دوستان عزیز سایت پرورش افکار در این مقاله قصد داریم چگونه بر احساس ترس از رد شدن یا طرد شدن غلبه کنید را بررسی کنیم .
ترس از رد شدن و شکست تنها مانع بزرگ موفقیت در زندگی بزرگسالان است.
تجربه ترس از شکست در کلمات ” من نمیتوانم” ، “من نمیتوانم” میباشد.
ما آن را در قسمت جلوی بدن، در شبکه عصبی پشت معده که همراه با ضربان قلب شدید، تنفس سریع و خفگی در گلو میباشد احساس میکنیم.
ترس از رد شدن عملکرد را مختل کرده و روش بیان را مهار میکند. ما این موضوع را زمانی یاد میگیریم که والدین ما شرط عشق ورزیدن به ما را پیرو رفتار ما قرار میدهند.
اگر ما کاری را انجام دهیم که آنها را راضی کند، آنها به ما عشق و رضایت میدهند. اگر کاری را انجام بدهیم که آنها دوست نداشته باشند، آنها از عشق ورزی و حس رضایت صرفنظر میکنند که ما این موضوع را به عنوان طرد شدگی یا رد شدن تفسیر میکنیم.
در بزرگسالان، افرادی که با عشق مشروط بزرگ میشوند، مشغول عقاید دیگران میشوند.
بسیاری از انسانها رفتار نوع A را ایجاد میکنند که با خصومت، بدگمانی و وسواس نسبت به عملکرد، نسبت به برخی از استانداردهای بالای تعیین نشده مشخص میشود.
این موضوع با نگرش “من باید، من مجبورم” بیان میشود و با این احساس همراه است که “من برای خشنود کردن رئیسم، باید سخت تر کار کنم و به موفقیت بیشتری دست یابم”.
بیش از 99٪ بزرگسالان هر دو ترسهای شکست و طرد شدن را تجربه کردهاند یا میکنند. آنها در دام احساس “من نمی توانم، اما ” مجبورم،” ” مجبور،” اما ” نمیتونم” گرفتار شدهاند.
یاد بگیرید که خودتان را دوست داشته باشید ( به خودتان عشق بورزید)
پادزهر این ترسها، پیشرفت شجاعت، شخصیت و عزت نفس است.
نقطه مقابل ترس در واقع عشق، عشق به خود و احترام به خود است. عمل کردن با شجاعت در شرایط ترسناک صرفاً تکنیکی است که باعث میشود تا نظر ما نسبت به خودمان به حدی تقویت شود که ترس ما فروکش کند و باعث میشود تا ترس؛ توانایی تأثیرگذاری بر رفتار و تصمیماتمان را از دست بدهد.
یکی از قدرتمندترین تکنیکهایی که تاکنون برای غلبه بر ترس و از بین بردن استرس ایجاد شده است، ” از بین بردن نگرانی یا بزن به چاک نگرانی” نامیده شده است.
بسیاری از مردم به من گفتند که این روش ساده نگرش آنها را از منفی به مثبت تغییر داده و به آنها این امکان را داده است تا از آنچه که فکر میکردند در کار و زندگی شخصی خود تاثیرگذارتر باشند.
در اینجا 4 مرحله از فرمول من آورده شده است:
1- مشکلتان را بنویسید.
مرحله اول این است که موقعیت یا مشکلی را که برای آن نگران هستید را در یک نوشته توضیح دهید ( بنویسید).
بهترین روش این است که یک کاغذ و قلم بردارید و از بالای صفحه تا پایین صفحه را از وسط خط بکشید.
در سمت چپ صفحه کاغذ، جواب سوال، “من دقیقاً از چه چیزی نگران هستم؟” را بنویسید. توضیحی واضح از مشکلتان را بنویسید.
در کل، 50% از تمامی مشکلات در این مرحله تعریف، قابل حل است. در پزشکی میگویند: “تشخیص دقیق، نصف درمان است”. بسیاری از نگرانیهای ما به این دلیل وجود دارند که ما وقت نمیگذاریم تا بنشینیم و به طور واضح تعریف کنیم که چه چیزی باعث نگرانی ما میشود.
2- بدترین نتیجه ممکن را بنویسید.
مرحله دوم نوشتن بدترین نتیجه ممکن از وضعیت نگران کننده است. در سمت راست صفحه، به این سؤال پاسخ دهید، “بدترین چیز ممکن که میتواند در نتیجه این مشکل رخ دهد چیست؟”.
ممکن است پول، رابطه، شغل، سرمایه گذاری، سلامتی یا اعتبار خود را از دست بدهید. هرچه هست، آن را بنویسید.
مراحل یک و دو به سرعت استرسی را که سبب نگرانی میشود را از بین خواهند برد.
آنچه که ما فهمیدیم این است که مقاومت در برابر بدترین نتیجه ممکن که سبب اکثر اضطرابها و استرسها میشود با نگرانی مرتبط است. هنگامی که بدترین چیز ممکنی را که میتواند رخ دهد، یادداشت کردید متوجه خواهید شد که آرام آرام دست از نگرانی برخواهید داشت.
3- پذیرای بدترین نتیجهی ممکن باشید.
مرحله سوم پذیرش بدترین نتیجه ممکن در صورت بروز آن است. فقط به خودتان بگویید، “خوب، اگر اینگونه اتفاق بیفتد، یاد میگیرم با آن زندگی کنم.” وقتی تصمیم گرفتید که بدترین وضعیت را بپذیرید، دیگر چیزی برای نگرانی نخواهید داشت. تمام استرسهای ناشی از انکار و امتناع از مواجهه با بدترین وضعیت ممکن، ناگهان ناپدید میشوند.
4- بهبود وضعیت بد
مرجله چهارم این است که بلافاصله وضعیت بد را بهبود دهید. اگر در صورت بروز اتفاق بد، تصمیم گرفتید که پذیرای آن باشید، اکنون به هر کاری که ممکن است انجام دهید تا مطمئن شوید که بدترین اتفاق رخ نمیدهد، فکر کنید. هنگامی که نگرانی خود را متوقف کردید و تصمیم گرفتید که بدترین وضعیت را بپذیرید، ذهن شما آرام و روشن و قادر به تفکر خلاق خواهد بود. با غلبه بر ترس، اکنون می توانید کاری سازنده انجام دهید.
به یاد داشته باشید، نگرانی صرفاً نوعی ترس پایدار؛ ناشی از تردید و دودلی است. تنها پادزهر واقعی برای نگرانی اقدام هدفمند میباشد. آنقدر مشغول انجام کاری در مورد وضعیت خود باشید که دیگر وقت نگرانی نداشته باشید. وقتی اقدام کردید، اعتماد به نفس، شجاعت و احساس کنترل شما برمیگردد و ترسهای شما را از بین میبرد.
در اینجا دو کار وجود دارد که میتوانید برای خلاص شدن از نگرانیهای خود انجام دهید:
* اول، در یک طرف از صفحه لیستی از تمام مواردی که باعث ایجاد استرس یا نگرانی در حال حاضر میشود را تهیه کنید.
* دوم، در طرفی دیگر، بدترین اتفاقی را که ممکن است در نتیجهی آن رخ دهد را یادداشت کنید. شما از اینکه بسیاری از نگرانیهایتان با انجام این تمرین ناپدید شدند شگفت زده خواهید شد.
https://www.briantracy.com/blog/personal-success/fear-of-rejection/