچ کس هم بر شما اثر ندارد. راه چاره چیست؟!

چیره شدن به چالش هایی که جسم شما را دربرمی گیرد نیازمند این است که ذهن شما هم کاملا آماده باشد. به عنوان مثال، اگر به کوه بروید و از آن بالا بروید، کوه، توانایی های جسمی و فیزیکی شما را به چالش می کشد و به شما نشان می دهد که از نظر جسمی و روحی چقدر آماده هستید.

می خواهید چه چیزی را ثابت کنید؟ آیا فقط توجه دیگران را می خواهید؟ اصلا چرا هیجان را دوست دارید؟ آیا فکر می کنید اعتماد به نفستان بالا می رود؟ یا فقط به دنبال تفریح کردن در زندگی هستید؟

این سوالات را در ذهن خود مرور کنید و به آن ها جوابی دقیق بدهید. زیرا کمک خواهند کرد که شما برنامه ای مناسب داشته باشید.

لازم به ذکر است، خودتان را بر اساس معیارهای دیگران تغییر ندهید. خودتان باید ورژن پیشرفته تری از خودتان باشید، نه چیزی که دیگران می خواهند!

ترس؟ هرگز!

اگر تا به حال در زندگی خود ماجراجو بودن را تجربه نکرده اید، احتمالا این ترس بوده است که شما را عقب نگه داشته است. شناختن ترس های خودتان ممکن است کاری آسان باشد یا کمی نیاز به بررسی درونی خود داشته باشد. بهترین کسی که می تواند ترس های شما را مشخص کند، خودتان هستید!

احساسات، افکار و خیالات شما چیز های نیستند که بشود آن را دید، اما همگی آن ها کاملا وجود دارند و حقیقی هستند.

ماجراجو بودن

ماجراجو بودن را یاد بگیریم

ممکن است شما از ارتفاع های بلند بترسید یا از سخنرانی در حضور جمع زیادی از مردم هراس داشته باشید و حتی از حیوان خاصی بترسید. هم چنین ترس هایی مثل هم صحبتی با آدمی جدید یا اخراج از محل تحصیل یا کار هم وجود دارند.

این ترس ها ممکن است ریشه در خاطرات بد شما داشته باشند یا حتی ریشه اصلی آن ها در احساس ترس دیگری است که در آن ها نهفته است.

غلبه کردن بر ترس، سبب ایجاد اعتماد به خود و افکار و کارهایمان خواهد شد. شما با غلبه کردن بر ترس هایتان، این را یاد خواهید گرفت که به راحتی می توانید خودتان از خودتان مراقبت کنید.

از استراتژی تصویرسازی استفاده کنید. به این فکر کنید که مشغول انجام کارهای چالشی و ترسناک برای خود هستید و سپس از آن سربلند بیرون می آیید.

این تصورات از مسائل کوچک مثل هم صحبتی با دیگران تا مسائل ریشه ای تشکیل شده است که کمک خوبی برای غلبه بر ترس های درونی شما خواهد بود. تصور کنید که ریسک بزرگی را انجام داده اید که تا به حال از آن می ترسیدید. این ریسک جذب ثروت را برای شما به همراه دارد!

ممکن است به دلیل این که مطمئن نیستید بر ترستان غلبه می کنید، ماجراجو بودن را رها کنید. برای از بین بردن موانع ذهنی که مانع از ماجراجویی می شوند، باید مقیاس ها را از حالت کلی به حالت جزئی در بیاورید.

برای مثال و درک بهتر موضوع، تصور کنید شما از سخنرانی در جمعی هراس دارید، زیرا نمی دانید دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد و مدام از آن سرباز می زنید. شما در ابتدا در مقیاس های کوچک تر این مسئله را تمرین کنید.

روال عادی زندگی خود را تغییر دهید

قسمت های روتین و عادی زندگی، دقیقا در مقابل و در تضاد چیزی است که زندگی ماجراجویانه به آن نیاز دارد. روتین زندگی شما می تواند شما را خسته و دلسرد کند و هم چنین زندگی قابل پیش بینی برای شما بسازد.

اگر شما هرچیزی را پیش از وقوع آن بشناسید و دقیقا بدانید قرار است چه اتفاقی در آینده رخ بدهد، هیچ چالش جدید و هیچ تجربه جدیدی برای ماجراجو بودن زندگی شما وجود نخواهد داشت و شما روی خطی مستقیم در حال حرکت خواهید بود.

این موضوع بسیار مهم است که به طور مرتب از این روتین و روال همیشگی خود فاصله بگیرید و آن را رها کنید؛ حتی اگر در مورد چیزهای کوچک و پیش پا افتاده باشد.

 به این بیندیشید که چه غذای جدید خارجی را این هفته می توانید بخورید یا در کدام نقطه شهر که تا به حال نرفته ید می توانید پیاده روی کنید. همین چیز های کوچک شروع ماجراجویی شما است و شما را برای چالش های آینده که زندگی شما را دگرگون می کنند، آماده خواهد کرد.

ماجراجو بودن

چگونه ماجراجو بودن را بیاموزیم؟

تقویت احساسات ماجراجویانه

برای ماجراجو بودن نیازمند داشتن احساس آزادی فکری و روانی و مایل بودن به تجربه های جدید زندگی خواهید بود. باز کردن فکر خود و آزادانه اندیشیدن، شما را برای شناخت نقاط قوت و ضعف خود، کمک خواهد کرد.

اگر قبل از شروع کاری جدید، نیازمند آرامش روحی و روانی هستید، می توانید از انواع تمرین هایی از قبیل مدیتیشن و یوگا برای آرامش و کاستن از استرس خود بهره بگیرید. هنگامی که احساس امنیت و آرامش داشته باشید، بیشتر تمایل به ماجراجویی کردن خواهید داشت.

برای مثال، بدون آنکه هیچ کسی را در کشور خاصی بشناسید، به تنهایی به آن کشور سفر خواهید کرد!

خودتان را تحت فشار قرار دهید که احساس آزادی بیشتری داشته باشید. گفتن جملاتی در ابتدا مانند همه چیز خوب پیش خواهد رفت، من موفق خواهم شد و این تغییرات به نفع من است، می توانند تاثیر زیادی در شروع حرکت شما داشته باشند. همین صحبت ها مانند انرژی برای به حرکت درآوردن شما عمل خواهند کرد.

شما باید نکات ایمنی را هم رعایت کنید. ماجراجو بودن به این معنا نخواهد بود که کارهایی را انجام دهید که پرخطر و ناامن هستند. ماجراجویی های فیزیکی باید شامل ارزیابی و بررسی خطرات احتمالی باشند.

 به عنوان مثال، اگر می خواهید ورزش جدیدی را یاد بگیرید، با مشورت از افراد متخصص، تمام نکات ایمنی را بررسی کنید.

علایق خود را شناسایی کنید!

زمان های بسیار زیادی در زندگی همه افراد دنیا وجود دارد که افراد سخت مشغول کار کردن هستند و زمانی برای فکر کردن به این که چه علاقه ای در چه زمینه ای دارند، وجود ندارد.

اگر می خواهید ماجراجویی بیشتری در زندگی داشته باشید، باید زمانی مشخص را به تفریح و سرگرمی و علایق خود اختصاص دهید.

هرکس بسته به سلیقه خود، علایقی دارد. ممکن است بخواهید آخر سفر با دوستانتان به سفر بروید یا به استادیوم ورزشی بروید یا سازی جدید را فرا بگیرید. این ها به عنوان سوخت در سفر ماجراجویی شما، به شما انرژی می رسانند.

برای بهتر ماجراجویی کردن در زندگی، سعی کنید علایق خود را بهتر بشناسید و علایقی را که از آن بی خبر بودید، کشف کنید.

با افرادی که کارهای مورد علاقه شما را انجام می دهند و در آن نتخصص هستند، مشورت کنید. از آن ها تمام اطلاعاتی که می خواهید بدانید را بپرسید.

ممکن است در این راه علایق جدیدی را کشف کنید که خودتان هم از آن بی خبر بوده اید. به عنوان مثال، ممکن است کلاسی از ورزش های رزمی هر روز در مسیر رانندگی شما وجود داشته باشد و شما بی تفاوت هرروز از کنار آن عبور می کنید.

روزی تصمیم می گیرید به تماشای این تمرین و ورزش بپردازید و انگار خودتان را در آن پیدا خواهید کرد!

ماجراجو بودن

نقش ماجراجو بودن در زندگی

با افراد ماجراجو تعامل کنید

وقتی دور خود را با افراد ماجراجو پر کنید، ایده های ماجراجو بودن بسیاری در ذهن شما امکان پذیر خواهد شد. افراد ماجراجو، شما را با استفاده از تجربیاتشان، دعوت به چالش های جذاب می کنند که می تواند زندگی شما را دگرگون کند. از آن ها راهنمایی بگیرید و خودسرانه و بدون اطلاع، پای در مسیرهای پر پیچ و خم قرار ندهید.

 ماجراجویی در زندگی، معمولا اگر همراه با دیگری انجام شود، بسیار جذاب تر هم خواهد بود. پس احتمال این که با دیگران شریک شوید، زیاد است. خودتان را به افراد ماجراجو نشان دهید و بگذارید آن ها به این که شما هم سفر خوبی برای آن ها خواهید بود، اعتماد کنند.

البته جای نگرانی نیست؛ اگر آن ها شما را هم همراه خود نکردند، باز هم شما سود خواهید برد. تمام روایاتی که این دسته افراد از تجربیات و ماجراجویی های خود برای شما تعریف خواهند کرد، برای شما مانند درسی مهم است. این اطلاعات انگیزه و آگاهی شما را بیشتر خواهند کرد و باعث می شوند شما در بدو ورود به چالشی جدید، قدم های اول را استوارتر بردارید.

برنامه ماجراجویی خود را بنویسید

این که چه ماجراجویی را برای خود تعیین کرده اید، به خودتان بستگی دارد، اما باید حتما آن را برنامه ریزی کنید. تعیین کنید که هر چند وقت یکبار می خواهید این کارها را تکرار کنید. باید به خودتان تعهد دهید که هرچند وقت یکبار قرار است کاری جدید و چالشی را شروع کنید.

 اگر برای این ماجراجویی ها برنامه ریزی کنید و آن ها را در لیست کارهای روزمره خود قرار دهید، دیگر هیچ وقت آن را از دست نخواهید داد و هیچ بهانه ای را هم نمی توانید برای فرار از آن بسازید!

حتی می توانید این ماجراجو بودن را با دوستانتان سهیم شوید و با آن ها برنامه خود را هماهنگ کنید. با آن ها صحبت کنید و تصمیم بگیرید که هر شخصی قرار است چه مسئولیتی در این ماجراجو بودن داشته باشد.

اگر می خواهید سفر بروید، به عنوان مثال، شخصی می تواند بلیط ها را چک کند، شخصی لوازم مورد نیاز سفر را جمع آوری کند و به همین ترتیب تمام افراد دارای وظیفه خاصی خواهند شد.

این ماجراجویی می تواند سفر به نقاطی دورافتاده باشد. شاید هزینه ها کمتر از آن چیزی که فکرش را می کنید باشند. به درستی برنامه ریزی کنید و همه چیز را طبق نقشه قبلی پیش ببرید. تمام هزینه های ممکن را بررسی کرده و ببینید آیا از پس آن برخواهید آمد یا خیر.

شکست های قبلی را جبران کنید

تمام اتفاقاتی که تصویر بد و آزاردهنده در ذه شما حک کرده اند را جبران کنید. هیچ وقت برای انجام کاری دیر نیست. این که شما در جمعی خجالتی بوده اید یا در مسابقه ای اشتباه فاحشی کرده اید، ممکن است باعث شود شما برای همیشه از تجربه مجدد آن رویداد سر باز بزنید. اما باید خود را برای جبران آماده کنید.

ماجراجو بودن

این خود ماجراجویی جذاب است!

لیستی از تمام این کارها و اتفاقاتی که شما دیگر مایل به امتحان آن ها نیستید و حداقل یکبار در آن شکست خورده اید برای خود تهیه کنید.

 سپس، یکی پس از دیگری موقعیت ها را بازسازی کرده و این بار شرایط را به نفع خود تغییر دهید. این که تصویر ذهنی که شاید چندین سال است در ذهن شما مانده است تغییر کند، کار کمی سختی باشد. اما به هیچ وجه نشدنی نیست. شما با تلاش و سعی خود تمام افکار منفی را از بین خواهید برد و نمی گذارید اتفاقی در این دنیا برای شما خاطره ای بد را به یاد بیاورد.

کلام پایانی

ماجراجو بودن نیاز به تمرین و البته خودباوری دارد. شما نمی توانید یک شبه تصمیم بگیرید که تمام کارهای دنیا را انجام خواهید داد!

با آرامش و برنامه ریزی دقیق و هم چنین مشورت با افرادی که تجربه های موفقی را پشت سر گذاشته اند، شروع به تغییر زندگی خود کنید.

ماجراجویی، هر روز صفحه ای جدید از کتاب زندگی را برای شما باز خواهد کرد و شما از روزمرگی و عادت به کارهای تکراری نجات پیدا خواهید کرد.

اما مهم ترین کسی که باید این داستان را جلو ببرد، خود شما هستید و باید این انگیزه را در خود تقویت کنید.

: منبع www.wikihow.com/Be-Adventurous

dosomethingcool.net/7-tips-creating-adventures

4.3/5 - (38 امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

5 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
5
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx