دوستان عزیز سایت پرورش افکار در این مقاله قصد داریم 5 ویژگی برای اینکه دوباره از اول با موفقیت شروع کنیم را بررسی کنیم .
1- تدبیر
حرکت از یک مسیر حرفهای خطی، شما را به سمت داشتن حرفهای کمتر متداول سوق میدهد. این بدان معناست که برای گشودن فرصتها ممکن است نیاز به روشی کمتر متداول و بیشتر خلاقانه داشته باشید. به عنوان مثال، به جای تکیه بر بُردهای شغلی ( سرویسهای آنلاینی که کارفرمایان برای تبلیغ شغل استفاده میکنند) یا کارفرمایان سنتی که تمایل به حمایت از نامزدهای سنتی دارند، شاید نیاز داشته باشید که بیشتر بر روی برقراری ارتباط از طریق شبکهسازی تکیه کنید.
2- انعطاف پذیری
هنگامی که از حرفه فعلی خود دور می شوید، آماده باشید تا با قضاوتهای بیرونی همکاران، دوستان، خانواده و سایر متخصصان بخش خود روبرو شوید. اکثر افرادی که خواهان تغییر هستند، معمولاً توسط ارزشهای داخلی و اولویتهای دیگران تحریک میشوند، به عنوان مثال، گذراندن زمان بیشتری با خانواده، کارهای رضایت بخش بیشتر، رشد شخصی بیشتر.
3- انگیزه (تلاش)
تغییر شغل به دلیل بزدلی نیست. این امر نیازمند فداکاری و تعهد مداوم برای ایجاد تغییر مورد نظرتان میباشد. این بدین معنا است که وقتی از تمام گزینههای خود خسته شدهاید، ادامه بدهید. تماسهای تلفنی بیشتری بگیرید، به رویدادهای شبکهسازی بیشتری بروید و یا یک بار دیگر درخواست جایگاه کنید. اغلب، فشار نهایی موضوعی است که باعث ایجاد تفاوت میشود و این امر به تعهد و انگیزه (تلاش) نیاز دارد. بر روی مکانی که میخواهید بروید به دقت متمرکز باشید و وقتی در طول مسیر به موانع و مشکلاتی مواجه میشوید، همانجا ثابت نایستید و حرکت کنید.
4- صبر
تغییر نیاز به زمان دارد، بنابراین این ایده که یک شبه از یک حرفه به حرفهای دیگر معلق بزنید واقع بینانه نمیباشد. ممکن است نیاز به مراحل میانی باشد. به عنوان مثال، ثبت نام در یک دوره شبانه و در کنار آن داشتن شغلی تمام وقت، انجام کاری در جهت اخذ مدرک، یا در دست گرفتن یک پروژه جانبی که ممکن است بازده مورد نظر را در کوتاه مدت ایجاد نکند. وقتی پیشرفت بیشتر از آنچه انتظارش را داشتید طول بکشد، واقع بین بودن در مورد میزان زمانی که برای ایجاد یک تغییر اساسی نیاز است، مانع از نا امیدی خواهد شد.
5- شجاعت
شروع تقریباً همیشه مستلزم تصمیم گیری با عنصر ریسک است. هر وقت از هر چیزی که بر روی آن زمانی را سرمایهگذاری کردهاید فاصله بگیرید؛ واقعاً هرگز نمیدانید که آیا چیزی بهتر یا بدتر از وضعیت فعلی خود را کشف خواهید کرد یا خیر. به همین دلیل ادامه دادن معمولاً سختتر از صبر کردن است. با این حال، در برخی مواقع، برای ادامه دادن کاری هدفمندتر باید جهشی شجاعانه انجام دهید.
اینکه ریسک نکنید و محتاط باشید، غالباً برای تغییرات اساسی که تغییر واقعیای را در شرایط شما ایجاد میکند، کافی نیست.