تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

یک نظر اضافه کنید
14 دقیقه زمان مطالعه

 تاثیرات بیماری ها بر انگیزه و۴ محرک انگیزه در افراد

ممکن است ما در زندگی مان بارها با بیماری های غیر منتظره ای رو به رو شویم که روحیه و انگیزه مان را تحت تاثیر خود قرار می دهد و از آنجایی که میدانیم پیش گیری بهتر از درمان است، لازم است بدانیم که چگونه روحیه خود را در چنین مواقعی حفظ کنیم. مهم ترین چیزی که باید در این شرایط به آن توجه کرد جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه افراد است، زیرا اغلب افراد در چنین مواقعی به دلیل تغییر شرایط زندگی شان روحیه خود را از دست می دهند و دچار حس سردرگمی می شود.

گاهی برخی بیماری ها نه تنها باعث تغییر رویه زندگی انسان ها، بلکه باعث تغییر در روحیه و انگیزه افراد نیز می شوند برای مثال جدید ترین بیماری که توانست زندگی تمام مردم دنیا را با خود درگیر کند و رویه زندگی آنان را تغییر دهد کرونا بود. پس اگر به دنبال راهکاری برای موفق شدن در حفظ انگیزه هستید ما در این مقاله موثر ترین راهکارها را برای شما گرد آوری کرده ایم.

تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

محرک انگیزه و شادی شما چیست ؟

اول از همه باید بدانید که دو نوع انگیزه وجود دارد. نوع اول، آن است که ما خود عاملی برای ایجاد انگیزه در درونمان می شویم یعنی خود ما «عامل درونی» هستیم و نوع دوم، آن که دیگران باعث ایجاد انگیزه در ما می شوند یعنی دیگران «عامل بیرونی» برای ما محسوب می شوند و باید توجه داشت که ما نیز عاملی بیرونی برای اطرافیانمان هستیم، پس باید در قدم اول حال خودمان خوب باشد تا بتوانیم حال دیگران را نیز خوب کنیم، لذا در چنین مواقعی باید به درون خود سفر کنیم و خود را بیشتر بشناسیم، کشف کنیم آنچه را که به طور عمیق حالمان را خوب خواهد کرد و از آن غافل نشویم. ما در ادامه مقاله برای شما مطالبی را جمع آوری کرده ایم که به شما در پیدا کردن محرک انگیزه و شادیتان و مقابله با تاثیرات بیماری ها بر انگیزه کمک خواهد کرد.

داشتن نظم و جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

آیا تا به حال این حس را تجربه کرده اید که هیچ چیز سر جایش نیست یا کارهایتان به موقع و درست صورت نمی گیرد یا کلافه و سردرگم شوید و حس کنید برای انجام کارهایتان به نظم نیاز مندید؟ با برنامه ریزی می توانید به تمامی این سردرگمی ها خاتمه دهید، می توانید موقع ورزش کنید، به موقع تفریح کنید و حتی کارهایتان را به موقع به اتمام برسانید.

پس لازم است کمی در مورد اصول برنامه ریزی مطالعه و تحقیق کرده و روی خودتان کار کنید که بر آنچه برنامه اش را تنظیم کرده  و اولویت بندی کرده اید عمل کنید.

برنامه ریزی موثرترین محرک در موفق شدن شما در ایجاد انگیزه و رهایی از سردرگمی ها است.

برنامه ریزی دقیق و اصولی موجب انجام شدن کارهای به موقع و آرامش خاطر در شما میشود و درنهایت این بی انگیزه بودن و حس سردرگمی در شما رفع خواهد شد.

تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

ورزش کردن معجزه ای برای جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

همان طورکه میدانیم سلامت روح و سلامت جسم دارای رابطه دو سویه هستند و از هم تاثیر می پذیرند، پس یکی از موثر ترین و بهترین راهکارها که موجب موفق شدن شما در حفظ روحیه ای شاد، قوی و سرزنده و همچنین جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه میشود، ورزش کردن و سلامت جسم است. ورزش شما را شاد و سرزنده نگه می دارد و این روحیه شاد در نهایت روی سلامت جسم شما اثر خواهد گذاشت و شما را در مقابل بسیاری از بیماری ها همچون بیماریهای قلبی، فشار خون، چاقی، آلزایمر و… ایمن خواهد کرد.

ورزش کردن پلی میان سلامتی جسم و روح شما و اصلی ترین محرک انگیزه است.

قطعا برای شما هم پیش آمده که بعد از ورزش کردن احساس کنید در حال و احولاتتان تغییری ایجاد شده است و ورزش احولاتی همچون حس سرزندگی و شادابی و میل به فعالیت را در شما بوجود آورده است. اگر شما به روزانه ورزش کردن، آن هم به طور منظم و مداوم عادت کنید به تدریج نه تنها شاهد تحولاتی در سلامت جسم بلکه شاهد تحولاتی در اخلاق و رفتار خود نیز خواهید بود، چرا که ورزش کردن موجب تغییر خلق  و خو در افراد می شود و آن را بهبود می بخشد. اما باید توجه داشت که هر فرد باید با توجه به روحیه و وضعیت جسمانی اش نوع ورزش خود را انتخاب کند مثلا برای کسانی که از دیسک کمر رنج می برند دومیدانی ورزش مناسبی نیست.

همچنین توجه داشته باشید وزرشی که انتخاب میکنید، ورزش مورد علاقه تان باشد جوری که با ورزش کردن اوقات خوشی را داشته باشید و از آن لذت ببرید. پس داشتن فعالیت بدنی به صورت منظم میتواند از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه جلوگیری کند.

تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

خواندن کتاب و یادگیری مفاهیم جدید

کتاب ها میتوانند برای هر فرد دوست شگفت انگیزی باشند، هر کدام از آنها شما را به دنیایی متفاوت و پر از معلومات و مفهومات خواهد برد، هر دنیا برای شما درسی خواهد بود پس چیزی بهتر از آنکه خودتان را با این دوست شگفت انگیز، سرگرم کنید و با آن وقت بگذارنید ؟

کتاب ها میتوانند قرص ضد استرس قوی برای شما باشند و شما را به دنیایی به دور از حاشیه و آرام منتقل کنند و یا حتی می توانند مانند یک مادر قصه گو برای شما بهترین قرص خواب آور و همچنین عاملی برای جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه باشند. نکته قبل توجه این است که ثابت شده است خواندن روزانه کتاب باعث بهبود حافظه و جلوگیری ازآلزایمر می شود.

هرکتاب دریچه ی ورود به یک دنیای جدید است. کتاب ها با دنیای شگفت انگیز خود میتوانند محرک انگیزه شما باشند.

اگر شما ازآن دسته افرادی هستید که به دنبال رشد فردی خود هستند، کتاب ها میتوانند بهترن دوست برای اوقات فراغت شما باشند. زیرا هر جمله ازکتاب میتواند کلید قفل دری از دنیای آگاهی و معلومات را برای شما باشد، از این رو است که کتاب خواندن میتواند یکی از موثر ترین راهکارها برای جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه باشد که نباید از آن غافل بود.

انتخاب کتاب ها کاملا سلیقه ای است و هر کس اختیار دارد موضوع مورد علاقه اش را خودش انتخاب کند و در همان حیطه به مطالعات خود ادامه دهد. ما در کنار انتخاب شما کتاب هایی چون ثروتمندترین مرد بابل، چهار اثر فلورانس اسکاول شین، هنر شفاف اندیشیدن، انسان در جست و جوی معنی و جادوی فکر بزرگ، شفای زندگی وکتاب خرده عادت ها و … را پیشنهاد می کنیم که به شما در روند رشد فردی و داشتن انگیزه و هدف در زندگی کمک خواهد کرد.

تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

انجام کارهای مورد علاقه تان

آیا تا به حال با انجام برخی کار ها یا رفتن به برخی مکان ها حس کرده اید که از این دنیا جدا میشوید و تمام حواستان معطوف به آن کار یا آن مکان میشود؟ قطعا شما هم گاهی از انجام دادن برخی کارها و بودن در برخی مکان ها لذت میبرید و حس خوبی به شما دست می دهد. هر انسانی نیازمند آن است که گاهی به انجام کارهای مورد علاقه اش بپردازد. یکی از مهم ترین کارهایی که باعث ایجاد نشاط و جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه است انجام کارهای مورد علاقه تان هست.

انجام کارهای مورد علاقه تان میتواند ریسمانی باشد که شما را از دنیای بی انگیزگی به دنیای نشاط وصل میکند.

یک روز که میدانید سرتان خلوت است را انتخاب کنید و با یک دفترچه و خودکار به گوشه دنج خودتان رفته و در مورد خود و کارهای مورد علاقه تان فکرکنید و سعی کنید کار های کوچک و بزرگی که مایل به انجام آن هستید و از انجام آن لذت می برید را یادداشت کنید و برای انجام آنها، در مرحله اول هدف گذاری و اولویت بندی کنید و در مرحله دوم برای عملی کردن آن برنامه ریزی کنید.  پیشنهاد ما این است که در مرحله دوم، اول هدف بزرگ خود را مشخص کنید و بعد برای آن ریز به ریز برنامه بچینید  و یکی یکی انجامشان دهید، باور کنید موفق شدن در انجام این کارها تاثیر فوق العاده ای در تقویت روحیه شما خواهد داشت، این کار برای تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس شما بینظیر است کافی است این کار را امتحان کنید، نیاز نیست برای شروع از کارهای بزرگ شروع کنید، از چیزهای کوچک شروع کنید مثلا امروز لباس مورد علاقه ام را می پوشم یا به دیدار دوست قدیمی ام می روم یا …

با این هدف گذاری ها میتواند روزهای شگفت انگیزی را برای خود رقم بزنید فکرش را کنید… میتواند نوشیدنی مورد علاقه تان را بنوشید یا حتی یک سفر به مکان مورد علاقه خود داشته باشید، این که هر کاری که دوست دارید را میتوانید انجام دهید، بنظر هیجان انگیر خواهد آمد چون شما هیچ محدودیتی در انتخاب کارهای مورد علاقه خود ندارید فقط باید آنها را انتخاب کرده برنامه ریزی کنید و به آن عمل کنید.

تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

نه به انرژی منفی

یکی از اساسی ترین عوامل که موجب ایجاد انگیزه و جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه در افراد می شود، دوری از انرژی های منفی است. اگر دقت کرده باشید ما در تمامی راهکارها به شما توصیه کردیم از چیزهای منفی دوری کنید و به سمت تقویت انرژی های مثبت در خودتان حرکت کنید مثلا در مورد « انجام کارهای مورد علاقه تان » گفتیم از بی انگیزگی و بی هدفی دوری کنید و به سمت هدفمند بودن قدم بردارید .

دوری از انرژی های منفی یک عامل مهم در موفق شدن شما در جلوگیری از تاثیرات بیماری ها بر انگیزه محسوب می شود.

تا حالا برایتان پیش آمده که در جمعی حضور داشته باشید و فردی در آن جمع باشد که دائما در حال شکوه و شکایت از زمین و زمان است و حالتان بد شود و با خود بگویید: وای خدای من چرا این آدم از نالیدن و شکوه و شکایت خسته نمیشود؟ شما در زندگی روزمره خود با آدم های زیادی سر و کار دارید اما باید به این نکته توجه کنید که شما در نهایت شبیه به افرادی خواهید شد که وقت بیشتری را با آنها میگذرانید. پس دوری از دوستی و معاشرت با افرادی که از انرژی منفی برخوردارند می تواند برای روحیه ما مضر باشد، لذا باید برای ایجاد انگیزه در خود از آدم های منفی دور بمانید.

تاثیرات بیماری ها بر انگیزه

کلام آخر

دوران بیماری میتواند تاثیرات منفی روی افراد داشته باشد، چه افرادی که در آن دوران به بیماری مبتلا میشوند و چه کسانی که از خود مراقبت میکنند که مبادا به این بیماری دچار شوند برای مثال بیماری کرونا که همه از نزدیک آن را لمس کرده ایم.  تاثیرات منفی که در اثر بیماری ها ایجاد میشود میتواند اثر بسیار مخربی برای روح و روان افراد داشته باشد. پس یادگیری آنچه ما را از بی انگیزگی حفظ میکند یک امر ضروری است. ما در این مقاله سعی کردیم چندین محرک انگیزه که باعث جلوگیری از تاثیرات بیماری ها برانگیزه می شود را به شما معرفی کنیم، شما نیز میتوانید با سفر به دنیای درونتان محرک انگیزه مخصوص خودتان را پیدا کنید و باعث تسریع موفق شدن خودتان در روند ایجاد انگیزه شوید. این امر، یک ضرورت است چرا که سلامت جسم و روح هر فرد ارزشمند است.

منبع :

۴.۴/۵ - (۱۶ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx