تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

یک نظر اضافه کنید
18 دقیقه مطالعه

تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

تیپ شخصیتی INFP حس اخلاقی گرايي بالايي دارد. به دليل اصول محکم و اخلاقی گرايي بالا، INFP ها درک عالی از درست یا غلط دارند. از این امر، نتیجه می ‌شود که شما به ندرت (اگر هرگز) آنها را در حال انجام کار غیر اخلاقی ببينيد. INFP ها اصلا نیازی به انجام كارهاي اشتباه احساس نمی کنند.

در عین حال، تیپ شخصیتی INFP بسیار خلاق است و تمایل شدیدی دارد تا این خلاقیت را به وجود آورد. در ادامه نگاه دقیق تری به تیپ شخصیتی INFP خواهیم داشت. این تجزیه و تحلیل بینش های ارزشمندی در مورد ویژگی های شخصیتی INFP ها به شما ارائه می دهد. همچنین به شما نشان می دهد که چه چیزی آنها را از سایر شخصیت ها متمایز می کند.

ببا توجه به تحقیقات علمی، می دانیم که درک شما از جهان تا حد زیادی توسط ترجیحات روانی شما تعیین می شود؛ بنابراین، نحوه تفکر، احساس و عمل شما عمدتاً بر اساس تیپ شخصیتی شما شکل می گیرد.

«راه های زیادی برای آزاد بودن وجود دارد. یکی از آنها فراتر رفتن از واقعیت با تخیل است، همانطور که من سعی می کنم انجام دهم.»

آنائیس نین

توسعه آگاهي از تیپ شخصیتی شما می تواند به شما کمک کند تا بینش های مهمی در مورد خودتان به دست آورید. این به شما کمک می کند تا عوامل اساسی را که بر تفکر و رفتار شما تأثیر می گذارد، کشف کنید.

حتی بیشتر از آن، با شناسایی تیپ شخصیتی افراد دیگر، درک بهتری از او به دست خواهید آورد و بیشتر به شما در پیش بینی بهتر رفتار آنها کمک می کند. در عین حال، چنین دانشی به شما در برخورد موثرتر با این فرد کمک می کند.

در این مطلب همه چیزهایی که باید در مورد تیپ شخصیتی INFP بدانید آمده است.

برای دسته بندی شخصیت افراد، اغلب از شاخص مایرز-بریگز استفاده می شود. با استفاده از این طبقه بندی تیپ های شخصیتی، می توانید شخصیت های مختلف را بهتر از یکدیگر متمایز کنید.

اگرچه شاخص نوع Myers-Briggs در ابتدا برای کمک به زنان هنگام ورود به محيط کار ساخته شد، اما به سرعت در سایر زمینه ها نیز محبوبیت یافت. امروزه اين تست یکی از پرکاربردترین و محبوب ترین انواع طبقه بندي های شخصیت ها است. این محبوبيت نه تنها به دلیل دقت بالا بلکه به دلیل کاربرد آن در زمینه های مختلف است.

بیایید نگاهی به تیپ شخصیتی INFP بیندازیم.

تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

تجزيه و تحليل شخصیت INFP

در صورتی که خودتان یک INFP هستید، اطلاعات شگفت انگیز زیادی را در مورد خود در ادامه خواهید یافت. مطالب ارائه شده بیشتر به شما در شناسایی عوامل اساسی که بر نحوه درک شما از جهان تأثیر می گذارد کمک می کند. حتی بیشتر از این، به شما کمک می کند تا بفهمید شخصیت شما چگونه افکار و اعمال شما را شکل می دهد.

اگر به طور روزانه با INFP ها تعامل داشته باشید، هم همین امر صادق است. در این صورت موارد زیر به شما کمک می کند تا بهتر درک کنید که چه چیزی این افراد را تحریک می کند. همچنین بینش های مهمی به دست خواهید آورد که چگونه می توانید به طور مؤثرتری با تیپ شخصیتی INFP برخورد کنید.

فهرست مطالب

INFP به چه معناست؟

ویژگی های شخصیتی INFP

مشاغل INFP

روابط INFP

INFP های معروف

اول از همه، بیایید تعریف کنیم که مخفف INFP در واقع به چه معناست.

INFP به چه معناست؟

INFP مخفف Introversion، Intuition، Feeling و Perception است. این چهار اصطلاح ترجیحات روانشناختی INFP را در ابعاد زیر توصیف می کنند:

چگونه یک فرد انرژی اش را متمرکز می کند (برونگرایی یا درونگرایی)

چگونه یک فرد اطلاعات را درک می کند (حس یا شهود)

چگونه یک فرد تصمیم می گیرد (تفکر یا احساس)

چگونه یک فرد دنیای بیرونی را درک می کند (قضاوت یا ادراک)

از این موارد نتیجه می شود که تیپ شخصیتی INFP اصطلاحات فوق الذکر را بر متضادهای مربوطه ترجیح می دهد.

به طور کلی با کشف ترجیحات روانی افراد در این چهار بعد می توان تیپ شخصیتی او را مشخص کرد.

تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

در مورد خاص INFP ها، چهار حرف عبارت زیر هستند:

  • I – درونگرایی: به طور کلی، INFP ها درونگرایی را به برونگرایی ترجیح می دهند. این بدان معنی است که بسیاری از تعاملات اجتماعی ممکن است باعث شود آنها احساس خوبي نداشته باشند. در عین حال، گذراندن زمان در تنهایی به آنها کمک می کند تا انرژي بيشتري بگيرند. به همین دلیل، INFP ترجیح می دهد تعاملات اجتماعیشان را محدود کند.
  • N – شهود: آنها انتزاعي بودن را بر عینی بودن ترجیح می دهند. به دليل اينكه آنها علاقه خاصی به تمرکز روی تمام جزئیات ندارند، بر روی تصویر كلي تمرکز می کنند.
  • F- احساس: وقتی نوبت به تصمیم گیری می رسد، INFP ها به ملاحظات شخصی و اجتماعی اهمیت بیشتری نسبت به عوامل عینی یا عقلانی می دهند.
  • P – ادراک: آنها از تصمیم گیری در جلسات اولیه خوششان نمی آید. در عوض، آنها تمایل دارند تصمیمات مهم را به تأخیر بیندازند تا در صورت نیاز بتوانند سازگاری های لازم را داشته باشند.

در ادامه نگاه دقیق تری به ویژگی های شخصیتی INFP خواهیم داشت.

ویژگی های شخصیتی INFP

تیپ شخصیتی INFP بسیار کمیاب است. کارشناسان تخمین می زنند که تنها 4 درصد از جمعیت دنيا ویژگی های خاص INFP ها را دارند. این کاملاً مایه تاسف است زیرا INFP ها چیزهای زیادی برای ارائه دارند البته اگر شخصی ماهيت وجودي آنها را درک کند.

به طور کلی، تیپ شخصیتی INFP نمايانگر یک حس فوق العاده توسعه یافته از اخلاق و درست و غلط است. به همین دلیل اين افراد بسیار با اخلاق و شریف هستند.

دیگران ممکن است INFP را متعادل، آرام و حتی خجالتی بدانند. گاهی اوقات، ممکن است به نظر برسد که INFP ها دور و یا غیرقابل دسترس هستند. با این حال، در درون، آنها از موجودات دیگر دور هستند. اغلب، کاملاً برعکس است. آنها به شدت به رفاه دیگران اهمیت می دهند. این به خودی خود ويژگي است که در سایر تیپ های شخصیتی وجود ندارد (حداقل نه در این شدت).

تیپ شخصیتی INFP از کمک به دیگران برای حل تعارضات درونی یا بیرونی خود استفاده مي كند. در واقع، INFP ها میانجی های بسیار خوبی هستند زیرا آنها افرادی هستند که به دنبال اتحاد مجدد احزاب مختلف هستند.

علاوه بر اخلاق قوی، INFP ها دارای یک حس ایده آل گرایی به خوبی توسعه یافته هستند. اگر آنها به یک علت یا شخصی اعتقاد داشته باشند، حاضرند هر کاری که لازم است برای حمایت از آن انجام دهند. تیپ شخصیتی INFP همچنین حاضر است برای هدفی که عادلانه می ‌داند، فداکاری کند.

چشم انداز درونی تیپ شخصیتی INFP بسیار وسیع و پیچیده است. این امر از احساسات و عواطف شدید و همچنین آرمان ها و اخلاقیات آنها تفسیر شده است. زندگی درونی INFP ها کاملا منعطف و مثبت است. به همین دلیل آنها به دنبال تحقق تعادل درونی خود در دنیای بیرون هستند.

یکی دیگر از ویژگی های مهم INFP ها خلاقیت آنهاست. اگرچه ممکن است بلافاصله برای دیگران مشخص نشود، اما INFP ها بسیار خلاق هستند. آنها به دلیل ترجیح خود برای درونگرایی، ممکن است همیشه خلاقیت خود را در فضای باز جمعي ابراز نکنند. با این حال، در یافتن فرصت ‌هایی برای ابراز خلاقیت خود کاملاً ماهر هستند (حتی اگر کسی توجهی به آن نداشته باشد).

نقاط ضعف عمده INFP ها را می توان در حساسیت بالای آنها یافت که باعث می شود تا حد زیادی با انتقاد مواجه شوند. در عین حال، INFP ها سازمان دهندگان فوق العاده ضعیفی هستند و اصلاً قاطع نیستند. این باعث می شود آنها از سمت های رهبری دوری کنند.

تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

مشاغل INFP

INFP ها کاملا منعطف هستند و هرگز از کشف ایده های جدید ترسي ندارند. آنها از تغییر استقبال می کنند و برای کنار آمدن با مشکلات صبر لازم را دارند. با این حال، اگر INFP ها با وظایف یا روال های تکراری بیش از حد مواجه شوند، به سرعت خسته می شوند.

INFP ها بازیکنان تیمی عالی هستند و به راحتی می توان با آنها کنار آمد. با این حال، در نتیجه ترجیح آنها برای درونگرایی، می توانند تنها و مستقل کار کنند. در عین حال ممكن است INFP ها با تصمیمات شهودی روبرو می شوند که توسط ناظران منطقی تر یا همکارانی که بعد تفکر را ترجیح می دهند به آسانی درک نمی شوند.

انگيزه تیپ شخصیتی INFP رسيدن به جايگاه اجتماعي يا ثروت بالا نيست. در عوض، موفقیت در کمک موثر به دیگران برای داشتن زندگی بهتر تنها هدفي است که آنها به دنبال آن هستند.

شغل ایده آل برای INFP ها به آنها اجازه می دهد تا به دنبال اهداف (اجتماعی) و پروژه هایی باشند که برای آنها اهمیت زیادی دارد. در عین حال، چنین مسیر شغلی ایده آلی، آنها را با ضرورت حل مسائل پیچیده به شیوه ای خلاقانه مواجه می کند. در اینجا چند مسیر شغلی عالی برای تیپ شخصیتی INFP آورده شده است:

  • طراح گرافیک
  • طراح مد
  • کارگر اجتماعی
  • معلم
  • کتابدار
  • هنرمند خوب
  • کایروپراکتیک
  • مشاور سلامت روان
  • حرفه ای خدمات اجتماعی
  • متخصص تغذیه
  • دامپزشک
  • جمع آوری کمک مالی
  • فیزیوتراپیست
  • ماما
  • حرفه اي در منابع انسانی
  • جغرافی دان
  • تاریخ شناس
  • روانشناس

با این حال، مشاغل مالی یا مهندسی ممکن است واقعاً نیازهای INFP را برآورده نکنند. به طور مشابه، آنها ممکن است دوست نداشته باشند در یک سلسله مراتب سختگیرانه مانند ارتش یا پلیس کار کنند.

تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

روابط INFP

INFP ها عمیقاً به افراد اطراف خود اهمیت می دهند. در واقع محبت و عشق آنها به دیگران شدتی دارد که در سایر تیپ های شخصیتی دیده نمی شود؛ بنابراین، INFP ها افراد بسیار دلسوزي هستند. با این حال، آنها اغلب احساسات شدید و محبت خود را با دیگران در میان نمی گذارند. حتي آنها نسبت به زندگی شخصي خود کاملا محتاط هستند.

دوستان نزدیک آنها ممکن است INFP ها را افرادی آرام توصیف کنند که به راحتی می توان با آنها کنار آمد. حتی بیشتر از آن، دایره درونی نزدیک آنها حمایت و مراقبت کامل از تیپ شخصیتی INFP را تجربه خواهند کرد.

به دليل ترجیح آنها برای درونگرایی، INFP ها نسبت به افراد جدید کاملا محتاط هستند. در واقع، ممکن است در حضور چنین افرادی کاملا محتاط بمانند. با این حال، هنگامی که شخصی اعتماد یک INFP را به دست آورد، بسیار متعهد به رابطه خواهد بود.

حتی فراتر از آن، INFP ها توانایی ذاتی را دارند که درك خوبي از عواطف و احساسات دیگران داشته باشند. آنها درک خوبی از ديدگاه درونی دیگران دارند و معمولاً نسبت به نیازهای عاطفی دیگران بسیار حساس هستند.

INFP ها به عنوان شریک

تیپ شخصیتی INFP یک شریک بسیار متعهد، خونگرم و وفادار می سازد. آنها به دنبال روابط عاشقانه و مثبت هستند. در واقع آنها به شدت آرزوی چنین رابطه ای را دارند؛ بنابراین، نبودن در یک رابطه یا قرار گرفتن در یک رابطه سمی ممکن است برای INFP غیرقابل تصور باشد.

از جنبه منفی، INFP ها تمایل دارند در مورد یک رابطه حتی بهتر یا عاشقانه تر خیال پردازی کنند. به طور مشابه، INFP همچنین ممکن است آرزو کند که افراد مهم زندگي آنها ویژگی هایی داشته باشند که از آن برخوردار نیستند. با وجود همه اینها، INFP ها در محبت و عشق به افراد مهم زندگي خود صادق و بسیار وفادار هستند.

در عین حال، INFP ها ممکن است از درگیری و تقابل دوری کنند. به طور مشابه، آنها کاملاً حساس هستند و یک کلمه بیش از حد انتقادی برای آسیب رساندن به آنها کافی است. حتی بدتر از آن، INFP ها به انتقادها را اغلب از ديد منفي نگاه مي كنند و برداشت خوبي از آن ندارند. وقتی این اتفاق می افتد، شرکای آنها ممکن است متوجه شوند که تیپ شخصیتی INFP کاملاً احساسی می شود؛ بنابراین، افرادی که ابعاد تفکر و قضاوت را ترجیح می دهند، اغلب ممکن است INFP ها را بدون اینکه قصد انجام این کار را داشته باشند، تحریک کنند.

تجزيه و تحليل تيپ شخصیتي INFP

INFP به عنوان والدین

INFP ها والدینی صمیمی، خونگرمي هستند. از نظر آنها یکی از مسئولیت های اصلی آنها انتقال ارزش ها و ایده آل های پیچیده خود به فرزندانشان است. در عین حال، تجربیاتشان به عنوان والدین به آنها کمک می کند تا نظام ارزشی خود را بیشتر توسعه دهند.

INFP تمایل طبیعی به ایجاد یک محیط دوست داشتنی و محبت آمیز برای فرزندان خود دارد. در عین حال، آنها همچنین به دنبال ایجاد یک فضای هماهنگ – اغلب کاملاً بدون درگیری – برای کودکان هستند. گرچه این ممکن است باعث شود که فرزندانشان آزادی های بیش از حد داشته باشند و حد و مرزی نشناسند. به طور مشابه، INFP ها ممکن است از تنبیه یا تنبیه فرزندان خود در هنگام نافرمانی اجتناب کنند؛ بنابراین، فرزندان INFP ممکن است به والد دیگر خود نیاز داشته باشند تا ساختار و نظم زندگی آنها را فراهم کند.

INFP ها به عنوان دوستان

هنگامی که یک فرد اعتماد یک INFP را به دست آورد، او کاملاً به رابطه متعهد است. به طور کلی، آن ها را می توان به عنوان دوستانی خونگرم، قابل اعتماد و دلسوز توصیف کرد. به طور مشابه، INFP ها می توانند به راحتی در مشکلات و چالش هایی که دوستان خود با آن روبرو هستند نقش موثري داشته باشند. این باعث می‌شود در مواقع سختی در نقش راهنما و کمک ‌کننده بسيار مفيد باشند.

در عین حال، تنها نزدیک ترین افراد می توانند از افكار و احساسات دروني واقعی INFP آگاهي داشته باشد.

برای افرادی که ابعاد قضاوت و تفکر را ترجیح می دهند، دوست INFP آنها ممکن است گاهی بیش از حد حساس باشد. در هر صورت، INFP ها اغلب از درگیری دوری می کنند و از چالش بیزارند. دلیل این امر این است که آنها ميل به سازگاري دارند.

INFP های معروف

برخی از افراد مشهور هستند که می توان آنها را به عنوان تيپ شخصيتي INFP طبقه بندی کرد. این INFP های معروف عبارتند از:

  • جی آر آر تالکین
  • سی اس لوئیس
  • AA Milne
  • جی کی رولینگ
  • جورج اورول
  • جان میلتون
  • ویلیام شکسپیر

امیدوارم از این تحلیل تیپ شخصیتی INFP لذت برده باشید. تجربیات شما از این تیپ شخصیتی چیست؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر تیپ های شخصیتی، نگاهی به 16 شخصیت شاخص تیپ مایرز-بریگز بیندازید.

پیروز باشيد!

منبع:

The INFP Personality Type Explained

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx