عوامل موثر برای موفقیت در کسب و کار

نظرات 2
9 دقیقه زمان مطالعه

عوامل موثر برای موفقیت در کسب و کار

نکات اساسی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار

دوستان عزیز سایت پرورش افکار در این مقاله قصد داریم چند عامل موثر برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار را مورد بررسی قرار دهیم و از آن ها جهت پیشبرد اهداف شغلی و موفقیت در کسب و کار خود به بهترین شکل ممکن استفاده نماییم.

دائما در حال یادگیری باشید

ما در عصر اطلاعات و تکنولوژی به سر می بریم. یادگیری مداوم، کم ترین نیاز برای موفقیت در کسب و کار موردنظر شما می باشد. یادگیری مداوم کلید ورود به دنیای بزرگ و بی انتهای خرید و فروش است. همه ی مدیران و رهبران موفق به شدت اهل یادگیری و آموزش هستند. شما برای این که بتوانید در یک حوزه ی رقابتی به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنید. باید از نظر دانش و مهارت از رقیبان خود کمی جلوتر باشید. تنها راهکارش این است که دانش و مهارت خود را به طور مداوم افزایش دهید.

در حال حاضر موفق ترین و پردرآمدترین افراد در زمینه ی تجارت و کسب و کار، روزی دو یا سه ساعت در زمینه ی کاری خود به مطالعه می پردازند. اگر روزی فقط یک ساعت در زمینه ی کاری خود به مطالعه بپردازید این کار شما معادل خواندن یک کتاب در طول هفته و پنجاه کتاب در طول سال است. با این اقدام مهم و مفید نه تنها می توانید در کسب و کارتان به روز باقی بمانید، بلکه به یکی از زرنگ ترین و بردرآمدترین افراد در آن کار هم تبدیل خواهید شد.

برای بالا بردن سطح مطالعاتتان چند پیشنهاد عالی برایتان داریم، مثلا می توانید زمانی که در خودرو مشغول رانندگی هستید به کتاب ها و برنامه های صوتی گوش بدهید. جالب است بدانید طبق مطالعات افرادی که خودروی شخصی دارند حدودا بین پانصد تا هزار ساعت در سال را به رانندگی اختصاص می دهند. این زمان معادل دوازده تا بیست و چهار هفته می باشد.

بهترین مژده برای شما این است که یک برنامه صوتی خوب، شامل بهترین ایده های سی تا پنجاه کتاب می باشد. شما با گوش دادن به کتاب ها و برنامه های صوتی مفید هنگام رانندگی می توانید به اندازه تحصیل تمام وقت در دانشگاه علم و دانش به دست آورید.

تا جایی که می توانید در هر دوره و سمیناری مرتبط با کسب و کارتان شرکت کنید. بسیاری از افراد در اثر خواندن یک کتاب، گوش دادن به یک برنامه صوتی یا شرکت در یک سمینار در کار خود به ثروت زیادی رسیده اند. بنابراین برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار هر روز زمان بگذارید تا دانش و مهارت خود را به روز کنید و همواره این جمله را به یاد داشته باشید:

اگر در حال بهتر شدن نیستید، پس در حال بدتر شدن هستید! بنابراین وظیفه ی شما این است که هر روز بهتر شوید.

استخدام را به کندی و اخراج را به سرعت انجام دهید

استخدام را به کندی و اخراج را به سرعت انجام دهید

حداقل ۹۵ درصد موفقیت شما به کسانی بستگی دارد که آن ها را استخدام می کنید تا برای شما کار کنند. در مراحل نخستین کارتان، میزان استخدام و اخراج کارکنان خیلی زیادتر است و ممکن است حتی میزان آن به دویست درصد در سال هم برسد. قانونی که در این رابطه وجود دارد بسیار ساده است این که به کندی استخدام کنید و به سرعت اخراج نمایید. در حقیقت بهترین زمان برای اخراج یک فرد، معمولا زمانی است که برای اولین بار این فکر به ذهن شما می رسد.

در این گونه مواقع از خودتان بپرسید که اگر این شخص را استخدام نکرده بودید، آیا با توجه به مسائلی که هم اکنون درباره ی نحوه عملکرد او می دانید، باز هم او را می پذیرفتید؟! اگر پاسختان مثبت بود که اجازه دهید به کار خود ادامه دهد؛ ولی اگر پاسخ منفی است تنها سوالی که باید به آن جواب بدهید این است که چطور باید هرچه زودتر او را اخراج کنید.

برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار خود باید به دنبال افرادی باشید که برخوردشان خوب و شخصیتشان معقول و منطقی باشد. حاضر باشند برای پیشبرد اهداف شرکت به سختی کار کنند و آن ها را دوست داشته باشند. به کاری که انجام می دهند با تمام وجود اعتقاد داشته باشند تا بتوانند نسبت به تجارت شما متعهد شوند. اگر هم در استخدام اشتباه کردید باید با جرات و بدون تعلل آن شخص را در اولین فرصت اخراج نمایید.

این نکته را بدانید که موضوع برای موفقیت در کسب و کار شما امری بسیار مهم و حیاتی می باشد. یکی از دلایل مهم شکست کسب و کارهای کوچک، ناتوانی در اخراج و بیرون کردن افراد نالایق است، از ترس این که مبادا احساس او لطمه بخورد اجازه ندهید این مسائل برای شما هم پیش بیاید.

هفت فعالیت کلیدی برای موفقیت در کسب و کار

هفت فعالیت از نکات کلیدی در کسب و کار

برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار هفت فعالیت مهم و کلیدی وجود دارد که می توانید آن ها را انجام دهید تا به مقدار زیادی، احتمال دستیابی به موفقیتی بزرگ در کار و زندگی تان را افزایش دهید. این هفت راز مهم شامل موارد زیر می باشد:

۱ – ابتدا تعیین کنید که دقیقا چه می خواهید، آن ها را یادداشت کنید و هر روز روی آن کار کنید. اهداف خود را هر روز صبح و هر شب مرور کنید.

۲ – تمام مسئولیت های زندگی تان و آن چیزی که هستید یا خواهید بود را بپذیرید. بارها و بارها به خودتان بگویید که اگر این کار باید انجام شود، به عهده ی خودم می باشد.

۳ – بهایی را که باید برای رسیدن به اهدافتان بپردازید را مشخص کنید و تصمیم قاطعانه بگیرید که آن بها را پرداخت نمایید. سپس به سرعت دست به کار شوید.

۴ – آمادگی داشته باشید تا به سختی کار کنید. آماده باشید که بیش از حدی که انتظار می رود، مایه بگذارید و همیشه بیشتر از پولی که می گیرید کار انجام دهید. این دلیل کلیدی رسیدن به موفقیت در کسب و کار خودتان می باشد.

۵ – نسبت به موفقیت در کسب و کار خود تعهد صد در صدی داشته باشید. پل های پشت سرتان را خراب نکنید، تا هیچ وجه به فکر عقب نشینی نباشید. همیشه به خودتان یادآوری کنید که شکست جزء گزینه های پیش روی شما نیست.

۶ – از برنامه های خود با اراده و پشتکار پشتیبانی کنید و پیشاپیش تصمیم قاطع بگیرید که هرگز تسلیم نشوید. داشتن پشتکار یکی از مهم ترین خصلت هایی است که می توانید آن را در وجود خود پرورش دهید تا موفقیت نهایی خود را تضمین نمایید.

۷ – باید از هر دقیقه، هر ساعت و هر روز زندگی تان به درستی استفاده کنید. تنها چیزی که برای فروش دارید وقت شماست. بنابراین روی با ارزش ترین کارهای خود متمرکز شوید.

دوستان عزیز سایت پرورش افکار همه ی کارآفرین ها و افراد موفق، به شدت عمل گرا هستند. آن ها دائما در حال حرکت و همیشه مشغول می باشند. بنابراین در خودتان احساس اضطرار ایجاد کنید. مهم تر از همه ی کارها کاری است که هم اکنون انجام می دهید. بسیار خوشحال کننده و مایه دلگرمی است که امروزه بیشتر از هر زمان دیگری می توانید به موفقیت در کسب و کارتان دست پیدا کنید. فقط لازم است حرکت کنید و به هیچ وجه توقف نکنید. این را بدانید که غیر از محدودیتی که شما خودتان برای خودتان تعیین کی کنید، هیچ محدودیت دیگری وجود ندارد.

۴.۳/۵ - (۷ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

2 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
2
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx